Mark Looms hersteld wonder wel snel van zijn knieblessure. De linksback trainde vrijdagmorgen verrassend ‘volle bak’ mee met de selectie. De Almeloër werd precies een week geleden aan zijn knie geopereerd, waarbij de meniscus werd bijgewerkt. De linksback wil graag spelen zei hij na afloop van de training, maar het is aan de trainer om dat te beslissen. Speelt Looms niet, dan zal Gaby Jallo zijn plek op de linksback positie innemen.

Peter Bosz wilde nog niet veel zeggen over een mogelijke basisplaats van Looms: “Dit was zijn eerste veldtraining. We moeten kijken wat de reactie is. Daar kun je nu nog niets over zeggen.”  Verder zullen zondag Mike te Wierik en Olivier ter Horst in het centrum spelen. Rechtsback Tim Breukers is nog een vraagteken. Hij heeft last van een botkneuzing in de voet en trainde niet voluit. De verwachting is wel dat hij inzetbaar is.

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!