Oud-FC Utrecht verdediger Sander Keller staat nog steeds in de belangstelling van Heracles Almelo. De 31-jarige centrale verdediger mag ondanks een doorlopend contract van een jaar transfervrij vertrekken bij zijn club Xamax Neuchâtel in Zwitserland. De verdediger werd ook al in verband gebracht met ADO Den Haag en De Graafschap.

Bij Heracles zou Keller de langdurig geblesseerde Birger Maertens moeten gaan vervangen. De Belg is sowieso een half jaar uit de roulatie met een knieblessure. Echter zou de verdediger bij ADO Den Haag het gemis van Timothy Derijck moeten oplossen. Die vertrok naar PSV.

Sponsoren

Reacties (46)

Reageer nu!
cewi 16:09 23 augustus 2011

Vanaf woensdag (morgen) traint een 21-jarige verdediger van Ol. Marseille mee, een zekere d’Ulivio. Hij kan transfervrij weg bij de Franse club.
00
Peter 08:54 23 augustus 2011

Wat te denken van Swinkels van Willem 2 een echte vuurvreter.
00
heraclessupporter 19:17 21 augustus 2011

laat keller maar transvervrij komen, maar ook makiavala en koc van fc eindhoven, daar moeten echt scouts gaan kijken!~!!!!!!!!
00
Guy 12:15 21 augustus 2011

Robbert
Ik zie dat hij wel veel gespeeld heeft maar van 2009 tot 2011 heeft hij maar 13 wedstrijden gespeeld en het laaste seizoen helemaal geen wedstrijd? zo hij niet beetje heel erg uit vorm zijn?
00
Robbert 17:20 21 augustus 2011

Ja dan heb ik ook al gezien, kan een blessure geweest zijn of dat hij niet in de basis begon. Kijken we naar er CV van Keller dan zie ik ook een mager resultaat de afgelopen 2 jaar. Vorig seizoen slechts 16 wedstrijden, het jaar ervoor (bij Urecht) 3 wedstrijden in de eredivisie. Wat dat aan gaat doen beide spelers niet voor elkaar onder.
00
er 09:30 21 augustus 2011

Ik denk dat Heracles, Keller een contract voor meerdrere jaren heeft aangeboden, met het zelfde salaris dan Ado. daarom heeft ie het moeilijk om te kiezen. Hij wil liever naar Ado, maar Heracles biedt een langere zekerheid. Ook denk ik dat Heracles hem wel als vaste waarde ziet ipv Birger. Birger heeft zowel vorig seizoen als in dit nieuwe seizoen voor irritatie binnen het team gezorgd. Ik denk dat heracles hem kwijt wil.
00
Robbert 09:39 21 augustus 2011

“Irritatie binnen het team” kom op met feiten, niet zo maar wat opschrijven anders gaat dit ook zijn eigen leven lijden @er! Dat de Belg graag terug wil naar zijn vaderland is een verhaal die rondzingt, dat hij hier geen vriendin meer heeft ook.
00
Robbert 09:21 21 augustus 2011

Let maar eens op deze naam: Marcel Seip. Deze man zit zonder club, traint nu om op nivo te blijven bij Heerenveen en is transfer vrij. Hij heeft de laatste jaren in Engeland gespeeld en een goede bekende van GertJan Verbeek. Het lijntje is zo gelegd. Hij heeft 5 jaar in Engeland gespeeld, 137 wedstrijden op het 2e en 3e nivo. Als Keller teveel vraagt, gewoon deze man polsen.
00
Martin 09:35 21 augustus 2011

We wilden kwaliteit en géén kwantiteit!!
Wel goed nadenken Robbert hé!!
00
Robbert 09:51 21 augustus 2011

Wie zegt mij dat deze Seip minder is dan Keller? Sla jij het hoogste nivo in Zwitserland hoger aan dan het 2e nivo in Engeland? Ik lees dat hij 130 wedstrijden op het 2e nivo in Engeland heeft gespeeld, daarvan heeft hij gemiddeld 87 speelminuten gehad! Dus niet zo maar een speler die daar meer op de bank heeft gezeten, maar gewoon basisspeler was. Verder heeft hij 58 eredivisie en 12 UEFA cup wedstrijden gespeeld. Het 2e nivo Engeland doet niet veel onder voor menig Eredivisie clubs en zeker niet voor het nivo van onze club.
00
Marko 23:55 20 augustus 2011

Aah het oude niveau weer op hafc.nl
00
willemvakc 23:52 20 augustus 2011

nou dan zijn we het daar over eens wat de laatste zin betreft.
00
willemvakc 15:30 20 augustus 2011

Ach Robbert jij weet het allemaal zo goed.of wil je er niemand bij hebben.We zien het wel.Alles word door jou in het negatieve getrokken.man wees ook eens positief zolang Keller nog geen beslissing heeft genomen heeft Heracles net zoveel kans als Ado.Nu zal ik ook wel weer een negatieve reactie krijgen.Maar dat zal mij een worst wezen.
00
Robbert 17:56 20 augustus 2011

Nee ik weet het niet allemaal even goed, Willemvakc, maar is schets alleen de situatie zoals ik denk dat het zal lopen. Mag dat van jou! Ook ik wil graag dat er verstreking komt, dat is brood nodig. Maar als het om geld gaat, en daar gaat het meestal toch om, dan zijn wij meestal de mindere. Is niets mis mee en helemaal niet niet negatief bedoelt maar de realiteit. Als je één € te besteden hebt kun je er geen twee uitgeven.
Het zal me trouwens ook worst wezen wat jij hiervan vindt.
00
Romano 10:39 20 augustus 2011

Wordt Almelo of Den Haag de nieuwe woonplaats van Sander Keller?

Sander Keller is er nog niet uit waar hij het komende seizoen gaat spelen. Wordt het Heracles of Ado Den Haag? In de Telegraaf zegt de verdediger dat hij zeer verguld is van de aanbieding van beide clubs. In beide aanbiedingen zit geen verschil. Alleen de contractduur is het verschil. Dit weekeinde wil hij een beslissing nemen bij welke club in Nederland zijn toekomst ligt. Mocht Keller zijn keuze gemaakt hebben dan zal de betreffende club nog met Xamax Neuchatel om de tafel moeten om tot een akkoord te komen
00
Robbert 12:07 20 augustus 2011

Dit is gewoon het schimmenspel die Keller en zijn zaakwaarnemer spelen. Een van de clubs gaat overstag en zal meer bieden, daarvoor zal hij kiezen, zo simpel is dat. De aanbiedingen blijven toch niet gelijk, dat kan ik je verzekeren. En of hij nu in Almelo of Den Haag gaat spelen, het maakt geen flikker uit, daar waar hij het meest kan vangen wordt zijn werkgever. Smit kennende houdt hij de poot strak, dus wordt het toch ADO. En ik kan Jan geen ongelijk geven, niet meer geven dan wat mogelijk is
00
Martin 14:46 20 augustus 2011

Dat is nog eens verstandige taal van Robbert!
00
Remyvdb 22:47 19 augustus 2011

Ook Misschien mark otten benaderen.hij is redelijk jong maar heeft ervaring, anders is djuric net transfer vrij…
00
Sorbo 21:28 19 augustus 2011

Heracles zit altijd te slapen. Jan Smit zal echt geen nieuwe spelers halen. Waarschijnlijk geloof hij in het wereldwonder van de zwart-witten. Dat wij het met deze selectie wel gaan gaan redden. Het is toch van de zotten om met zo een kleine selectie het seizoen door te moeten komen? Als het tegenzit zitten we straks met 22 of zelfs 21 man. Schijnbaar is onze krentenweger daar niet van onder de indruk.

Hoe denkt Smit dat we het gaan redden? Dat je van een kale kip niet kan plukken snapt iedereen maar stel dat we een speler verkopen. Je mag blij zijn dat je er 2 miljoen voor kan vangen per speler, dan zal Smit nog altijd geen nieuwe speler aantrekken.

Ik vind het diep droevig dat Smit geen enkele actie onderneemt om de selectie te vergroten en dat hij gelooft dat het allemaal wel goed komt. Als je ziet hoe de trainingen verlopen is het niveau van de trainingen gelijk aan het aankoopbeleid van Smit. Pover, heel erg pover.
00
Manon 15:28 19 augustus 2011

Jan Arie van der Heijden is voor de poen naar Vitesse gegaan en Keller heeft een beter contract kunnen tekenen bij Ado dan het eventuele contract dat Heracles hem heeft voorgeschoteld.
Tsjaa daar doe je niks aan, als het nieuwe stadion er staat kunnen we mee met deze clubs, maar op dit moment blijven we achter. Er zal ongetwijfeld nog wel wat worden aangetrokken alleen zullen we wel geduld moeten hebben.
00
Chay 14:45 19 augustus 2011

Voor zover ik het nu zie, lijkt men voorlopig voor Rienstra te gaan. Zo te lezen valt, ziet men in hem een centrale verdediger. Voorlopig denk ik dus nog even geen versterkingen al hoop ik dit uiteraard wel.
De selectie is gewoon veel te smal nu om twee competities te kunnen spelen.

Dit gaat bij te lang voortduren uitlopen op vermoeidheid en blessures. Je boet daardoor gewoon behoorlijk op kwaliteit in.

Inderdaad heeft Rienstra het op zich wel goed gedaan tegen NAC, maar echt veel tegenstand heeft hij niet gehad. Dat zal tegen Feyenoord wel anders zijn. Wellicht dat we dan meer kunnen zeggen over zijn optreden in het centrum voorlopig.

Ik gun hem alle voordeel van de twijfel, maar hoe dan ook zal er versterking moeten komen.

Grtz.,
Chay!
00
Henkuh 14:50 19 augustus 2011

En die Rienstra is zeker niet slecht, wordt alleen maar beter !!
Heeft vorig week een wereldpot gevoetbald.
00
martijn 14:31 19 augustus 2011

Geen van der heiden en geen keller. Ben benieuwt wie ze dan uit de hoge hoed toveren. En of er daadwerkelijk nog iemand wordt aangetrokken. Hoezo naar ado, als heracles eerder had toegehapt, hadden ze hem al binnen gehad. Heracles wist namelijk eerder dat ze nog een verdediger erbij moesten hebben dan ado.
00
Robbert 14:40 19 augustus 2011

Mooi zo achter je computer zeggen dat Heracles eerder had moeten toehappen. Ken jij de feiten, de acties die onze club heeft ondernomen en het bod wat ze heeft uitgebracht? Ik niet maar jij blijkbaar wel met deze opmerking. Ik heb gisteren om 21.44 u ook al een reactie gegeven omtrent “slagvaardigheid”. Als je niet veel te besteden hebt kun je nooit slagvaardig handelen, tenzij er helemaal geen animo is voor een bepaalde speler en dat is wel een feit.
00
martijn 15:28 19 augustus 2011

Ik snap je best Robbert, maar wat Chay hieronder ook zegt, daar ben ik ook bang voor. Dat er straks gwn niemand komt, omdat Rienstra het gewoon goed heeft gedaan tegen Nac en hopelijk zondag weer. Als je weinig geld hebt, kun je inderdaad niet zoveel. Maar andere clubs met weinig geld kunnen bepaalde spelers wel halen en dan denk ik waarom gaan die niet naar heracles. Waar scouten ze op die van der heiden had ik sowieso niet verwacht wel gehoopt, maar keller, die leek me toch wel haalbaar. Maar ado was ons voor, en soms kun je beter iets teveel betalen zonder dat je in de schulde raakt uiteraard. Kijk naar chadli twente heeft toen heel iets meer geboden en hoe goed is die voetballer wel niet. Zelfde met Platje, die heeft er nu ook alweer 2 inleggen bij nec en geloof niet dat nec zoveel meer te bieden heeft dan heracles. En ik weet niet waar jij gisteren op hebt gereageerd, maar niet op mij, misschien is dat een andere martijn
00
Robbert 18:11 19 augustus 2011

Martijn het zal gewoon onverantwoord zijn om het bij deze selectie van 23 spelers te laten, daar zijn we het wel met elkaar eens. Dat weet ook ons bestuur maar al te goed. Dat andere clubs met weinig geld wel spelers kunnen halen heeft gewoon met de hoogte van de begroting te maken. Heracles heeft na Excelsior en RKC de LAAGSTE begroting (ca. 8,5 miljoen) in de eredivisie. VVV Venlo zal net zo veel of iets meer hebben als ons. Alle andere clubs hebben gewoon meer te besteden, geen vele miljoenen, maar toch meer. Verder weet je niet waar die andere clubs hun geld vandaan halen. Ik weet dat de aankopen bij De Graafschap door externe financiers betaald wordt. Wat schiet je er vervolgens per saldo als club mee op, steel je hebt een topper, dan zijn de investeerders spekkoper, wat houdt de club dan over? ADO was ons niet voor, ADO heeft gewoon meer geboden. Ook Keller is een broodvoetballer, is niets mis mee, maar daar gaat het nu eenmaal om. Het zelfde geldt voor Chadli, heeft het aanbod van Heracles in beraad genomen, was Twente niet gekomen, dan had hij mogelijk bij ons gespeeld. Je weet dat trouwens nooit , want voor hem zat FC Utrecht ook op het vinkentouw. Met andere woorden, Heracles zal, als clubs met meer geld ook meedoen, meestal het onderspit moeten delven. Leer daar als Heracles supporter maar mee te leven zolang wij met een kleine begroting moeten blijven werken. Dat nieuwe stadion en verhoging v/d begroting is een must anders wordt het maar blijven worstelen tegen de stroom in.
00
gijs 14:19 19 augustus 2011

keller is al rond met ado zit heracles dan weer te slapen of vinden ze het zo wel goed>?
00
Henkuh 14:18 19 augustus 2011

Keller definitief naar ADO
00
Daniel 10:59 19 augustus 2011

Robbert, ilonk

Ik reageerde over Van der Heijden door het topic dat laatst aangemaakt is door de mensen van hafc.nl zelf.
00
Robbert 11:13 19 augustus 2011

Daniel ook deze site heeft meegedaan in het steeds maar weer noemen van de naam AJVH. Voor zover ik het weet is er vanuit de club nooit over deze naam gesproken. En als veel mensen deze naam laten vallen , zou je haast denken dat er ook serieuze belangstelling is of is geweest.
00
Martijn 10:28 19 augustus 2011

@ Tommy Zondag ook wel gewoon?
00
Arthur 22:49 18 augustus 2011

@Martin: Ik denk dat Ben Rienstra inmiddels al wel wat meer bewezen heeft (ook in het tweede elftal!) dan alleen de wedstrijd tegen NAC. Persoonlijk vind ik hem een veel groter talent dan Vejinovic. Komen er verdedigend blessures of schorsingen bij, dan kom je echter wel in de problemen. Ik zou afwachten of er nog ergens een degelijke, geroutineerde speler buiten de boot valt en die speler 6 maanden tot een jaar huren….en in de tussentijd scouten naar talent als opvolger Maertens of vd Linde. De kans dat een van hen aan het einde van het seizoen vertrekt lijkt me vrij reëel ivm leeftijd en altijd terugkerende heimwee verhalen…
00
tommy 20:43 18 augustus 2011

der komt zaterdag 1 minuut stilte voor fritz korbach.
rip fritz
00
ilonk 20:25 18 augustus 2011

Waren we geinteresseerd dan daniel. Hij was veels te duur. Hij wilde niet verhuurd worden en hij moest toch wel wat opbrengen en vitesse heeft het geld daarvoor. We zoeken een verdediger.
00
Daniel 19:40 18 augustus 2011

Van der Heijden naar Vitesse, daar grijpen we dus naast.
00
Robbert 21:33 18 augustus 2011

Die Van der Heijden gaat binnen Heracles zo langzamerhand een eigen leven leiden binnen Heracles. Even voor de duidelijkheid: deze speler is door Heracles zelf NOOIT genoemd, alleen enkel “deskundigen” op diverse sites komen al jaren met deze naam. Laat hem gelukkig zijn daar bij Vitess, wij hebben ook goede middenvelders, middenvelders die niet onder doen voor deze AJVH
00
sjimmy 17:25 18 augustus 2011

Ik vind Keller helemaal niet zo goed.
00
mark 17:31 18 augustus 2011

helamaal mee eens haal maar een betere centrale verdediger die echt de baas kan zijn over de hele verdediging en wordt het niet eens tijd voor een betere rechts back breukers maakt toch steeds domme overtredingen en steeds dezelde fouten ik zeg wordt tijd dat daar ter werik erneer wordt gezet
00
ilonk 16:26 18 augustus 2011

Inderdaad henk ts. Ado heeft veel geld ontvangen van psv en heeft meer te bieden ook aan salaris en las net ook dat ze inmiddels in gesprek zijn en dat ze verwachten deze week nog rond te komen dus kun je vergeten. Daarbij moet een speler zelf ook nog willen. Misschien haat hij wel kunstgras. Nee niet de technische staf op schuld geven en ze zullen ook wel een schaduwlijst hebben.
00
Henk TS 16:09 18 augustus 2011

@ Martin af laat bluffen? Ado heeft anders momenteel meer financiele middelen dan Heracles. Het is al een wonder dat we de afgelopen twee jaar in de subtop van de eredivisie mee doen. Als Keller komt is het mooi, als hij niet komt rustig verder kijken naar een andere vervanger.
00
Martin 15:54 18 augustus 2011

Vind het altijd wel een beetje triest dat Heracles zich weer af laat bluffen door een club als Den Haag.
Vergeet niet dat Rienstra weinig op de proef werd gesteld door het slappe NAC.
Keller heeft bovendien véél meer ervaring op die positie.
Maar ja, slagvaardigheid is bij Smit & Co. niet aan de orde.
We hebben nog een kleine twee weken………………
00
Robbert 21:44 18 augustus 2011

Martin je kunt als club pas slagvaardig zijn als je voldoende kunt bieden en genoeg geld in kas hebt. Ik hoef je toch niet meer te vertellen dat hij niet bij Heracles moet zijn om de beste voorwaarden te krijgen! Heracles zou best als eerste met een bod gekomen kunnen zijn (dus aan slagvaardigheid geen gebrek) maar als de speler en zijn zaakwaarnemer meer willen, dan nemen ze het bod voor kennisgeving aan en gaan ze verder shoppen. Zie nu de belangstelling van Ado en De Graafschap. De makelaar en de speler zitten nu in een zetel en wegen de aanbiedengen van de clubs mooi tegen elkaar af. Er is niemand (tot heden) bij Heracles verkocht, dus veel geld is het niet, ADO daarentegen hebben al wat verkocht, mag je 3 keer raden wie de meeste kans maakt.

Jammer het is niet anders, dus niet op voorhand zeuren over slagvaardigheid.
00
Martin 23:06 18 augustus 2011

Robbert, slagvaardig of niet slagvaardig, Jan Smit moet eens een keer proberen zijn club wat beter te verkopen en niet altijd van de daken schreeuwen dat het salaris maximaal 1,5 ton bedraagt. Dit is volgens mij geen manier om gevestigde spelers als een Keller aan te trekken. Bovendien denk ik dat ze maar een éénjarig contract kunnen aanbieden, omdat normaal gesproken Maertens volgend seizoen weer beschikbaar is.
Uiteraard hoop ik op een goed en betaalbaar alternatief, maar soms moet je ballen tonen en een keer wat risico durven nemen.
Hart voor Heracles Robbert!
00
Daniel 14:23 18 augustus 2011

Bovendien hebben we al een vervanger met Rienstra!
00
Robbert 14:05 18 augustus 2011

Als ADO meer voor deze man over heeft, jammer dan, mooi laten lopen. Heracles zal zeker niet overbieden, het is graag of helemaal niet.
00
Truus 13:18 18 augustus 2011

Zal wel weer Ado worden!!
00