De ploeg van Peter Bosz speelt komend weekend twee oefenwedstrijden voorafgaand aan de Open Dag (zondag 24 juli). Zaterdag spelen de Heraclieden eerst om 14:00 uur op het veld van RKSV Bornerbroek tegen AGOVV en later s’avonds om 19:00 uur in Tubbergen op het veld van TVC ’28 tegen het Turkse Ankaragücü.

Met AGOVV als tegenstander treft Heracles een aantal bekende spelers. Momenteel spelen er namelijk maarliefst drie ex-Heraclieden bij de ploeg van Hans van Arum. Peter Reekers vertrok naar Apeldoorn en ook Ellery Cairo verdiende een contract afgelopen week. Vojtech Schulmeister is nog op proef momenteel en zit nog in de wachtkamer voor een mogelijk contract. s ‘ Avonds treft Heracles in Tubbergen de nummer 13 van Turkije van afgelopen seizoen in de Turkse Süper Lig, Ankaragücü.

Komende zondag is vanaf 12:00 uur de Open Dag in en rondom het Polman Stadion.

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!