Er heeft zich tot nu toe nog geen club gemeld voor de aanvallers Everton Ramos da Silva en Samuel Armenteros. Beiden werden de afgelopen weken in verband gebracht met diverse clubs. Voor Everton zou er interesse zijn vanuit Griekenland en Rusland. Samuel Armenteros zou een optie zijn voor PSV. Nico-Jan Hoogma laat echter weten dat het alleen maar geruchten zijn.

“Het zijn echt allemaal geruchten. Wij weten van niets,” aldus Nico-Jan Hoogma tegenover de TC Tubantia. De technisch directeur van PSV Marcel Brands zat wel de afgelopen twee competitiewedstrijden op de tribune. Hoogma: ”Marcel Brandts heeft mij in elk geval niet gebeld.” Ook vanuit Griekenland en Rusland is er geen enkel contact geweest.

Heracles heeft overigens nog twee weken de tijd om versterkingen te halen. Hoogma wist hier nog niets over te melden.

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!