De voorbereiding op de competitie is dit jaar niet gelopen, zoals men vooraf had verwacht. Teleurstellende resultaten tegen Münster, Cambuur en Schalke (geen enkel duel werd gewonnen) zorgen bij menig supporter voor twijfel of het team wel klaar is voor de competitie.

Willie Overtoom en Mark Looms zijn beide nog onzekerheden. Overtoom is nog herstellende van een meniscusoperatie en Looms is in de wedstrijd tegen Schalke uitgevallen met een knieblessure. Samuel Armenteros en Glynor Plet zijn waarschijnlijk sowieso wel op tijd fit.

“Ik sta daar heel rustig in en kijk vooral naar ons voetbal”, verklaart de trainer. “In het begin van de voorbereiding was dat matig, maar gaandeweg is het veldspel steeds beter geworden. De vastigheden komen langzaam terug. Ook de beloften die vorig seizoen al dagelijks met ons mee hebben getraind weten exact wat ze moeten doen.”

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!
Roy vak R 10:00 4 augustus 2011

Wat is nu het probleem dan ?
We hebben 2 elftallen, we hebben 23 spelers…..dus we kunnen bij elke wedstrijd toch in elk geval 1x wisselen ?

Bij mij is het glas nog steeds halfvol………….
00
gijs 09:24 4 augustus 2011

geen zorgen wel dus nu birger maertens geblesseerd is :S
00
Ron 09:19 4 augustus 2011

Geen zorgen? Geen zorgen?
Maertens scheurt kruisband en is 6 tot 9 maanden uit de roulatie…
Dat noem ik wel zorgen…
00
rene vak D 09:18 4 augustus 2011

En zo is het maar net. De voorbereiding is iets minder en de twijfel slaat weer toe. Vorig seizoen een goede voorbereiding maar een zeer matige start. Nu is de voorbereiding zeer matig. Laat de start dan maar optimaal zijn.
Neemt niet weg dat voor de selectie er wel spelers bij moeten komen al is het alleen voor de breedte, hoewel in de verdediging ik nog wel een echte versterking wil zien.
Het is dit jaar wel erg opvallend rustig. Er wordt zelfs geen enkele speler gelinkt aan Heracles. Dit kan of een ongunstig teken zijn of dat men dit zeer stilletjes kan bij Heracles, blijft afwachten………
00