Daryl van Mieghem lijkt zijn visitekaartje te hebben afgegeven de afgelopen twee weken bij Heracles Almelo. De snelle vleugelaanvaller van AFC Amsterdam sloot zaterdagmiddag zijn stage af met een oefenduel tegen de Almelose Selectie en scoorde fraai. Ook in het oefenduel tegen VV Den Ham viel hij op met goede acties, een assist en een knap doelpunt.

De 21-jarige aanvaller mag nog een week langer zijn kwaliteiten tonen van de technische staf. Van Mieghem zal daarom mee gaan op trainingskamp in Billerbeck komende week. Peter Bosz is tevreden over de stagiaire: ,,Anders zouden we hem niet meenemen op trainingskamp. We willen hem graag nog een week bij ons hebben.”

Peter Bosz reist met 23 spelers maandag af naar Billerbeck. Willie Overtoom blijft achter met een knieblessure en zal maandag een kijkoperatie ondergaan en dinsdag alsnog aansluiten bij de selectie in Billerbeck. Heracles speelt komende vrijdag om 14:00 uur een oefenwedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden in Billerbeck en keert volgende week maandag terug naar Almelo.

Sponsoren

Reacties (15)

Reageer nu!