De voorbereiding op de competitie is dit jaar niet gelopen, zoals men vooraf had verwacht. Teleurstellende resultaten tegen Münster, Cambuur en Schalke (geen enkel duel werd gewonnen) zorgen bij menig supporter voor twijfel of het team wel klaar is voor de competitie.

Willie Overtoom en Mark Looms zijn beide nog onzekerheden. Overtoom is nog herstellende van een meniscusoperatie en Looms is in de wedstrijd tegen Schalke uitgevallen met een knieblessure. Samuel Armenteros en Glynor Plet zijn waarschijnlijk sowieso wel op tijd fit.

“Ik sta daar heel rustig in en kijk vooral naar ons voetbal”, verklaart de trainer. “In het begin van de voorbereiding was dat matig, maar gaandeweg is het veldspel steeds beter geworden. De vastigheden komen langzaam terug. Ook de beloften die vorig seizoen al dagelijks met ons mee hebben getraind weten exact wat ze moeten doen.”

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!