De ziekenboeg bij Heracles heeft er weer twee extra spelers bij gekregen. Naast de geblesseerden Willie Overtoom (knie-operatie), Samuel Armenteros (bovenbeen) en Glynor Plet (scheurtje hamstring), hebben nu ook Mike te Wierik (enkel) en Leon van Dijk (lies) zich toegevoegd. Peter Bosz heeft nu nog slechts 19 spelers tot zijn beschikking en zaterdag wachten er nog eens twee oefenwedstrijden.

Mike te Wierik liep afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen Preussen Munster de blessure. De verdediger verzwikte zijn enkel in het duel met de Duitsers dat met 4-0 werd verloren. Leon van Dijk heeft last van de lies. Het viertal trainde vandaag apart met fysiotherapeut Niki Leferink op het kunstgras van Oranje Nassau. Peter Bosz zal moet puzzelen komend weekend om twee elftallen op het veld krijgen in de oefenduels. De krappe selectie vormt nu toch een aardig probleem met de vijftal blessures.

Sponsoren

Reacties (10)

Reageer nu!
Pepsels 21:32 20 juli 2011

Baai ze weej, AGOVV is vervallen… Had liever gehad dat ze Schoppiespor lieten vervallen, maar ik denk dat ze ietwat meer weerstand willen.
00
Truus 20:52 20 juli 2011

Schulmeister,zit toch bij Almerecity,las ik vandaag op internet?!
00
DenniS 20:10 20 juli 2011

voor Woensdag is natuurlijk voor Zondag sorry
00
DenniS 20:09 20 juli 2011

eigenlijk moet er nu niemand naar de Open-dag heen gaan, want Smitje begint gewoon met 24 man aan de competitie !! En leuk hoor als je de supporters zon voorbereiding voorschoteld en dan maar met Dollar tekens richting de opendag gaat. Jammer maar helaas vinden de supporters het goed zo. Ik wil gewoon voor woensdag 2 spelers erbij als ik Peter Bosz was, zo kun je je toch niet fatsoenlijk voorbereiden. !!!

Let maar op als we een slecht seizoen draaien dan zeggen ze natuurlijk ” ja de voorbereiding was natuurlijk nie optimaal he, en dan kan dat gebeuren” Maar dat is wat Smittie wil.

En nu opletten wie mij weer uitmaakt voor nepsupporter.
Ik wil gewoon het beste en je kunt mij nie wijs maken dat er geen fatsoenlijke speler is die betaalbaar is.

Gegroet. Een zeeeer ongeruste supporter
00
Pepsels 21:25 20 juli 2011

Geeft niks jong, ook ik ben wel wat ongerust. Maar da’s beter dan paniek.
Ga gerust naar de open dag, je kan de spelers beter steunen dan hard weglopen.
00
komdanjonge 10:00 21 juli 2011

Ag ga er ook nie meer heen, ja aleen om een sjaaltje te halen, die presentaie stelt toch niks meer voor zag vorig jaar met zo’n kut kartje opkomen lopen, nee mij niet gezien dit jaar.
00
Henkuh 13:17 20 juli 2011

Snap nu ook waarom de training van vanmiddag agelast is……
Rust kan u redden !!!!
00
ilonk35 13:13 20 juli 2011

Gewoon 1 wedstrijd afzeggen tegen die turken en alleen tegen agovv spelen. Leuk om tegen reekers, schulmeister, cairo te spelen en je hebt geen risico geschopt te worden s avonds tegen de turken. Daarbij moeten er nu echt wel mensen bijkomen. Vooral in de verdediging en 1 aanvaller. Desnoods huren maar als er niet veel geld is.
00
Robbert 21:40 20 juli 2011

Wat een gedram schrijf jij hier op @ ilonk35

Heracles moet gewoon tegen de sterkste tegenstander spelen en dat zijn de Turken. Dit past helemaal in de lijn van de opbouw tijdens de voorbereiding. Eerst tegen amateurs, dan een betaaldvoetbal club en vervolgens de ;laatste wedstrijd tegen een sterke tegenstander.

Van spelen tegen Reekers en Cairo worden onze spelers niet beter, maar tegen een team waar je tot het gaatje moet gaan voor de winst is een ander verhaal. De Turken hebben vanavond 1-1 gespeeld tegen Fc Groningen, dus dit is geen team waar je zo overheen loopt.

En is is natuurlijk te gek voor woorden dat we nu nog maar 19 gezonde spelers over hebben. Er moet echt wat gebeuren, geld is er wel, ik geloof niet in de prietpraat van Jan Smit. Ik heb ook de indruk dat de club eigenlijk hoopt dat één van onze betere spelers verkocht wordt.
00
komdanjonge 09:59 21 juli 2011

Robert snapt het, zo is het precies, wat hebben we ernouaan om tegen lui te voetballen die allemaal veel minder zijn dan ons, ze moeten weerstand en zoals robert zei die kunnen er wel van want speelden 1-1 tegen fc groningen en waren beter.
00