Er heeft zich tot nu toe nog geen club gemeld voor de aanvallers Everton Ramos da Silva en Samuel Armenteros. Beiden werden de afgelopen weken in verband gebracht met diverse clubs. Voor Everton zou er interesse zijn vanuit Griekenland en Rusland. Samuel Armenteros zou een optie zijn voor PSV. Nico-Jan Hoogma laat echter weten dat het alleen maar geruchten zijn.

“Het zijn echt allemaal geruchten. Wij weten van niets,” aldus Nico-Jan Hoogma tegenover de TC Tubantia. De technisch directeur van PSV Marcel Brands zat wel de afgelopen twee competitiewedstrijden op de tribune. Hoogma: ”Marcel Brandts heeft mij in elk geval niet gebeld.” Ook vanuit Griekenland en Rusland is er geen enkel contact geweest.

Heracles heeft overigens nog twee weken de tijd om versterkingen te halen. Hoogma wist hier nog niets over te melden.

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!
Sorbo 21:31 19 augustus 2011

Ik geloof er niets van de scouts voor de sier op de tribune zitten bij ons, zeker niet twee wedstrijden achtereen. Ik denk dat Smit uit diplomatieke redenen zegt van niets te weten om zo voor geen opschudding te zorgen.
00
Henk TS 12:25 18 augustus 2011

@ Komdanjonge

Armenteros is anders ook zeer belangrijk in het afgeven van de laatste bal. Daarnaast, hoeveel penalty’s heeft hij hafgelopen seizoen wel niet versierd door zijn ongrijpbaarheid in het 16 metergebied. Ik vind hem tot nu toe ongelukkig gestart dit seizoen, maar Armenteros heeft wel degelijk een grote waarde voor de club. Voor de club zou het wellicht beter zijn dat Everton vertrekt. Niet alleen vanwege de prijs die je nu voor hem kan vangen, maar ook doordat hij als niet EU speler nogal wat verdiend (ik dacht tussen de drie en vier ton). Mocht 1 van de twee vertrekken, dan idd het liefste voor zondag (na de wedstrijd tegen feyenoord zou ook goed zijn) zodat er nog tijd is voor het halen van een vervanger. Op 31 augustus 1 van deze 2 kwijtraken zou idd niet goed zijn.

Groet
00
Komdanjonge 12:15 18 augustus 2011

Keller is op weg naar Ado, bronnen binnen Ado melden dat hij deze week daar zou gaan tekenen en dat is ook logische, want ado kan veel meer betalen dan ons en de graafschap na die klapper met Derijk.
En ik ben het met Robert eens, dat ze gewoon 1 van de 2 MOETEN verkopen, dan kun je daar wel wat talenten voor terug halen. Ik heb zelf liever dat Armenteros gaat, aangezien ik Effie belangrijker vindt met zijn goals en assists.En we hebben al een vervanger klaar staan voor Samuel, Plettie is er wel klaar voor als ik hem ook zo gretig zag invallen tegen Rkc en Nac.
00
Robbert 11:43 18 augustus 2011

Laat het voor iedereen nu eens duidelijk zijn, Heracles heeft gewoon geld nodig en wil het liefst dat één van haar spitsen verkocht wordt. Dan kun je wel schrijven dat het gelukkig is dat er niemand verkocht wordt, zoals hierboven, maar zo gelukkig is Heracles er zelf niet mee! Elk seizoen moet er gewoon een speler verkocht worden, al is de begroting sluitend en hebben we geen schulden. Tegenover een sluitende begroting staat ook een salarisbudget, en die schijnt nu op te zijn met 24 spelers. Voor mij onbegrijpelijk als je zo nodig 2 teams in de competitie wil hebben. Dan doe je in mijn optiek iets niet goed. We gaan voor kwaliteit ivp kwantiteit hoor ik ons bestuur zeggen, goed keus, maar stel dan een beloften team samen met op zijn minst 6 tot 7 spelers die net uit de A1 selectie komen, ze zijn jong en lekker goedkoop. Of doe het anders en hou de personele kosten binnen je organisatie nog lager, ga met nog meer vrijwilligers werken zodat je het geld in het spelersbudget kunt stoppen en de selectie in aantal op peil kunt brengen. Zouden ze bij onze club zo creatief zijn om dit te bedenken? Zoals het nu gaat kan gewoon niet met 23 spelers voor twee teams.
00
ilonk 11:26 18 augustus 2011

Ja ze zijn bezig met sander keller al 3 weken geloof ik en de trainer van ado geeft aan dat hij hoopt deze week nog rond te komen met sander dus denk dat ie daar heen gaat, maar hopenlijk hebben ze andere alternatieven.

@martin. Nico jan zegt dat ze nog bezig zijn met versterking, maar dat er nog geen nieuws over te melden is en dat ze nog 2 weken hebben dat betekent niet dat ze niets doen, maar we hebben ook geen geld dus minder mogelijkheden.
00
Henkuh 10:52 18 augustus 2011

@martin

Men is bezig met Sander Keller
00
martijn 10:00 18 augustus 2011

Gelukkig dat er zich nog niemand heeft gemeld. Gewoon volgende week naar buiten brengen, dat everton en armenteros niet meer verkocht worden deze transferperiode. Op z’n vroegst weer in de winterstop. Anders zie ik de bui al hangen, dan heeft PSV zoveel geprobeerd en niets lukt en dan komen ze de laatste dag nog even bij heracles en dan hebben wij geen tijd meer voor een nieuwe aanvaller. Daarnaast vind ik het wel raar dat Nico-jan nog niets kan melden over eventuele versterkingen. Ze weten al zolang dat ze nog verdedigers moeten halen al voor de blessure van Maertens. Tenzij ze natuurlijk met spelers achter de schermen bezig zijn, waar de buitenwereld nog niets van mag weten, omdat ze bang zijn dat anders hetzelfde gebeurd met platje. Die was bijna binnen volgens HAFC en dag erna staat op voetbalprimeur Platje nieuwe spits NEC.
00