Het is alweer een tijdje stil op de Almelose voetbalvelden, maar binnenkort begint het weer! Op zaterdag 9 juli , aftrap om 14.30 uur, speelt Heracles Almelo op de historische grond aan de Bornsestraat haar tweede oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De tegenstander is de Almelose Selectie, bestaande uit 20 geselecteerde voetballers van de Almelose amateurverenigingen. Naast de bekende namen als doelman Pasveer, verdediger Maertens, middenvelder Overtoom en spits Everton, zullen ook de nieuwe aanwinsten Lerin Duarte Louis Pedro te bewonderen zijn. En natuurlijk is Heracles Almelo nog steeds op zoek naar nieuwe aanwinsten, dus misschien zijn er op 9 juli nog andere spelers te zien.

Het unieke van deze wedstrijd zal ook zijn dat voor het eerst de veldopkomst van de elftallen gebeurt vanuit de monumentale tribune. Daarbij worden zij begeleid door pupillen in eigen clubtenues van alle Almelose voetbalverenigingen. En daarbij zal natuurlijk de bekende opkomst tune niet ontbreken! Tevens zullen publieksvriendelijke sfeeracties van de aanwezige supporters zorgen voor een extra dimensie aan deze wedstrijd. Het wordt een mooi Almelo’s feestje!

De Almelose Selectie bestaat uit de volgende spelers:  Fatih Gence en Daniel Ungerer (Oranje Nassau), Gerrit Hendriks en Raimondo Pona (AVC Heracles), Danny Barends en Maik Poelakker (Luctor et Emergo), Patrick Hofland en Joep Hulshof (PH Almelo),  Danny Kuipers en Carlos Sanchez (DVO’71), Ruud ter Beek en Peter Jansen (ASV’57), Andrew Schroder en Tjibbe Dielemans (AVC La Premiere), Mark Lorkeers en Harm Ligtenberg (Rksv Bornerbroek), Joeri Schorn en Richard Boompaal (Sv Almelo). De trainers zijn Tino Stoop (ex-Oranje Nassau) en Rob Lamers (AVC Heracles). De wedstrijd staat onder leiding van de betaald voetbal scheidsrechter Bas Nijhuis.

Onder de aanwezigen zijn alle voetbalbesturen van de Almelose voetbalclubs en het bestuur van Heracles Almelo. Maar ook Burgemeester Hermans-Vloedbeld en Wethouder Sportzaken Van Marle hebben toegezegd te komen.

Heracles Almelo is de training op 27 juni weer begonnen. De voorbereidende trainingen van de Almelose Selectie beginnen donderdag 30 juni om 20.00 uur en worden gedaan bij PH Almelo. Door Muta wordt de trainingskleding ter beschikking gesteld.

Voor de laatste kaarten op de monumentale tribune (€ 25,–) kunt u bellen met Edwin Groenendal 06-543 07 157. Voor normale toegangskaarten (€ 7,50 voor volwassenen en € 2,50 voor jeugd t/m 16 jaar) kunt u terecht bij alle voetbalverenigingen, C1000 Klaas Sanders Binnenhof, C1000 Klaas Sanders De Gors, Plus Cornelis Stadion, Plus Sturing, Plus van Limbeek, HUBO Stegeman, Coop Ronnie, Munster Albergen en Spar Draaijer Bornerbroek.

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!
online uggs bestellen 19:55 10 december 2012

I liked as much as you’ll receive carried out proper here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. however, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following. sick indubitably come more before again as precisely the same just about very incessantly inside case you protect this hike.
00
Romano 20:44 8 juli 2011

ja alle nederlandse clubs zouden hun eerste competitie wedstrijd met een rouwband om moeten spelen.
ik wil het nog maar eens extra onderstrepen: het is verschikkelijk wat er in Enschedee is gebeurd!
00
komdanjonge 18:04 7 juli 2011

Ook mee eens, aleen kunnen we denk ik beter doen in de competitie, want dit trekt weinig aandacht.
De overledende is een man die ik niet persoonlijk ken maar zat bij dezelfde voetbalclubs als mij S.V.V.N. en komt uit nijverdal.

Ook sterkte gewenst aan de familieleden en vrienden.
00
Willem-Bonita 15:45 7 juli 2011

Ja ben ik helemaal mee eens Hans.
Hier mag niemand flauwe en stoere reacties over maken , het zal je famlid maar zijn die daar aan het werk waren.
Wil al die mensen namens deze 2 Heraclieden dan ook heel veel sterkte wensen.
00
Hans 14:36 7 juli 2011

Zaterdag maar spelen met een rouwband lijkt me.

Geen flauwe en stoere reacties svp
00