Heracles Almelo heeft vanmiddag met 1-0 verloren van het tweede elftal van Schalke 04. In een bedroevende wedstrijd werd er voor rust de eindstand bepaald door een doelpunt van Manuel Jiminez Torres. Eerder vanmorgen speelde Jong Heracles tegen de A1 van FC Twente. De Heraclieden wonnen eenvoudig met 6-0.

De bezoekers hadden de organisatie goed op orde waardoor Heracles moeilijk aan voetballen toe kwam. Daarnaast grossierde de wedstrijd in veel balverlies en vonden de spelers elkaar moeilijk. Na 25 minuten spelen kwamen de Duitsers op voorsprong toen Birger Maertens uitgleed en Schalke daarvan profiteerde. In het verdere verloop van de eerste helft waren er geen kansen te noteren. Peter Bosz moest Mark Looms in de eerste helft noodgedwongen wisselen wegens een knieblessure.

Ook in de tweede helft kon Heracles zeer weinig gevaar uitrichten en was het een saai schouwspel. Schalke kreeg nog de beste kansen om tot scoren te komen. Eerst redde Pasveer goed op een geplaatst schot en de Duitsers raakten ook nog de lat. In de rebound moest Pasveer opnieuw redding brengen. Heracles kreeg nog wel mogelijk via Lerin Duarte die net te kort kwam op een voorzet van rechts. Everton Ramos da Silva kreeg drie minuten later nog een kopkans. Schalke kwam daarna niet meer in de problemen en bleef de stand ongewijzigd.

Heracles Almelo: Remko Pasveer, Tim Breukers, Birger Maertens, Antoine van der Linden, Mark Looms (35.Olivier ter Horst), Kwame Quansah, Lerin Duarte, Marko Vejinovic, Darl Douglas, Everton Ramos da Silva en Anmar Almubaraki.

Schalke’04 II: Robin Himmelmann, Alban Sabah, Nurettin Kayaoglu (56.Felix Frank), Richard Weber, Frank Fahrenhorst, Dominik Stommel (79.Dominik Ernst), Andreas Wiegel (56.Jonas Drüppel), Kevin Rodriques Pires (72.Zlatko Muhovic), Philip Hofmann (56.Marco Quotschalla), Manuel Jiminez Torres (72.Eren Taskin) en Alexander Langlitz (56.Pascal Schmidt).

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!