Dinsdagmiddag bezocht HAFC.nl weer een training van Heracles. De training vond plaats in het Polman Stadion en er waren nogal een aantal afwezigen op het veld. Zo was Kwame Quansah nergens te bekennen en ook Hendrie Kruzen was niet aanwezig (in gesprek met een nieuwe speler misschien?). Daarnaast trainde ook Daryl van Mieghem niet mee met de selectie. De aanvaller keek met o.a. Birger Maertens vanaf de kant toe.

Verder was er wel positief nieuws over Mark Looms. De linksback die afgelopen vrijdag een kijkoperatie onderging aan de knie trainde op het veld al weer individueel onder leiding van fysiotherapeut Niki Leferink. De training werd geleid door de assistenten Rene Kolmschot en John Stegeman en bestond uit verschillende baloefeningen en een partijvorm.

Zie hieronder het fotoverslag van de training…

Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!