De selectie van Heracles is weer volledig fit. De geblesseerden Glynor Plet, Samuel Armenteros, Mike te Wierik, Leon van Dijk en Willie Overtoom hebben de groepstraining inmiddels hervat. De Heraclieden kampen echter nu met een ander probleem, een tegenstander vinden voor een extra oefenwedstrijd.

In eerste instantie had Heracles de Turkse topper Besiktas gestrikt als tegenstander voor vanavond, maar vanwege het omkoopschandaal in de Turkse competitie hebben de Turken afgezegd. Volgens coach Peter Bosz is er sprak van ,,pure overmacht”. Hij gaat er vanuit dat er eventueel voor zaterdag nog een tegenstander wordt gevonden. Dit zal dan wel erg kort dag worden.

Overigens speelt Jong Heracles zaterdag om 14:00 uur een oefenwedstrijd in het Polman Stadion tegen het tweede elftal van Schalke 04. De toegang is gratis.

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!
ilonk35 18:38 30 juli 2011

Nou pin dan blijf je de rest van competitie negatief, want bosz heeft na de wedstrijd aangegeven dat er ws nog 2 versterkingen komen voor 31 augustus. Hij wil het liefst hele goede die direcht inzetbaar zijn, maar hij begrijpt ook dat het financieel erg moeilijk wordt. Op welke positie zei hij niet, maar dat zou dan ws verdedigende middenvelder en centrale verdediger zijn. Het budget is laag en geld is op. Dan maar goede spelers huren van de topclubs.
00
Pin 00:48 31 juli 2011

Ben realist 😉

Maar van 2 versterkingen wordt ik al heel wat vrolijker van 😉 Idd huren of wat dan ook… maakt niet uit….

En wat is meer waard….. Je een beetje in de schulden werken en kunnen handhaven of spelen met het lot der degradatie. Sorry… Maar deze situatie is toch echt vragen om problemen toch??? En niets is belangrijker dan dit seizoen. het voelt voor mij dat alles valt of staat met dit seizoen. Alles waar we voor gevochten hebben en we zijn nu zo ver en zo goed op weg!
00
marcel vak L 16:07 30 juli 2011

Ben bang dat smit en co gokken op het verkeerde paard.
Ik hoop het niet maar daar lijkt het wel op , geen enkele goeie wedstrijd in de voorbereiding de hele A selectie die bagger speelt en dan maar over de kwaliteit van de tegenstanders te zwijgen.
Ik hoop dat ik het compleet mis heb en dat er nog het een en het ander gaat gebeuren zo niet dan moet ik mijn voorspelling toch behoorlijk wijzigen

zwartwitte groet
00
Pin 17:37 30 juli 2011

Die duutsers waren best goed. Speelden goed vooruit, hard en fel en goed op de man en daar hadden we het maar al te lastig mee en er kwam ook helemaal niets van ons uit. Pas in de 2e helft toen Schalke wisselde (massa wissel) konden we iets forceren, maar het was allemaal niet geweldig…..

Die scheids had trouwens wel wat meer kaarten mogen geven….. We dachten na die aanslag op Everton zelfs dat die de kaarten thuis had gelaten….. sjesus…

@Robbert. Ik zie het niet eerder positief dan dat er idd min. 3 a 4 spelers bij komen….

En hoe hebben de beloften het gedaan dan tegen die 053 ?
00
cewi 16:03 30 juli 2011

Pepsels, jij vindt dit dus wel een goeie voorbereiding ? Ik vind dat het dit seizoen (2011-2012) allemaal redelijk amateuristisch geregeld is en dat doet mijn ouwe zwartwitte hart pijn. Maar misschien wordt een slechte generale toch nog wel een goede uitvoering.
Wat betreft het spelersfonds dat vorig jaar is gestart, daar hoor je ook nix meer van. De opbrengst daarvan zal wel dik zijn tegengvallen. Jammer ! (Ik heb er overigens wel aan meegedaan, al was het geen superbedrag).
00
Pepsels 20:10 30 juli 2011

Ik heb het niet gehad over een goede of slechte voorbereiding en vind het dan ook niet zo denderend dat je me die woorden in de mond legt. Zo lijkt het althans.
Ik hoop hetzelfde als jij, dat een slechte generale etc. etc. Ik heb het er alleen over gehad dat deze wedstrijden van vandaag pas gisteren geregeld zijn en dat daar ivm vergunningen e.d. geen ruchtbaarheid aan gegeven is.
A propós, mag ik vragen waar je gelezen hebt dat de beloften uit de competitie worden gehaald? Mij is niets bekend.
00
komdanjonge 15:42 30 juli 2011

Ze waren echt bedroevend slecht.
Er waren maar 3 man in mijn ogen die een voldoende verdienden en dat waren: Pasveer, van der linden en Duarte, de rest maakte er echt een zooitje van en dan vooral Marko(was weer vreselijk ego) en biger die leed telkens balverlies en zat te klungelen, was echt niet normaal en ik hoop dat ook Bosz dat inziet en dat Te Wierik nou eens een kans krijgt.
00
heinrich 15:41 30 juli 2011

@ Robbert

Wist je ook zeker de hele week al dat de eerste selectie speelde tegen het 2e van Schalke en de beloften tegen de A1 van Twente/Heracles!
Lijkt mij verstandig van de redaktie om zulke veranderingen te melden of worden jullie ook pas na afloop op de hoogte gesteld.
00
ilonk35 14:57 30 juli 2011

A team verloren met 1-0 van beloften schalke las ik en looms geblesseerd. Weet niet hoe hoog dat team is, maar denk niet dat het een goed resultaat is en weet ook niet hoe ze gespeeld hebben.
00
cewi 13:41 30 juli 2011

Ik vind het gewoon een slechte beurt dat er geen fatsoenlijke THUISwedstrijd kon worden geregeld voor je eigen supporters.
En het beloftenteam uit de competitie halen ? Dan ben je toch geen volwaardige bvo meer. Altijd dat geflirt met onze beroemde lage begroting (en kijk eens hoe goed we het weer doen…..) begint ook een keertje te vervelen.
00
Pepsels 15:32 30 juli 2011

Lees eerst de rest eens cewi. Zoals leo al zei, deze wedstrijd was gisteren pas afgesproken. Er werd niet te veel ruchtbaarheid aan gegeven vanwege te regelen randzaken (stewards, vergunningen, politie).
00
leo 11:52 30 juli 2011

@ robbert

Nu kun jij wel zo belangrijk doen, maar deze wedstrijd is gisteren pas afgesproken.
Ik bezoek zelf regelmatig de trainingen en dus gisteren ook en toen werd het pas bekend
gemaakt.
Armenteros twitterde gisteren rond dat er vandaag twee wedstrijden waren tegen Schalke en
Twente.
00
komdanjonge 11:33 30 juli 2011

Wie was die rechtsback van de beloften met die paardenstaart in en die paarse schoenen?
00
joop28 14:04 30 juli 2011

Alvin Daniels van de gezamelijke academy
00
Pepsels 15:29 30 juli 2011

Fout, het was Semol Souhuwat met nr. 34. Deze jongen heeft al vaker met de beloften meegespeeld.
00
leo 11:08 30 juli 2011

Waarom dan stiekem op zaterdagmorgen spelen tegen de beloften van FC Twente????
Hoezo zoeken naar een tegenstander!!!!!
00
Robbert 11:18 30 juli 2011

Als je de club goed volgt, kun je weten dat deze wedstrijd al weken vast stond @Loe, hier is niets stiekums aan
00
Pin 00:25 30 juli 2011

Ik zei ook al dat men anders maar uit de beloften comp. moet stappen…..

Maar het zou toch zo verschrikkelijk jammer zijn. Vorig seizoen altijd bij de thuiswedstrijden geweest en het is gewoon goed voetbal (van onze jongens). Tevens voetballen ze op het hoogte niveau. Dus dat mag gewoon niet 🙂

Ik heb er ook flink de balen in, nog maar 4,5 week te gaan…. 4 spelers moeten er minimaal bij.
kom op zeg. Stadion komt…. Dit jaar mag het absoluut niet mis gaan, want dat gaat echt onze kop
kosten! Dan is het vaarwel mooie droom….. Een half afgebouwd nieuw stadion, die dan ook gelijk
overbodig wordt….. en terug naar de JL….. bah

Ik denk echt wel dat men bezig is achter de schermen, maar dit doemscenario mag niet mogelijk
worden.

Hoe zit dat met dat spelersfonds eigenlijk, wat vorig jaar is opgericht???? Weet iemand daar wat over. Zijn daar geen spelers van te trekken?

En weet iemand of de staf nog klaagt over de te weinig spelers??

En morgen allemaal zeker komen bij onze beloften!!!!
00
Robbert 10:59 30 juli 2011

Jij schetst wel een heel somber scenario @ Pin. Want als ons team bij elkaar blijft hoeven we niet op de onderste plaatsen te eindigen, dan moet plaats 9 t/m 15 gewoon mogelijk zijn. Op enkele posities hebben we een goede stand-in zoals in het doel, rechts- en linksachter in het centrum, op de plaats van Kwame, Willy en als linkshalf. Ook in de spits en op links- en rechtsbuiten positie. We zijn onderbezet op de back posities, daar kan wel iemand komen lijkt me, eventueel nog iemand voor rechts in het centrum. Ik zou zeggen, op zijn minst nog 3 spelers.
00
Henkuh 20:18 29 juli 2011

@Robbert

Dat zou weleens de reden kunnen zijn waarom iedereen vanaf momet 1 hetzelfde trainingsprogamma heeft moeten doorlopen……
00
heracles123 16:32 29 juli 2011

@martijn 32
net zoals je zegt is jan arie van der heiden te duur ze moeten gwn jonge jongens contracteren
00
Martijn32 12:53 29 juli 2011

@ Robbert,

Dat is ook zonde. Ze hebben het afgelopen jaar uitstekend gedaan. En ik vond het zelf ook wel leuk, om daar af en toe te kijken op maandagavond. En daardoor komen toch meer spelers aan het voetballen. Ze hebben nog bijna niets uitgegeven. Alleen mjf is weggegaan, die je mist. De rest van de spelers die weg zijn gegaan, daar mis je niet veel aan. Excelsior wil oost, bij fey mag aussar nog weg bij ajax jan arie van der heiden dan kunnen ze toch zulke spelers halen en die kunnen ook snel functioneren in het 1ste. Jan arie van der heiden is misschien te duur
00
Robbert 19:06 29 juli 2011

Laat ik voorop stellen dat ik het ook jammer zou vinden als wij geen beloftenteam meer zouden hebben. Ik heb van de jonge gasten mooie wedstrijden gezien en genoten. Maar uiteindelijk is ons 1e team het belangrijkst en daar moeten de beste spelers in acteren en moet je voldoen spelers voor hebben. Het is nog geen 31 augustus, we hebben nog enkele weken te gaan en de versterking kan nog komen.
00
Robbert 11:28 29 juli 2011

Laten we het simpel houden, als er geen spelers bijkomen, gewoon het beloftenteam uit de competitie schrijven. Simpel, nuttig en dan hoef je niet elke wedstrijd te duimen of we wel alles heel houden, dan heb je aan 24 man ruim voldoende. Er zijn meer clubs in het betaalde voetbal die geen beloften team hebben, helemaal geen schande.
00
komdanjonge 13:43 29 juli 2011

vind ik nou ook, de beloftencompetitie wordt je toch nie veel beter van, omdat je aleen maar tegen broekies speelt en haast geen echte weerstand krijgt.
00
Martijn32 10:43 29 juli 2011

Ik heb het al een paar keer hier geroepen ze zijn heel druk met andere zaken, maar ik heb al heel lang niets meer gehoord over spelers. Andere clubs hoor je daar veel meer over als je kijkt op voetbalprimeur. Ze hebben 24 spelers, waarvan 3 keepers. Daar moet je 2 teams mee kunnen opstellen. Dat kan als je geen geblesseerden en geschorsten hebt. En die heb je natuurlijk gedurende het seizoen wel.
00
rene vak D 10:03 29 juli 2011

Ik zeg: met name versterkingen in de verdediging en dan vooral op de vleugels. Middenveld en aanval lijken mij voorlopig voldoende kwaliteit te hebben.
00