Daryl van Mieghem lijkt zijn visitekaartje te hebben afgegeven de afgelopen twee weken bij Heracles Almelo. De snelle vleugelaanvaller van AFC Amsterdam sloot zaterdagmiddag zijn stage af met een oefenduel tegen de Almelose Selectie en scoorde fraai. Ook in het oefenduel tegen VV Den Ham viel hij op met goede acties, een assist en een knap doelpunt.

De 21-jarige aanvaller mag nog een week langer zijn kwaliteiten tonen van de technische staf. Van Mieghem zal daarom mee gaan op trainingskamp in Billerbeck komende week. Peter Bosz is tevreden over de stagiaire: ,,Anders zouden we hem niet meenemen op trainingskamp. We willen hem graag nog een week bij ons hebben.”

Peter Bosz reist met 23 spelers maandag af naar Billerbeck. Willie Overtoom blijft achter met een knieblessure en zal maandag een kijkoperatie ondergaan en dinsdag alsnog aansluiten bij de selectie in Billerbeck. Heracles speelt komende vrijdag om 14:00 uur een oefenwedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden in Billerbeck en keert volgende week maandag terug naar Almelo.

Sponsoren

Reacties (15)

Reageer nu!
ietsema 13:10 14 juli 2011

Daryl van Mieghem naar Heracles Almelo
Daryl van Mieghem zal de komende twee seizoenen voor Heracles Almelo spelen.
De 21-jarige aanvaller kwam een contract tot 2013 overeen met een optie voor nog
een jaar. “Daryl heeft zich de afgelopen weken bewezen in de trainingen en
wedstrijden”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma. “Hij is een talentvolle aanvaller die bij
ons uiteraard de tijd krijgt om zich door te ontwikkelen, te wennen aan de intensiteit
van het betaalde voetbal en aan onze manier van spelen. We zijn blij met zijn komst.”
Van Mieghem was vanaf het begin van de voorbereiding op proef in Almelo, hij kwam
de afgelopen seizoenen uit voor de Amsterdamse Topklasser AFC.
00
Emiel 13:45 12 juli 2011

Paar keer gezien deze jongen nu! En moet zeggen hij heeft t wel in zich! Snel,technisch en denkt scorend! Voor de beloften is hij sowieso een aanwinst! En voor t eerste zal hij zich moeten bewijzen maar dat gaat m wel lukken gezein de concurrentie met Douglas!
Gewoon contract voor deze jongen!
00
komdanjonge 13:09 12 juli 2011

@Truus mooizo!
00
Truus 22:01 11 juli 2011

@komdanjonge,hadden we wel begrepen!!
00
komdanjonge 12:14 11 juli 2011

een=aan
00
komdanjonge 12:13 11 juli 2011

ja maar ik vind echt dat douglas gewoon uit de basis moet, ook tegen de almelose selectie kwamen de voorzetten maar niet een en kwam hij niet langs zijn directe tegenstander.Van mieghem daarintegen liet echt mooie dingen zien en ik hoop dat ze hem een contract geven, jongen voor de toekomst!
00
BRRR 13:47 12 juli 2011

Douglas kwam niet langs z’n tegenstander? Heb ik toch anders gezien…
Waarmee ik overigens niet wil zeggen dat Douglas fantastisch speelde, maar ik vond zijn inzet positief.
00
komdanjonge 14:37 12 juli 2011

Dan vraag ik me af wat jij hebt gezien?
lans je directe tegenstander is heel simpel, sprintje erlangs, voorzet, doelpunt dat ehb ik Douglas niet zien doen en van miegem wel zo simpel is het. Of erlangs met een sprint en zelf scoren deed Dougie ook niet en in de Eredivisie doet ie aleen maar balletje terugleggen. Gelukkig ziet Emiel het ook zo!
00
BRRR 07:51 13 juli 2011

Sprintje erlangs en voorzet geven heeft hij een aantal keren gedaan. De voorzetten waren echter niet goed, op eentje na. Ik reageerde op jouw stelling dat hij niet langs zijn tegenstander kwam. Dat deed hij absoluut wel een aantal keren.

Ik vind Van Mieghem ook een leuke voetballer. En ik denk ook zeker dat hij en Luis Pedro de concurrentie met Douglas aankunnen en misschien al snel voor een basisplaats kunnen gaan.
00
daanhafc 11:58 11 juli 2011

waarom zouden ze hem geen contract geven?
volgens mij is hij voor de beloften sowieso een aanwinst.
denk dat hij zelfs de concurrentie met douglas wel aan kan gaan
00
ilonk35 16:17 10 juli 2011

Ach ik begrijp bosz ook wel. Tegen amateurs is nog niet echt een graadmeter. Volgende week tegen cambuur en preuss munster moet hij het nogmaals laten zien. Ik denk dat als hij daar weer goed speelt hij gewoon een contract krijgt. Ik hoop het, want hij lijkt me wel een tweede overmars en denk dat hij misschien douglas uit de basis kan spelen.
00
Pepsels 15:49 10 juli 2011

Voorlopig nog geen contract dus. Hij mag nog wel mee naar Billerbeck. Lekker positief voor die jongen, niet dus. Zo krijg ik een beetje het ‘van-uitstel-komt-afstel’ idee.
00
JTD 10:56 10 juli 2011

zeker contract geven!
supersnel, goed 1e balcontact en scorend vermogen
00
Robbert 09:39 10 juli 2011

Als deze speler echt goed is, wat ik van veel mensen zo hoor, dan moet hem een contact aanbieden toch geen probleem zijn? Waar wacht Heracles op! Als ex. speler uit de topklasse zal het salaris toch geen probleem zijn. Of is het budget wat er nog is voor aanvulling selectie zo laag dat dit soort spelers al veel moeite kost om het rond te krijgen………..Het zal toch niet!
00
Johan 09:17 10 juli 2011

Ik vond hem erg goed spelen deze oefenduels.
Lijkt me een prima versterking van de selectie.
00