De ziekenboeg bij Heracles heeft er weer twee extra spelers bij gekregen. Naast de geblesseerden Willie Overtoom (knie-operatie), Samuel Armenteros (bovenbeen) en Glynor Plet (scheurtje hamstring), hebben nu ook Mike te Wierik (enkel) en Leon van Dijk (lies) zich toegevoegd. Peter Bosz heeft nu nog slechts 19 spelers tot zijn beschikking en zaterdag wachten er nog eens twee oefenwedstrijden.

Mike te Wierik liep afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen Preussen Munster de blessure. De verdediger verzwikte zijn enkel in het duel met de Duitsers dat met 4-0 werd verloren. Leon van Dijk heeft last van de lies. Het viertal trainde vandaag apart met fysiotherapeut Niki Leferink op het kunstgras van Oranje Nassau. Peter Bosz zal moet puzzelen komend weekend om twee elftallen op het veld krijgen in de oefenduels. De krappe selectie vormt nu toch een aardig probleem met de vijftal blessures.

Sponsoren

Reacties (10)

Reageer nu!