Het is nog maar de vraag of Everton Ramos da Silva dit seizoen nog wel te bewonderen is bij Heracles. Gisteravond zat technisch directeur Marcel Brands van PSV op de tribune bij RKC Waalwijk – Heracles om te kijken naar een benodigde spits. “Ik heb gehoord dat een paar clubs belangstelling in mij hebben. Als dat goed is voor mij én voor Heracles zie ik een overstap wel zitten”, zei Everton tegenover Eredivisie Live.

PSV’s technisch directeur Marcel Brands was aandachtig toeschouwer bij RKC Waalwijk – Heracles Almelo. Everton scoorde één keer en hoopt indruk te hebben gemaakt op hem. “Dat zou mooi zijn.” De Eindhovenaren zoeken nog een spits voor dat de transfermarkt sluit eind augustus.

Everton is klaar voor de stap naar PSV

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!
Pingu 18:13 9 augustus 2011

Ik heb het interview met Everton ook gelezen. Volgens mij staat er eerder dat Everton hoopt op een transfer naar PSV maar dat er contact is geweest met andere clubs. PSV heeft al heel wat klasse in huis. Everton is zeker geen slechte voetballer echter is het niveau bij PSV wel een heel stuk hoger dan bij Heracles Almelo.

Op het internet staat veel onzin. Er is een website in de lucht, genaamd transferboulevard, die per definitie onwaarheden vertellen.

Overigens zag ik in een actueler topic dat er volgens Jan Smit helemaal geen interesse is in Everton.
00
Remco 21:41 7 augustus 2011

Overigens heeft PSV geen haast met het aantrekken van een spits. De Eindhovenaren zien Ajacied Mounir El Hamdaoui als eerste optie en zijn bereid te wachten, totdat Ajax de vraagprijs (van vier miljoen euro) laat zakken. El Hamdaoui traint dit seizoen bij Jong Ajax, omdat hij is gebrouilleerd met trainer Frank de Boer.

Pas als de komst van El Hamdaoui onmogelijk blijkt, komen Bas Dost (SC Heerenveen), Everton (Heracles) en Dmitriy Bulykin (Anderlecht) in beeld. In laatstgenoemde ziet PSV overigens meer een pinchhitter dan een basisspeler. Bron: vi.nl

In mijn ogen staat er op die site normaal niet zoveel lariekoek. Hooguit alleen in het blokje transfergeruchten. Daar stond dit verhaal niet bij. Maar ik denk niet dat Everton zo snel daar naartoe gaat. Zal vast wel El Hamdaoui worden op 31 augustus..
00
BWBADGER 20:40 7 augustus 2011

Lariekoek
00
Truus 20:23 7 augustus 2011

Hij wouw gewoon een “goede” pot voetbal zien!!
00
R. 17:58 7 augustus 2011

Het kan ook zijn dat hij gewoon naar de verhuurde keeper van PSV, Jeroen Zoet aan het kijken was…
00
Robbert 16:45 7 augustus 2011

Dat bedoel ik Marko, ergens staat wat nav een nietszeggend interview en al de sites (incl. deze site) papagaaien elkaar na, alsof ze “hotnieuws” hebben.
00
Marko 16:39 7 augustus 2011

Kom op hafc.nl..ga niet alles copy/pasten…
00
willemvakc 14:42 7 augustus 2011

ik heb het intervieuw ook gezien heb niet gehoord dat hij de naam psv genoemd heeft.Dat Brands op de tribune zit zegt mij helemaal niks.Eindhoven Waalwijk ligt niet zover van elkaar.Wie moet er dan plaatsmaken voor hem ?nogmaals in Tubantia heeft hij er met geen woord over gerept.Integendeel hij heeft het heel erg naar zijn zin bij Heracles.mocht het wel zo wezen dan laten ze maar de hoofdprijs betalen.4 a5 miljoen een andere clubs durven ook rustig met miljoenen gooien dus Heracles moet dat ook niet laten.vooralsnog denk ik niet dat het zon vaart loopt.Sterker nog Brands heeft al gezegd dat Everton niet in beeld is.en Jan Smit weet van niets dus net als Robbert zegt een storm in een glas water
00
A.Hesselink 14:07 7 augustus 2011

remco je hebt gelijk .Everton moet zijn hooft op voetballen zetten wand psv speel het uit ,ze maken die jonger hele maal gek .als hij daar op in gaat gaat het hem net zo als dost met ajax dat zijn zakelijk trukje in de voeballerij .
een ding wil ik aan everton mee geven er zijn veel voetballers op die manier stuk gegaan laat hij zijn verstand goed gebruiken hij kan nog een paar jaar mee .
hij heeft het nog goed bij heracles
00
Robbert 12:17 7 augustus 2011

Nauw @ Remco dan ben ik wel benieuwd waar dat interview staat en wat er exact gezegd is. Ik neem aan dat je alle lulkoek verhalen op sites als FCupdate, transfermarkt en transferboulevaard serieus neemt! Allemaal butshit sites die maar wat schrijven, dat alleen om hits te krijgen op hun site en ze daarmee meer adverteerders kunnen aantrekken en meer uit hun site te kunnen halen.
00
Remco 12:10 7 augustus 2011

Lariekoek is het niet. Heb net een interview gelezen waarin staat dat ze tot 31 augustus rustig de tijd kunnen nemen. El Hamdaoui is eerste keus, maar mocht dat onverhoopt niet doorgaan komen Dost, Bulykin en Everton in beeld. Bulikyn zien ze echter alleen als pinchhitter.
00
Robbert 11:23 7 augustus 2011

Lariekoek de belangstelling van PSV voor Efiie. Zoals hij gisteren speelde zullen ze nooit voor hem betalen. Bovendien is Effie niet echt een diepe spits en aanspeelpunt in de aanval. Hangend op links en in naar het centrum komend is zijn beste plaats. Voor links heeft PSV al een man. Ik denk eerder dat Brands onder de indruk is gekomen van Remco Pasveer.
00
A.Hesselink 11:17 7 augustus 2011

als psv belangstelling voor Everton heeft laten ze dan maar 5 miljoen betalen want die grote club willen altijd
voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.smit weet toch hoe hij geld moet verdienen dat heeft hij prive ook
laten zien,laat hij nu maar eens zien dat hij het ook voor heracles kan
00
Henkuh 11:16 7 augustus 2011

Dat Marcel Brands op de tribune zat heeft te maken met de komende wedstrijd PSV – RKC !!
De geruchtenmolen draait weer op volle toeren. zelf denk ik aan een storm in een glas water !!
00
Thomas 11:06 7 augustus 2011

(foutje) hij heeft gezegd dat hij niet per se weg hoeft.
00
Thomas 11:03 7 augustus 2011

Hij wist zelf niet dat het om psv gaat en heeft ook gezegt dat hij zich thuis voelt en weg moet. Maar het is natuurlijk logisch dat als een club als psv komt dat hij graag wilt en het is jammer voor ons maar ik gun hem dat ook wel echt.
00