Marko Vejinovic en Lerin Duarte zijn door Cor Pot opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje. De bondscoach heeft 30 spelers geselecteerd voor de kwalificatiereeks voor het Europees Kampioenschap onder in de 21 jaar in 2013. Voor Lerin Duarte was het al een tijdje geleden dat hij werd geselecteerd. Marko Vejinovic kan meestal rekenen op een basisplaats.

Voor Jong Oranje staat er donderdag 1 september eerst een uitwedstrijd tegen Bulgarije op het programma. Dit duel in Lovech begint om 20.30 uur plaatselijke tijd. Vijf dagen later, op dinsdag 6 september, speelt Jong Oranje de eerste thuiswedstrijd van de EK-kwalificatie in Deventer. Tegenstander is Luxemburg en de aftrap in De Adelaarshorst is om 18.30 uur.

Vrijdag 26 augustus maakt Cor Pot de definitieve groep bekend.

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!