Heracles Almelo heeft vandaag de Almelose selectie met 15-0 verslagen. De Almelose selectie stond onder hoede van de trainers Tino Stoop en Rob Lamers.

De locatie was het terrein van AVC Heracles. Heracles speelde voor het Polman Stadion op de prachtige locatie aan de Bornsestraat. Voordat de wedstrijd begon was er één minuut stilte ter nagedachtenis van de slachtoffers van de dak-ramp bij FC Twente.  De wedstrijd begon vel, de Almelose selectie liet zien dat ze niet bang waren voor de duels. Dit resulteerde tot een aantal strenge maar ook grappige berispingen van scheidsrechter Roelof Luinge. Het basisteam van de Heraclieden was een mix tussen eerste en tweede elftal spelers. Na 11 minuten zorgde Marko Vejinovic voor de 1-0. De treffer van de jeugdinternational was het begin van een heuse doelpuntenregen. Everton Ramos da Silva, Anmar Almubaraki, weer Everton, Ben Rienstra, nog een twee keer Everton en Marko Vejinovic zorgden voor de overige doelpunten in de eerste helft. De Braziliaan Everton was vandaag de man in vorm. Luis Pedro viel in de eerste helft ook positief op met zijn acties langs de linkerkant. Remko Pasveer heeft daarentegen in de eerste helft slechts één keer de bal mogen toucheren.

Heracles trad in de tweede helft met tien andere spelers aan, alleen Everton bleef staan. Dat wierp gelijk zijn vruchten af want in de 56e en 59e minuut schoot de Braziliaan de bal tussen de palen.  Daryl van Mieghem was één van de tien nieuwe spelers. Van Mieghem liet nog maar eens zien wat van een buitenspeler verwacht kan worden. De Amsterdammer zorgde voor dreigende acties langs de rechterkant, strakke voorzetten en hij nam keurig de plek over van de opkomende Tim Breukers. In de 69e minuut pikte Glynor Plet ook een doelpunt mee, het was inmiddels al 11-0. Daryl van Mieghem schoot een minuut later van de zestien op prachtige wijze de 12-0 binnen. Dat inspireerde Lerin Duarte voor het maken van de 13-0. De tweede helft stond gekenmerkt door mooi combinatievoetbal van Heracles, de Almelose selectie had een tweetal kansen afgedwongen maar dit leidde niet tot doelpunten. Thomas Bruns scoorde wel, hij deed dit in de 80e minuut gevolgd door Glynor Plet. Het weer was wisselend, de uitslag niet: 15-0.

Opstelling Heracles Almelo:

1e helft:
Remko Pasveer, Leon van Dijk, Birger Maertens, Olivier ter Horst, Mark Looms, Ben Rienstra, Anmar Almubaraki, Marko Vejinovic, Darlo Douglas, Everton Ramos da Silva en Luis Pedro.

2e helft:
Dennis Telgenkamp, Tim Breukers, Mike te Wierik, Antoine van der Linden, Gaby Jallo, Kwame Quansah, Thomas Bruns, Lerin Duarte, Daryl van Mieghem, Glynor Plet en Everton Ramos da Silva.

Scheidsrechter: Roelof Luinge

Foto’s: Willem-Jan Velderman en Floris Struis.

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!