Het bestuur van Heracles Almelo optimistisch over een mogelijk positief besluit wat de gemeente komende dinsdag 12 juli zal gaan nemen over het nieuwe stadion. De gemeente besluit dinsdag of Heracles 15 miljoen euro mag lenen voor de bouw van het nieuwe stadion. ,,Dinsdag wordt misschien wel de belangrijkste dag in de historie van Heracles Almelo.” Dat zei voorzitter Jan Smit vrijdagmiddag op de persdag van zijn club in het Polman Stadion.

Smit is optimistisch: ,,Ik heb er alle vertrouwen in dat de gemeente Almelo een positieve beslissing neemt. Er komen enkele amendementen aan de orde. Als daar voldoende steun voor is ligt er een voorstel waar ook wij mee verder kunnen”. Smit riep sponsors en betrokkenen op om dinsdagavond naar het stadhuis te komen ter ondersteuning van de plannen. De voorzitter was enkele weken geleden nog uiterst kritisch op het leningsvoorstel van de gemeente maar Smit heeft ingebonden. Hij blijft wel bij zijn statement dat als het nieuwe stadion er niet komt, hij stopt als voorzitter van Heracles: ,,Ik ben een bouwer, heb uitdagingen nodig.”

Sponsoren

Reacties (13)

Reageer nu!