Heracles kwam vanavond in Tubbergen niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen de nummer 13 van Turkije, Ankaragücü. Alle doelpunten vielen in de eerste helft, waarin Everton Ramos da Silva en Kwame Quansah scoorden namens Heracles. Heracles speelde in zijn sterkst mogelijke opstelling, maar kon in een matige wedstrijd niet tot winst komen tegen de Turken.

Peter Bosz startte met Daryl van Mieghem in de basis tegen Ankaragücü op het veld van TVC ’28. De Heraclieden namen al binnen de minuut de voorsprong in Tubbergen. Everton Ramos da Silva strafte een fout in defensie van de Turken af en rondde koel af. Het spelbeeld was erg chaotisch en vooral Heracles had hier problemen mee. De Turken namen zelfs een voorsprong in Tubbergen, nadat Remko Pasveer Ankaragücü in het zadel hielp met twee fouten. In de laatste minuut was de eerste helft was Kwame Quansah allert en schoot de 2-2 tegen de touwen.

De tweede helft was een stuk beter van Heracles-zijde. Met invaller en smaakmaker Luis Pedrio (viel in voor Daryl van Mieghem) kwam er meer dreiging van de zijkanten. De Heraclieden waren wel dreigend, maar het ontbrak aan de scherpte en eindpass. De Turken kregen in de tweede helft nog de beste kansen om op voorsprong te komen. Remko Pasveer behoedde Heracles van een nederlaag.

Heracles speelt volgende week vrijdag of zaterdag nog een oefenduel. De tegenstander is nog niet bekend. De beloften spelen zaterdagmiddag sowieso tegen het tweede team van Schalke’04. Morgen vindt de jaarlijkse Open Dag van Heracles plaats.

Opstelling Heracles: Pasveer; Breukers (75. ter Horst), Maertens, vd Linden, Looms (81. Jallo); Vejinovic, Duarte (81. Bruns), Quansah (75. Rienstra); Van Mieghem (45. Pedro), Everton, Douglas (75. Almubaraki).

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!