Het bestuur van Heracles Almelo optimistisch over een mogelijk positief besluit wat de gemeente komende dinsdag 12 juli zal gaan nemen over het nieuwe stadion. De gemeente besluit dinsdag of Heracles 15 miljoen euro mag lenen voor de bouw van het nieuwe stadion. ,,Dinsdag wordt misschien wel de belangrijkste dag in de historie van Heracles Almelo.” Dat zei voorzitter Jan Smit vrijdagmiddag op de persdag van zijn club in het Polman Stadion.

Smit is optimistisch: ,,Ik heb er alle vertrouwen in dat de gemeente Almelo een positieve beslissing neemt. Er komen enkele amendementen aan de orde. Als daar voldoende steun voor is ligt er een voorstel waar ook wij mee verder kunnen”. Smit riep sponsors en betrokkenen op om dinsdagavond naar het stadhuis te komen ter ondersteuning van de plannen. De voorzitter was enkele weken geleden nog uiterst kritisch op het leningsvoorstel van de gemeente maar Smit heeft ingebonden. Hij blijft wel bij zijn statement dat als het nieuwe stadion er niet komt, hij stopt als voorzitter van Heracles: ,,Ik ben een bouwer, heb uitdagingen nodig.”

Sponsoren

Reacties (13)

Reageer nu!
Emiel 07:18 11 juli 2011

Had er morgenavond graag bij willen zijn ons Heracles te steunen! Maar ja kan mn dienst niet wegruilen! Helaas…..Maar zal t volgen via Twitter! En ondertussen maar duimen op een JA-woord! Wordt tijd dat het nieuwe stadion er komt!
00
komdanjonge 18:24 9 juli 2011

Van michem contract aanbieden, was weer erg goed en die versnelling blijf hem weergaloos vinden!
En kom dan niet aanzetten met het waren weer amateurs, want douglas kon er ook niet langskomen!

En nu op naar dinsdag en dan gaan we er hopelijk een prachtige dag van maken en drinken op een nieuw stadion!!!
00
Rooie 09:24 9 juli 2011

Nog bedankt voor het tonen van medeleven!
Het woord fatsoen komt blijkbaar niet voor in ALMALLOOT!!!
00
Pin 09:38 9 juli 2011

Beetje jammer Rooie…. Wat denk jij wel niet…. meer wil ik niet eens zeggen want slaat gewoon nergens op… dikke gek
00
komdanjonge 09:56 9 juli 2011

Het is heel jammer wat er is gebeurd in Enschede, maar er zijn maar 2 doden en ikvind zelf dat het enorm wordt opgeblazen want er sterven dagelijks honderden mensen aan kanker of oorlog en daar hoor ik julie ook niet over maar omdat het nu net bij julie gebeurd dat het stadion omflikkert moeten we allemaal bloemen sturen kom op zeg, dan verwacht ik ook bloemen naar alle mensen die vandaag weer sterven aan kanker.
00
Robbert 10:59 9 juli 2011

Rooie kom je hier om de zaak te stangen en op te fokken…………of heb je oprechte bedoelingen. Ik denk het eerste. Heracles zal vanmiddag ook stil staan bij wat er gebeurd is in Enschede, geen vuurwerker en sfeeractie en één minuut stilte voor aanvang van de oefenpot. Wat wil je nog meer!
00
Pin 23:48 8 juli 2011

Ben er zeker weer bij 🙂

1500….. ik hoop het maar ik kijk realistisch en denkende idd aan de raadsverg. in juni lijkt mij helaas niet haalbaar….

Maar we zullen zien…

Ik zou zeggen: GEWOON KOMEN!!! En daarna de kroeg in 🙂
00
Robbert 20:44 8 juli 2011

Mooi om te lezen dat jullie er positief in staan, ik had het ook niet anders verwacht van echte Heraclieden. Als iedereen het voortzegt en het vervolgens weer doorgeeft moet het lukken. Bij 1500 zou ik het als geslaagd vinden, maar meer is altijd beter. We zullen zien!
00
komdanjonge 20:37 8 juli 2011

zoals Jan Smit al zei dinsdag kan wel eens de belangrijkste dag ooit voor heracles worden en ik verwacht dat er op zo’n dag minimaal 3000 man zijn en anders vind ik het ronduitschandalig en denken die polietieke lui weer ‘zie je het boeit ze geen ene flikker” maar 3000 man hoe komen ze dan ooit aan 15000 in een stadion, maar zoals ik al zei ik heb er vertrouwen in en ga er vanuit dat er dinsdagavond gedronken kan worden op een heel nieuw stadion!!
00
Romano 20:42 8 juli 2011

ja dat denk ik ook ja, op mijn verjaardag zullen we hopelijk een mooi cadeau kriijgen: toestemming voor de bouw van het nieuwe stadion
00
matto 19:41 8 juli 2011

misschien kunnen er flyers opgehangen worden door heel almelo.
ik zal het wel willen doen.
mja hoop dat er tog 3 a 4000 man komen dinsdag.
ik zal er bij zijn.
en hopen op een JAWOORD ,
en dan een mooi avondje maken .
00
Romano 19:37 8 juli 2011

1500 moet zat te doen zijn! ik hoop op een stuk of 3000 of misschien zelfs 4000 supporters
00
Robbert 19:18 8 juli 2011

KOM OP LAMZAKKEN HIER, KOM UIT JE LUIE STOEL EN LAAT JE ZIEN EN HOREN DINSDAG, 1500 FANS DAAR VOOR HET GEMEENTEHUIS MOET TOCH LUKKEN!!

Er wordt een beslissing genomen over de toekomst van onze club. Ik wil nooit meer Top Oss en Veendam uit meemaken, jullie wel, of maakt het je niet uit als ze maar een zwart/wit shirt dragen? Tijdens de raadsvergadering in juni kon je de fans op de vingenrs van twee handen tellen. Zeer teleurstellend, het gaat om ons clubje, ons bestuur verdient het, een groter stadion, een gezonde en stabiele eredivisieclub. Heracles zet Almelo op de kaart niet ons gemeente bestuur.

Onze stad is deze week weer slecht beoordeeld door Elsevier. De gemeente staat op de 335 ste plaats, het slechts van Overijssel. Zonder Heracles zal het resultaat nog bedroevender zijn verwacht ik.
00