De selectie van Heracles is weer volledig fit. De geblesseerden Glynor Plet, Samuel Armenteros, Mike te Wierik, Leon van Dijk en Willie Overtoom hebben de groepstraining inmiddels hervat. De Heraclieden kampen echter nu met een ander probleem, een tegenstander vinden voor een extra oefenwedstrijd.

In eerste instantie had Heracles de Turkse topper Besiktas gestrikt als tegenstander voor vanavond, maar vanwege het omkoopschandaal in de Turkse competitie hebben de Turken afgezegd. Volgens coach Peter Bosz is er sprak van ,,pure overmacht”. Hij gaat er vanuit dat er eventueel voor zaterdag nog een tegenstander wordt gevonden. Dit zal dan wel erg kort dag worden.

Overigens speelt Jong Heracles zaterdag om 14:00 uur een oefenwedstrijd in het Polman Stadion tegen het tweede elftal van Schalke 04. De toegang is gratis.

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!