Donderdagmorgen stond de voorlaatste training op het programma in de aanloop naar de eerste competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk komende zaterdag. Omdat het een uitwedstrijd betreft trainden de manschappen van Peter Bosz op de velden van La Premiere. Nog maar net aangekomen bij de training kregen we het slechte nieuws over Birger Maertens al te horen. Antoine van der Linden meldde dat ze Birger Maertens lang kwijt zijn door een afgescheurde kruisband aan de rechterknie.

De training bestond het eerste gedeelte uit positiespel en passing. Het tweede gedeelte van de training werd afgewerkt op het hoofdveld van La Premiere waar Heracles een partijvorm speelde en er werd geoefend op standaardsituaties als vrije trappen en corners. Tijdens de partijvorm kwam ook Birger Maertens even kijken en stond hij RTV Oost te woord. Heracles traint morgen nog één keer in aanloop naar de uitwedstrijd tegen RKC.

Hieronder vindt je het fotoverslag van de training.

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!