Antoine van der Linden is naar aanleiding van zijn rode kaart in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk voor twee wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk. De aanvoerder moet daardoor de thuiswedstrijd van komende zondag tegen NAC Breda missen. Een week later thuis tegen Feyenoord is de 35-jarige verdediger weer inzetbaar.

Van der Linden kreeg zaterdag de rode kaart in de slotfase van de wedstrijd toen hij Rick ten Voorde in de zestien meter onderuit haalde. Naast Antoine van der Linden mist Peter Bosz zondag ook Birger Maertens en Mark Looms als vaste verdedigers in de defensie. De oefenmeester zal creatief moeten puzzelen in het geval er nog geen aankopen zijn gedaan.

Sponsoren

Reacties (13)

Reageer nu!
Pingu 17:58 9 augustus 2011

Knap balen dat Van der Linden geschorst is. Stom om zo een overtreding te maken als je zo comfortabel voorstaat. Ben heel benieuwd hoe het komende wedstrijd zal gaan. Bijna de hele vertrouwde verdediging is tijdelijk aan flarden.
00
k.van g 14:52 9 augustus 2011

Dit las ik net op hvh:

*****Nieuws*********

Heracles heeft Guy Demel zo goed als zeker binnen.

(Orsay, 13 juni 1981) is een in Frankrijk geboren Ivoriaans betaald voetballer die bij voorkeur in de verdediging speelt. Hij verruilde in 2005 Borussia Dortmund voor Hamburger SV en verlengde in mei 2006 zijn contract daar tot de zomer van 2010. In juni 2004 debuteerde hij in het Ivoriaans voetbalelftal, waarvoor hij meer dan 25 interlands speelde
Sinds de zomer van 2010 is hij op zoek naar een geschikte club. Tot nu toe traint hij met de club mee.
Naast Heracles hebben De Graafschap en het Franse Auxerre ook interesse in de verdienste van de snelle verdediger.
Demel is komtzowel centraal achterin, als rechtervleugelverdediger en als verdedigende middenvelder goed uit de voeten.
Een contract tot de zomer van 2014 ligt in Almelo voor hem klaar.
00
marccie 15:36 9 augustus 2011

heb je geen duidelijker bron? @k.van g
00
cewi 21:17 8 augustus 2011

Driemaal raden wie er vanavond een rooie kaart kreeg bij AGOVV, Reekers. Of de duivel er mee speelt…
Wie er ook komt, er moet in ieder geval iemand voor achterin komen, anders zie ik het heeeeel donker in.
00
braf 20:17 8 augustus 2011

Heracles zou contact hebben gehad met Sander Keller (ex-Utrecht) om de verdediging weer aan te sterken na t wegvallen van maertens. Zo valt te lezen op svheracles.nl. Zou een broodnodige aanwinst zijn lijkt mij!
00
Robbert 19:27 8 augustus 2011

Romano je moet niet lopen stangen hier. Het is helemaal niet zeker dat Ter Horst en Quansah niet kunnen spelen.Ter Horst was gisteren al weer aanwezig bij het uitlopen. Niet zo maar iets plaatsen terwijl je de feiten niet kent.
00
Romano 18:13 8 augustus 2011

@renehafcee ter horst en quansah waarschijnlijk ook geblesseerd… dus waarschijnlijk zo:

pasveer

Breukers Te Wierik Jallo V. Dijk

Duarte Overtoom Veijnovic

Douglas Armenteros Everton

al vind ik zelf dat Luis Pedro beter op de plek van Douglas kan spelen
00
renehafcee 17:44 8 augustus 2011

idd dat is het hem ook net.. hij moet nog is eerst scoren als hij op de been blijft. met zo’n pasveer in de goal was dat nog niet zo makkelijk… wel jammer dit: volgende week maar zo:
pasveer
breukers te wierik ter horst jallo
quansah overtoom veijnovic
douglas armenteros everton
00
feaster 16:37 8 augustus 2011

@ jurrenhafc

het feit is dat die jongen neergaat en dat het inderdaad van achter is.. tuurlijk is het een moment fase, maar antoine had hier slimmer moeten handelen. hij had nog meer kans dat die mis ging om hem te laten lopen dan heb te tackelen, waarmee je een penal krijgt en eraf moet..
00
tom 16:36 8 augustus 2011

Jurren dat is wel zo maar als hij van achter een doelkans ontneemt door ook de man te raken kan hij rood geven en dat gebeurde
die van vormer konvan mij ook wel afgedaan worden met geel.
00
jurrenhafc 15:30 8 augustus 2011

ik heb een paar keer de herhaling gezien he, en ik vind die sliding echt op de bal! oke hij was wel van achteren maar iig op de bal!
00
skip 14:29 8 augustus 2011

Shit happens, zit ook wel weer een uitdaging in de komende wedstrijd 😛

Hebben we dan nog wissels die in de verdediging kunnen? Aangezien ter Horst er in de 74ste minuut al af moest…
Blijft wel dom trouwens..
00
Eddy 14:16 8 augustus 2011

Had wel ietrs meer slimmigheid van de aanvoerder, door de wol geverfde verdediger. Al met 2 verdedigers langere tijd minder te spelen, ook nog menen een sliding van achteren in de 16 in te moeten zetten ….. dat kun je verwachten van een broekkie, maar niet in mijn ogen van Antoine! Valt mij lelijk van hem tegen, want hij brengt het team in een wel HEEL lastig parket!
00