Peter Bosz kan enkele wekWillie Overtoomen niet beschikken over Willie Overtoom.De middenvelder meldde het al eerder vandaag op zijn Twitter-account.

Overtoom ondergaat een kijkoperatie aan zijn rechternknie. Hij heeft last van zijn buitenmeniscus. Het is de bedoeling dat de blessure tijdens de kijkoperatie wordt bijgewerkt. “Een blessure is natuurlijk altijd een tegenvaller, maar zeker in een krappe selectie zoals de onze”, aldus Peter Bosz. “We zijn Willie sowieso enkele weken kwijt en dat is erg jammer. We hopen dat hij na de operatie zo snel mogelijk weer fit is.”

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!
cewi 17:29 9 juli 2011

Ik zag Willy vanmiddag nog tijdens de wedstrijd tegen de amateurs, jammer dat hij geblesseerd is. Ook Armenteros liep daar in z’n burgerkloffie.
Ik ben trouwens wel blij dat we iemand als Robbert regelmatig tegenkomen op deze site, wat weet die jongen veel van voetbal, veel meer dan de rest !
00
Romano 20:40 8 juli 2011

we hebben gelukkig de eerste paar speelronde’s niet een al te zwaar programma dus is het niet zo erg als hij die mist, dat kan Veijnovic of Duarte wel opvangen
00
Truus 08:34 9 juli 2011

Beste Romano,alle wedstrijden zijn zwaar voor ons!
00
Romano 10:06 9 juli 2011

ja dat klopt maar ik bedoel je kunt beter willie missen tegen RKC dan tegen bijv. twente of groningen
00
ietsema 19:53 8 juli 2011

Robbert, helemaal juist wat je zegt. Ook ik ben naar school geweest en ken dus de uitspraak, jij dus ook zie ik. Maar als je naar andere blessures kijkt in het verleden, Steur en Flederus dan waren er ook signalen en fouten gemaakt. Ik zeg niet dat het hier ook het geval is maar je ziet vaak dat de spelers zelf er te lang mee door lopen (kleine pijntjes) voor ze iets aangeven. Als je mijn bericht goed leest, wat je niet gedaan hebt, dan kun je lezen dat ik schrijf, ik weet niet wanneer hij er last van kreeg. Dus niet altijd commentaar hebben op een bericht.
Het kan dus domme pech zijn. Ik geef niemand op de schuld en vroeg mij alleen iets af.
00
Robbert 17:38 8 juli 2011

“Achteraf kijk je een koe in zijn kont” ken je deze uitspraak ietsema? Profvoetballers staan constant onder toezicht en contrale van een medische staf. Dit kan nu eenmaal gebeuren, botte pech.
00
ietsema 09:58 8 juli 2011

Niet mooi de selectie is al niet zo breed, ik weet natuurlijk niet wanneer hij er last van kreeg maar had dit niet eerder gekund.
Hopen dat het herstel niet te lang duurt.
00
RoberoPiero 00:03 8 juli 2011

Will, hoop op een snel herstel!
00
Robbert 18:56 7 juli 2011

Laten we eerst eens Willie beterschap te wensen, dat zij herstel spoedig verloopt.

Nu krijgen Vejinovic en Duarte de mogelijkheid in de basis. we zullen zien wat deze jonkies er van maken. Het mag nu toch wel duidelijk zijn dat als het herstel lang op zich laat wachten, we nu al een probleem hebben bij het beloften team.
00
Heraclied 21:42 7 juli 2011

de operatie zelf stelt niets voor, ik heb hem zelf ook gehad.
de zelfde dag gaf ik al weer voetbal training maar je knie blijft wel aantal weken onstabiel
zal wel wel ongeveer 6 weken duren voor die weer op het veld staat en dan nog wel 4 of 5 voor hij weer met de beloften rustig mee zou kunnen doen
00
marccie 18:29 7 juli 2011

mooi balen!
00