De kijkoperatie die Willie Overtoom eerder vandaag moest ondergaan is goed verlopen. Bij de middenvelder werd de meniscus van de rechterknie bijgewerkt. “Ik moest vanochtend om 8.30 uur op het ziekenhuis zijn en daarna was het wachten op de operatie”, aldus Overtoom tegenover Heracles.nl.

“Na een kleine vertraging werd ik geholpen. Ik heb meegekeken waarbij de dokter uitleg gaf over wat er gebeurde. De dokter gaf aan dat het allemaal goed is verlopen, nu is het zaak om goed te herstellen. Ik heb nog geen idee wanneer ik weer kan voetballen, dat is voor iedere persoon anders. Ik sluit in elk geval morgen aan in het trainingskamp om te gaan werken aan mijn revalidatie.”

Willie Overtoom dacht ongeveer vier weken nodig te hebben om weer fit te zijn, zo liet hij vanavond weten op Twitter.

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!