Heracles Almelo heeft het trainingskamp in Billerbeck in mineur afgesloten. De oefenwedstrijd tegen Preussen Münster ging met 4-0 verloren. De formatie van Peter Bosz kwam er in het Preussenstadion niet aan te pas. Luis Pedro maakte in de tweede minuut nog een aardige actie en mikte over. Daarna nam de thuisclub langzaam maar zeker het initiatief. In de achttiende minuut had Remko Pasveer nog een antwoord op een kopbal van Daniel Chitsulo. Twee minuten later was het bij een hoekschop wel raak. Stefan Kühne kon bij de tweede paal simpel binnen tikken.

Heracles Almelo mocht daarna de handen dichtknijpen dat het bij de rust slechts 1-0 stond. Massimo Ornatelli knalde in de 23e minuut vol op de lat en acht minuten later moest Remko Pasveer redding brengen op een venijnig schot van Daniel Chitsulo. In de veertigste minuut kreeg Wojchiech Pollok de volgende kans. De spits omspeelde Remko Pasveer en mikte voorlangs. Vlak voor rust kreeg Everton Ramos da Silva nog een mogelijkheid. De aanvaller kopte uit een voorzet van Luis Pedro bij de tweede paal net naast.

De tweede helft verliep volgens een soortgelijk scenario. Heracles Almelo kroop al na twee minuten door het oog van de naald toen Wojciech Pollok snoeihard tegen de lat kopte. Darl Douglas zorgde in de 53e minuut nog voor enig gevaar door net naast te mikken.

Daarna ging het van kwaad tot erger en kon Preussen Münster, uitkomend in de derde Bundesliga, het duel helemaal naar zijn hand zetten. In de 75e minuut viel de 2-0 toen Massimo Ornatelli aan de linkerkant er vandoor ging en de bal in korte hoek achter Remko Pasveer prikte. Een minuut later ging Julian Loose er eveneens aan de linkerkant vandoor. De invaller stuitte op Remko Pasveer en zag vervolgens de bal via de inglijdende Leon van Dijk in het doel verdwijnen.

In de slotfase werd nog een buitenspeldoelpunt van Sergan Guvenesik afgekeurd maar de invaller zou twee minuten voor tijd voor de 4-0 tekenen. De voorzet was van Babacar N’Diaye. Guvenesik hoefde de bal alleen nog in het doel te glijden.

SC Preussen Münster – Heracles Almelo 4-0 (1-0)
20.Stefan Kühne 1-0, 75.Massimo Ornatelli 2-0, 76.Leon van Dijk (eigen doelpunt) 3-0, 88.Sergan Guvenesik 4-0.

Gele kaarten: Leon van Dijk en Anmar Almubaraki

SC Preussen Münster: Daniel Masuch, Jürgen Duah (86.Marco Riemer), Patrick Kirsch, Clement Halet, Philip Heise (46.Patrick Huckle), Benjamin Siegert (58.Julian Loose), Stefan Kühne (61.Jonathan Bourgault), Jens Tuckenbrock, Massimo Ornatelli (78.Babacar N’Diaye), Daniel Chitsulo (67.Jose Pierre Vunguidica) en Wojciech Pollok (67.Sergan Guvenesik).

Heracles Almelo: Remko Pasveer, Leon van Dijk, Mike te Wierik, Antoine van der Linden, Mark Looms, Kwame Quansah, Marko Vejinovic, Thomas Bruns, Darl Douglas, Everton Ramos da Silva (46.Anmar Almubaraki/67.Ben Rienstra) en Luis Pedro.

Afwezig: Glynor Plet (hamstring), Samuel Armenteros (bovenbeen) en Willie Overtoom (knie).

Bron: Heracles.nl

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!