Heracles is het oefenprogramma begonnen met 1-7 overwinning tegen VV Den Ham. Namens de ploeg van Peter Bosz scoorden Samuel Armenteros (2x), Kwame Quansah, Anmar Almubaraki, Lerin Duarte, Glynor Plet en stagiaire Daryl van Mieghem zorgde voor het slotakkoord.

Heracles trad in Den Ham aan zonder Birger Maertens. De Belg was er wel bij, maar zat vanwege een blessure aan de kant. Peter Bosz begon de eerste helft met de basiself en nog zonder de nieuwelingen. Mike te Wierik speelde voor Birger Maertens. Na 5 minuten spelen opende Samuel Armenteros de score met een prachtig doelpunt. De spits lobde de bal eerst over de tegenstander, nam de bal aan op de borst en schoot raak in de kruising. Even later was het opnieuw Samuel Armenteros die scoorde door van dichtbij de bal langs de keeper te tikken. Den Ham kreeg daarna nog een penalty nadat Mike te Wierik een penalty veroorzaakte. De spits van Den Ham schoot de penalty prima binnen.  Voor rust scoorde daarna alleen nog Kwame Quansah de 1-3 wat ook de ruststand betekende.

In tweede helft kwamen de reserves en nieuwelingen het veld in. Heracles kreeg al snel een penalty in die tweede helft nadat Daryl van Mieghem werd neergehaald. Anmar Almubaraki benutte de penalty: 1-4. Nieuweling Lerin Duarte mocht even later op aangeven van Daryl Mieghem voor de 1-5 zorgen in een zonnig Den Ham. Ben Rienstra had daarna nog een mooi afstandsschot die via de onderkant lat uit het doel ging. Glynor Plet pikte ook nog zijn doelpunt mee en zorgde daarmee voor de 1-6 tussenstand. De spits kreeg in de tweede helft een aantal goede kansen. In de laatste minuut schoot Daryl Mieghem de eindstand op het scorebord na een goede actie rondde de snelle aanvaller knap af: 1-7.

Foto’s: ©Willem-Jan Velderman

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!