Heracles is het oefenprogramma begonnen met 1-7 overwinning tegen VV Den Ham. Namens de ploeg van Peter Bosz scoorden Samuel Armenteros (2x), Kwame Quansah, Anmar Almubaraki, Lerin Duarte, Glynor Plet en stagiaire Daryl van Mieghem zorgde voor het slotakkoord.

Heracles trad in Den Ham aan zonder Birger Maertens. De Belg was er wel bij, maar zat vanwege een blessure aan de kant. Peter Bosz begon de eerste helft met de basiself en nog zonder de nieuwelingen. Mike te Wierik speelde voor Birger Maertens. Na 5 minuten spelen opende Samuel Armenteros de score met een prachtig doelpunt. De spits lobde de bal eerst over de tegenstander, nam de bal aan op de borst en schoot raak in de kruising. Even later was het opnieuw Samuel Armenteros die scoorde door van dichtbij de bal langs de keeper te tikken. Den Ham kreeg daarna nog een penalty nadat Mike te Wierik een penalty veroorzaakte. De spits van Den Ham schoot de penalty prima binnen.  Voor rust scoorde daarna alleen nog Kwame Quansah de 1-3 wat ook de ruststand betekende.

In tweede helft kwamen de reserves en nieuwelingen het veld in. Heracles kreeg al snel een penalty in die tweede helft nadat Daryl van Mieghem werd neergehaald. Anmar Almubaraki benutte de penalty: 1-4. Nieuweling Lerin Duarte mocht even later op aangeven van Daryl Mieghem voor de 1-5 zorgen in een zonnig Den Ham. Ben Rienstra had daarna nog een mooi afstandsschot die via de onderkant lat uit het doel ging. Glynor Plet pikte ook nog zijn doelpunt mee en zorgde daarmee voor de 1-6 tussenstand. De spits kreeg in de tweede helft een aantal goede kansen. In de laatste minuut schoot Daryl Mieghem de eindstand op het scorebord na een goede actie rondde de snelle aanvaller knap af: 1-7.

Foto’s: ©Willem-Jan Velderman

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!
Daniel 22:13 3 juli 2011

Offtopic:

Naast Caïro ook Vojtech Schulmeister op de proef bij AGOVV

De 27-jarige Schulmeister speelde de voorbije jaargang voor FC Nitra uit Slowakije, waar hij in elf competitiewedstrijden één keer doel trof. In de periode 2008–10 stond hij onder contract in Almelo, waar hij goed was voor vijf treffers in 23 Eredivisie-duels.
00
marccie 11:32 3 juli 2011

http://www.rtvoost.nl/sport/default.aspx?nid=127168 echt een heerlijke goal hoor van sammie
00
Robbert 20:44 2 juli 2011

De 1e goal van Armenteros was er een van grote schoonheid. Net even gezien bij Oost. Ik ben zelf niet in Den Ham geweest, heb op zaterdagmiddag wel andere belangrijkere dingen te doen. Dit zijn toch zomeravond potjes en moet je ook op de avond spelen, niet op zaterdagmiddag halfdrie.
00
daanhafc 19:19 2 juli 2011

weet iemand wie de speler op foto 10 is??
ik ken hem eerlijk gezegd niet
00
Hendry 19:42 2 juli 2011

Dat is Leon van Dijk (rechtsback). Komt van de gezamenlijke jeugdopleiding..
00