Heracles wil Jan Arie van der Heijden huren van Ajax. De middenvelder werd de afgelopen twee seizoenen verhuurd aan Willem II en kan ook dit seizoen niet rekenen op veel speeltijd in het elftal van Frank de Boer. Beide partijen zijn echter nog niet tot een akkoord kunnen komen.

Voor Willem II kwam hij tot 58 wedstrijden en daarin scoorde hij driemaal. Vorig jaar degradeerde hij met de Tricolores naar de Jupiler League.

Naast Van der Heijden lijkt Heracles ook pogingen te ondernemen om Sander Keller vast te leggen. De oud-Utrecht speler mag transfervrij vertrekken bij Xamax Neuchatel.

Beide spelers moeten de blessuregolf opvangen. Eerder raakten Birger Maertens en Mark Looms geblesseerd. Daarbij viel Ter Horst afgelopen zaterdag geblesseerd uit en is Van der Linden voor één duel geschorst.

Dit is een gerucht. Wij kunnen het waarheidsgehalte van dit bericht niet bevestigen.

Jan Arie van der Heijden is een prima versterking voor het elftal

Bekijk resultaten


Sponsoren

Reacties (69)

Reageer nu!
Jajem 11:38 14 augustus 2011

Klavan halen. Achterroede : Looms, Klavan, v/d Linden en Breukers. En als Birger weer hersteld is Klavan op de plek van v/d Linden.
00
Henkuh 11:11 13 augustus 2011

Van derHeijden ook in beeld bij sc-Heerenveen……………………….. Die kun je dus (ook) vergeten !
00
Robbert 11:26 13 augustus 2011

Heracles heeft nooit laten weten belangstelling te hebben in deze speler. Het is een naam die door de fans genoemd wordt maar nooit door de club bevestigd is. Het is een linkspoot en daar hebben we met Duarte, Van der linden en Ter Horst genoeg van.
00
Niels Groothuis 09:36 13 augustus 2011

Ongelooflijk dat er nog steeds mensen zijn die zanikken/twijfelen over het beleid van Heracles…..

*Zucht!!*
00
Henkuh 11:14 13 augustus 2011

Dat zullen de zgn successupporters wel zijn,he (oud)buurman…..?
00
cewi 09:17 13 augustus 2011

Laatste GERUCHT is dat Heerenveen belangstelling heeft voor Van der Heijden…
Dan nog een vraag: Je kunt een speler die je eventueel vandaag aantrekt toch niet morgen laten meespelen ?
Wat betreft Birger M., die komt nooit weer op z’n ouwe nivo te voetballen, dat lukt nooit !
00
rai 07:57 13 augustus 2011

En we moeten het nu toch doen met de spelers die we hebben.
Of JS en de zijne gaan ons nog verassen dit seizoen…
00
heracles95 12:44 12 augustus 2011

waarom calvin jong a pin of Sno of Luigi bruins. allemaal transfervrij. zijn ook nog goede voetballers.
00
PollyOle 11:32 12 augustus 2011

Jallo – ter Horst – Rienstra – te Wierik

Aan de hand van de training.. Laat Looms daar nog bijkomen…
00
jan 11:00 12 augustus 2011

Breukers nu ook geblesseerd, volgens tweet Van Schuppen (TCTubantia)?
00
Henkuh 20:33 11 augustus 2011

@Henri

De hoge hoed !!
00
deejee 19:15 11 augustus 2011

Na het sluiten van de transfermarkt mag je transfervrije spelers halen.

Boudewijn Zenden is ook transfervrij 😀 😀
maarja dan mag je wel salaris neer tellen van hier tot Tokio
00
Robbert 19:33 11 augustus 2011

Nee dat zeg jij niet goed, na 31 aug mag je spelers zonder een club aantrekken! Werkloze spelers mogen ook na 31 aug worden aangetrokken. Dus deze Sander Keller is nu transfervrij gezet door zijn club terwijl zijn club nog contract verplichtingen heeft. Als hij voor 31 aug niet weg kan komen, dan blijft hij gewoon bij zijn club en moet deze club hem gewoon doorbetalen tot einde contract, ik begreep tot 2012. Als de Zwitserse club echt van hem af wil zullen ze Heracles tegemoet moeten komen, want deze Keller zal daar voor Heracles begrippen wel een vermogen vedienen. Het wordt een heel rekensommetje voor de speler, zijn club en Heracles. Als ze niets doen weten de Zwitsers zeker dat het hem geld gaat kosten.
00
Robbert 19:06 11 augustus 2011

Rustig blijven fans de versterking komt wel. De club kan gewoon niet anders met de blessures en te kleine selectie voor twee teams. Ik verwacht op zijn minst 3 nieuwe mensen, Jan heeft nu nog 20 dagen de tijd.
00
ilonk 18:34 11 augustus 2011

Willem bonita. En wat moeten we met deze informatie? Volgens mij zoeken we verdedigers.
00
Henri 18:18 11 augustus 2011

Citaat Jan Smit uit de 053 krant: We moeten afwachten, misschien dat er nog iets vrijkomt. Kennelijk heeft Smit niet door dat er haast is geboden om een nieuwe centrale verdediger aan te trekken. De transferwindow sluit weliswaar op 31 augustus, maar dan hebben we er al 5 speelronden opzitten. De huidige vervangers Ter Horst en Te Wierik neem ik helemaal niet kwalijk, maar je mist nu gewoonweg de automatismen en de ervaring. Dit breekt je in de komende wedstrijden op. Straks krijgt Willemvakc nog gelijk ook en komt er helemaal niemand bij.
Ben benieuwd hoe Bosz hier over denkt. HIj wou er voor de blessures van Maertens en Looms er al 2 spelers bij. Nu dus in totaal 4. Bosz kan wel zoveel willen, maar De Almachtige Smit is de baas. Er kan er ook maar 1 de baas zijn……
00
Willem-Bonita 18:00 11 augustus 2011

Arjan Swinkels is links we zkn een rechtsbenige verdedige toch ?
V/d Linden ter Horst zijn links rechts ter Wierink en Birger en daar moet een vervanger voor komen.
00
Willem-Bonita 17:56 11 augustus 2011

Rob Friend mag weg bij Hertha BSC. De club geeft de dertigjarige Canadees alle ruimte om deze maand een nieuwe werkgever te vinden. Trainer Markus Babbel heeft geen vertrouwen meer in de spits.

Friend heeft een moeilijke periode in zijn loopbaan en vindt moeilijk het net. De aanvaller, die tussen 2006 en 2007 voor sc Heerenveen en Heracles Almelo speelde, werd afgelopen weekeinde door Babbel zelfs op de tribune geplaatst. Naar verluidt heeft de Duitse trainer al een aantal keren gesproken met de 32-voudig international, maar die gesprekken bleven zonder resultaat.

Het feit dat Friend nog een contract tot medio 2013 heeft bij Hertha kan een probleem vormen. Momenteel is er nog geen club concreet geworden en blijft technisch directeur Michael Preetz zoeken naar een nieuwe club voor Friend.

Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/128302/Voormalig_Heerenveen-spits_Friend_mag_vertrekken_bij_Hertha#ixzz1UjxFSuqO
00
kenner 16:11 11 augustus 2011

@gerjo

Zo gek vind ik het idee niet……
Swinkels is natuurlijk wel een voetballer die zich iedere wedstrijd inzet voor de club waar hij onder contract staat. We moeten gewoon een verdediger hebben die niet teveel kost en Heracles in deze tijd wil voort helpen!
00
gerjo 15:58 11 augustus 2011

misschien verklaren jullie mij voor gek.
maar toen willem 2 degradeerde dacht ik meteen van. halen die swinkels.
die jongen heeft echt de vecht mentaliteit die heracles nodig heeft achterin.
en het is een prima voetballer die af en toe zijn doelpunt meepakt.
maar dat is mijn mening.
heracles groet en tot zondag
00
RickBTE 14:39 11 augustus 2011

Ontspan…
00
willemvakc 13:33 11 augustus 2011

ik heb het idee dat er helemaal niets bijkomt.voor de rest ben ik het volledig eens met Henry.Daar komt nog bij dat er 6 spelers zijn vertrokken.Dus 6 contracten en salarissen minder. Het is volkomen duidelijk dat we met dit aantal nooit de hele competitie volhouden en zeker niet met 2 elftallen.Een nieuw stadion is mooi maar dat mag niet tenkoste gaan van de selectie.Ik hou de komende weken mijn hart vast.wat de resultaten zullen opleveren.
00
Nikos 12:27 11 augustus 2011

@Pollyole @Henri

Vooral blijven hopen maar ik denk toch echt niet dat Looms 9 dagen!!!!! na een knieoperatie al een wedstrijd speelt.
00
henk 12:09 11 augustus 2011

haal Jong a Pin
00
PollyOle 11:26 11 augustus 2011

@ Henri

Veel aflopende contracten zijn de laatste 2 jaar ook flink opgewaardeerd en verlengt.
Gaat ook veel geld inzitten.
00
Willempie 11:10 11 augustus 2011
zwolle 10:52 11 augustus 2011

Volgens mij zijn er twee voetballers die Stephan Keller heten. De ene heeft onlangs een contract getekend bij Willem II en speelde o.a. voor de Graafschap en Sydney. De ander voor Utrecht en speelde tot voorkort in Zwitserland
00
Henri 10:45 11 augustus 2011

Jan Smit roept al jaren dat er bij Heracles geen geld is. Ik vraag mij dan af, waar het geld van Dost en Verbeek gebleven is. Dit is gezamenlijk ongeveer 3 miljoen euro. Enkele jaren eerder werden Jan Wuytens en Ragnar Klaven voor gezamelijk 900.000 euro verkocht. Hier kwam alleen Vejinovic voor 300.000 euro voor terug. Dus wat betreft de transfers deed de club uitstekende zaken de afgelopen jaren. Dit jaar is 500.000 euro uitgetrokken voor Duarte en Pedro. Oke, een deel van de opbrengst voor Dost is in de begroting gestoken en ook zijn de tv gelden gedaald. Maar je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben dat hier geld van over MOET zijn. Bovendien zijn er spelers met een vrij hoog salaris verdwenen(Piecke en Fledderus), terwijl er de afgelopen twee jaar talentvolle jongens voor terug zijn gekomen. Vorig jaar in de zomer is er helemaal niet geinvesteerd. Er is in mijn ogen maar een verklaring voor; De centen gaan rechtstreeks naar het nieuwe stadion. Ik ben bang dat dit nu al een blok aan het been is. Het nieuwe stadion moet er natuurlijk komen, laat dat duidelijk zijn, maar ik ben bang dat het een hels karwei wordt om de ander 15 miljoen(!!!!!!!) bij elkaar te brengen. Ik wens De Almachtige Jan Smit veel wijsheid en succes toe. En ja Jan, we weten het nu wel. Er is geen geld en zolang Jan Smit er is zal er ook wel nooit geld zijn., althans dat zegt hij. Maar als hij tien woorden zegt dan lieft hij er 8 van. Maar goed, het is niet anders. Aankomende zondag is Looms hopelijk weer aan boord en dan moeten we er vol op klappen. We spelen immers met twaalf man. Een overwining is eigenlijk een must gezien de kwaliteiten (het schromelijke gebrek hieraan) bij de tegenstander. WIJ ZIJN HERACLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
00
zwolle 10:35 11 augustus 2011

Twee dagen geleden bij radio Almelo

Heracles Almelo probeert de plaatsen in de verdediging die vrij zijn gekomen door de blessures van Birger Maertens en Mark Looms op te lossen. Bovendien is Antoine van der Linden komende week ook geschorst (2 wedstrijden schorsing, 1 voorwaardelijk). Het schijnt dat Heracles contact heeft gezocht met Stephan Keller, de oud FC Utrecht speler die vorig seizoen uitkwam voor een club in België en thans verbonden is aan een Zwitserse club waar hij transfervrij mag vertrekken.
00
Lars 09:48 11 augustus 2011

Arie van der Heijden is een prima versterking. Kan zowel op het middenveld als achterin uit de voeten; dus voor je breedte is het goede zet. Bij Willem-II stak hij er duidelijk bovenuit. Als Keller én van der Heijden komen zijn voor een groot deel uit de problemen.
00
Willempie 09:06 11 augustus 2011

Jan Arie vd Heijden is een goede voetballer maar middenvelders hebben we genoeg.
Keller meteen halen.
Klavan zit ok te niksen in Alkmaar. Die kan de hele linkerkant achterin bespelen. Halen dus.
00
RoyHafc 01:44 11 augustus 2011

Een beetje gezond verstand en je weet dat Heracles geen interesse heeft in v/d Heijden, we zijn verdedigers nodig, geen middenvelders. Kul bericht
00
Dyon 23:28 10 augustus 2011

Jan Arie van der Heijden is een prima speler voor Heracles, heeft genoeg talent was bij Willem II 1 van de betere spelers. niet dat dat een echte uitdaging was, helaas is van der Heijden als verdediger erg zwak en is bovendien linksbenig. Het is geen back, hij zou eventueel als linker centrale verdediger kunnen spelen maar hier hebben we al Ter Horst voor. V.d. Heijden is dan voor de breedte aangezien middenveld sterk genoeg is. Sander Keller kan wel ‘ns een goede aankoop zijn, kan alleen niet met zekerheid zeggen hoe fit hij nog is aangezien hij aantal jaar op een niveau van lik me festje heeft gevoetbald. Keer op proef nemen voor 2 trainingen, zie je het snel genoeg. Verwacht dat het een zwaar seizoen wordt, mocht er in de verdediging niks fatsoenlijks bijkomen, met een verdediging van Breukers- Te Wierik- Van der Linden, Looms red je het niet. Te Wierik is nog lang niet klaar voor 34 wedstrijden vol gas geven. Bovendien zijn er voor de verdedigers helemaal geen vervangers. Jallo heeft in het eerste er nog niks van gebakken, Ter Horst is opbouwend erg zwak, Te Wierik valt nog geen goed oordeel over te geven. Dus er is werk aan de winkel zonder geld, ik hoop dat de nacompetie ontlopen wordt, dit moet ook wel kunnen met teams als Excelsior, De Graafschap en Ado den Haag waar waarschijnlijk de smaakmakers vertrekken. Ik zeg 14e plaats met verschrikkelijk spel
00
Romano 21:29 10 augustus 2011

Martin Pieckenhagen heeft punt achter carrière als actieve voetballer gezet

Martin Pieckenhagen heeft een punt achter zijn loopbaan als actieve voetballer gezet. Na het afgelopen seizoen zwaaide hij af bij Mainz 05, waar hij een seizoen lang als derde doelman fungeerde.

Toen hij vorige zomer van Heracles te horen kreeg dat hem na vijf seizoenen geen nieuwe verbintenis werd aangeboden, leek het einde van zijn actieve voetballoopbaan al aanstaande. Totdat Mainz 05 op de proppen kwam en hem een contract voor een jaar aanbood. Bij dat ene jaar in Mainz is het gebleven. Een keer viel hij in, tijdens een Bundesligawedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach, toen zowel de eerste als de tweede keeper geblesseerd raakte.

Pieckenhagen, die in november 40 wordt, zal waarschijnlijk wel in de voetballerij actief blijven. Na zijn vertrek bij Heracles stortte hij zich onder meer op een trainerscursus. Ook heeft hij een opleiding sportmanagement gevolgd. Aan een journalist van Der Kicker liet hij weten dat zijn hart vooral bij sportmanagement ligt.

piecke kan wellicht bij Heracles aan de slag lijkt mij. als keeperstrainer of in een andere rol.
00
tim 19:42 10 augustus 2011

loat goan kump wa good! nu krijgen de jonkies hun kans, ene normaal zitten we ook wel te zeuren op mark, tim, birger en antoinne. er zal toch wel enig versterking gehaald of gehuurd moeten worden en van der heijden lijkt me wel een goeie keuz!
00
sanderG 18:46 10 augustus 2011

Vannochtend op training 2 onbekende gezichten.
Bij de grote partij speelden ze allebij verdedigende middevelder..
Iemand hier iets meer over?
00
Robbert 19:09 10 augustus 2011

Het waren jonge Amerikanen van een jeugdteam die hier in de omgeving zijn begreep ik van Frans Leushuis RTV Oost.
00
PollyOle 17:41 10 augustus 2011

Mensen radio geluisterd? Looms waarschijnlijk zondag er wel bij!
00
Truus 17:20 10 augustus 2011

Pessimisten,kunnen we missen als kiespijn!!
00
Truus 17:23 10 augustus 2011

Voor DenniS natuurlijk!!
00
Marvin 17:19 10 augustus 2011

@DenniS

Mwah B elftal? Alleen Maertens en vd Linden doen zondag waarschijnlijk niet mee dus je zult enkel Te Wierik en Ter Horst uit het B elftal zien..
00
DenniS 17:03 10 augustus 2011

eigenlijk helemaal geen zin om Zondag naar een B-elftal te gaan kijken, denk dat dit seizoen echt zwaar word en dat we gaan strijden tegen degradatie
00
Robbert 19:11 10 augustus 2011

Sommige fans leren het nooit en maken er een enorm drama van als twee spelers gemist moeten worden. Als of de overige 9 spelers er nu geen bal meer van kunnen!!
00
Stef1948 16:00 10 augustus 2011

moeten we met nog meer middenvelders!

Volgens mij is prioriteit 1:

3 verdedigers
00
Matthijs 15:47 10 augustus 2011

Inderdaad. Haal het 2e elftal uit de competitie (hoe jammer het ook is, want ze doen het zo goed). Het eerste elftal gaat voor en als er geen geld is voor versterking, dan maar aanvullen vanuit het tweede en hopen dat er een paar positief verrassen.

Anders dan andere jaren, zie ik het best somber in, maar als er geen geld is, is er geen geld, en kunnen we eigenlijk schrijven wat we willen.. Het heeft toch weinig nut.
00
speler in rust 14:26 10 augustus 2011

Waarom dus niet verder gaan met 20 spelers en alleen gaan spelen met het 1e..
Als je toch moet overbruggen of overleven…..
00
Robbert 11:37 10 augustus 2011

Wordt het niet eens tijd dat wij als supporters ons bestuur eens ter verantwoording roepen? Zoals ze ook bij Utrecht hebben gedaan. Laat ons bestuur eens uitleggen hoe ze denkt met 23 man verder te kunnen gaan voor twee teams? Waarom we met een begroting van € 8,5 miljoen zo nodig met twee teams moeten meedoen en amper 24 man kunnen betalen? Wat is nu de visie van onze club dan voor de komende ” overbruggingsjaren”? Zo doorgaan en onze lieve heer smeken dat we deze tijd doorkomen? Ik begrijp er geen ene fuck van.
00
ilonk 11:10 10 augustus 2011

Ja deejee. Hij heeft nog een contract tot 2012, maar er is een nieuwe leiding gekomen daar en hij mag desondanks contract transfervrij vertrekken.
00
deejee 11:05 10 augustus 2011

Sander Keller heeft een contract t/m 30.06.2012 bij Neuchâtel Xamax
00
rene vak D 10:47 10 augustus 2011

Ik ben benieuwd wat Heracles dacht toen ze bijvoorbeeld Cairo, Reekers, Nieuwboer, Schuurman, Fledderus, Houtkoop en Rendla lieten vertrekken (Rendla was dan wel op huurbasis). Het zullen niet de beste spelers allemaal zijn geweest maar men was zich toch wel bewust dat er toch een heel aantal terug moesten komen. De selectie was vorig seizoen al relatief smal maar de mazzel was dat het qua blessures enorm meeviel. Er zijn er wel 3 bijgekomen maar meteen valt op dat door een aantal blessures de selectie veel te smal is.
Er zijn er wel 2 gekocht (en 1 transfervrij dacht ik) en toen was het, “zo het geld voor transfers is op” en nu maar hopen op nog enkele transfervrije spelers? Ik denk niet dat je zo kwalitiatief veel betere spelers aan kunt trekken dan wat men had omdat er ook geldgebrek is en een redelijke speler, ook al is deze transfervrij, gaat ook niet voor een prikkie ballen.
Ik vraag mij sterk af dat als er nu al zeer weinig ruimte is voor investeren, in hoeverre er straks met een wat groter stadion die ruimte er wel meer is? Het zal zeker wat schelen, maar de exploitatiekosten worden ook een stuk hoger. Ook de salarissen liggen bij Heracles waar mogelijk relatief lager als de meeste andere clubs.
De selectie nu is zeker niet zwak (met uitzondering van de verdediging, deze komt duidelijk kwaliteit en ervaring tekort) maar het is zeker niet voldoende zeker gezien de smalle selectie.
00
Henkuh 10:54 10 augustus 2011

Wat men toen gedacht heeft is simpel, ze (de spelers die je noemt) drukten op de begroting en werden daarom te duur. Denk dat er zoveel mogelijk tijd en geld in ‘t nieuwe stadion gestoken wordt en tot die tijd is ‘t een kwestie van overleven………………
00
rene vak D 11:11 10 augustus 2011

Dat er een nieuw stadion moet komen is wel duidelijk, maar ten koste van de selectie?? Gaat er dan niet te veel naar het nieuwe stadion? Anders is een nieuw stadion niet eens meer nodig straks.
Nogmaals, de kwaliteit van de selectie is niet slecht en blijft dit intact is er weinig risico, maar je ziet het, enkele blessures en domme fouten (rode kaart) en het kost al meteen 2 punten. Dit kunnen aan het eind van de rit hele dure punten zijn geweest, maar dat moet blijken.
En uiteraard zal ook ik zaterdag als onderdeel van de 12e man acher mijn club blijven staan en dan moeten wij het team naar de overwinning schreeuwen!!
00
Henkuh 11:19 10 augustus 2011

Rene als je verstandig bent kom je zondag anders zit je niet als de 12e man maar als de1e (en laatste !!) man………………………. :+)))))))))))))))))))
00
rene vak D 11:21 10 augustus 2011

En dan kan ik naar hartelust schreeuwen. Zou wat zijn dat het dan tot een overwinning leidt, ik ga persoonlijk het veld op om het af te ronden, moet lukken.
00
PollyOle 10:41 10 augustus 2011

Als supporters kunnen we maar 1 ding doen en dat is zorgen dat we zondag met een man meer spelen. Kritiek leveren op de voorzitter, de club en de overige mensen die erover gaan heeft geen zin! Ten eerste hebben zij inkijk in de financien en hebben ze er meer verstand van! Enige wat we kunnen doen is het 11-tal na de overwinning schreeuwen!!
00
Robbert 09:52 10 augustus 2011

Beste mensen we kunnen blijven roepen, die en die moeten komen, maar er is gewoon GEEN GELD om wat te doen. Jan Smit laat in Tubantia van vandaag dit nogmaals weten, of het moet een transfer vrije speler zijn of een speler die ze kunnen huren. En dat er twee komen geloof ik al helemaal niet en die hebben we op zijn minst toch wel nodig met nog 23 selectie spelers over.
00
Wim 08:51 10 augustus 2011

@tommy: even verder kijken, die Haller is nu al miljoenen waard, is dus ook nog eens een aanvaller en daar zitten we op korte termijn niet op te wachten. Demel zal wel onhaalbaar zijn, maar zou zeker een directe versterking zijn. Sander Keller zou een prima breedte-versterking zijn. Mike te Wierik moet anders daar het gehele seizoen staan en dat lijkt mij teveel van het goede. Jan-Arie ipv vd Linden, 35 jr en dan zo’n domme overtreding. Zelfs een jonge speler van 20 mag dit niet overkomen. Nog 10 min.te spelen en 0-2. (zucht…)
00
tommy 02:39 10 augustus 2011

ik was eens het wk <17 aan het kijken. daar viel mij 1 speler op , namelijk Sébastien Haller geweldige speler. denk dat die egt de strijd aan kan gaan met armenteros en douglas. hij speelt nu bij auxere in een jeugd team dus heracles neem de proef op de som! zelfs rene van der gijp en johan derksen zijn gek van hem. gewoon doen:)
00
Martijn 21:40 9 augustus 2011

Ik heb het al eerder gehad over jan-arie van der heiden. Ik dacht toen alleen dat hij te duur was. Aangezien ik dacht dat ik had gelezen dat ajax hem wil verkopen. Als ze hem kunnen huren, zou dat heel erg mooi zijn. En keller ook halen. In ieder geval ervaring.
00
Eddy 21:16 9 augustus 2011

JAAAAAAAAAAAA. Hoewel we nu ook zeker een ERVAREN centrale verdediger ( Stephan Keller zou geweldig zijn ebn BROODNODIG!! Zie JA vdH toch liever op de positie van MJF. Hoewel hij ook zeker in het Centrum uit de voeten kan!
00
Hendry 21:22 9 augustus 2011

Eddy, lees eens goed! Het gaat om Sander Keller (oud-utrechter speler) en niet om Stephan Keller.
00
kieft8 20:22 9 augustus 2011

Ik zeg doen!
00
Willem 20:20 9 augustus 2011

We moeten geen mioddenvelder maar verdedigers
00
Henkuh 19:58 9 augustus 2011

@ Robbert

De link met HSV zijn de contacten van NJH dus dat zou best eens kunnen.
00
Robbert 20:26 9 augustus 2011

Buiten Pieck heb ik nog maar heel weinig van de contacten die NJH in Hamburg heeft terug gezien. Het wordt wel weer eens tijd dat er wat uit die connectie komt.
00
Henri 18:15 9 augustus 2011

Het gaat in het bericht over Sander Keller en niet Sephan Keller. MIjn fout! Over Sander Keller kan ik geen oordeel vellen. Daarvoor ken ik hem niet goed genoeg.
00
Henri 18:11 9 augustus 2011

Jan Arie van der Heiden was vorig seizoen de beste speler bij Willem-II, al zegt dat niet al te veel, maar toch. Stephan keller staat nu onder contract bij Willem-II, dus is niet transfervrij. Sterker nog; hij heeft een nieuw 2-jarig contract getekend.
Er moet nu wel heel snel wat gebeuren, omdat de huidige talentvolle spelers niet de benodigde eredivisie ervaring hebben. Ze moeten langzaam worden gebracht. Bovendien hebben we veel te weinig spelers om twee eltallen op de been te brengen. Het woord is dus aan het bestuur en natuurlijk de almachtige Jan Smit.
00
Robbert 18:05 9 augustus 2011

Ach van de club hoor en zie je niets, dan moeten wij als supporters maar wat geruchten de wereld in brengen, of niet!. Op de stite van Hart v Heracles wordt ook gesproken over Guy Demel (uit Ivoorkust) een rechter centrumverdediger van HSV. Allemaal namen, we hebben er geen bal aan zo lang het niet op de off site van onze club staat. Maar dan hebben we tenminste wat lullen met elkaar.
00
Marvin 17:30 9 augustus 2011

Wat is de bron? Zou in mijn ogen iig een welkome versterking zijn..
00