Zondagmiddag speelt Heracles zijn tweede thuiswedstrijd van het seizoen. In het Polman Stadion is het ongeslagen Feyenoord te gast. Vorig seizoen werd het 1-1 in Almelo. Mark Looms zette destijds Heracles in de eerste helft op een 1-0 voorsprong, waarna Georginio Wijnaldum in de tweede helft de eindstand bepaalde. De wedstrijd begint zondag om 12:30 uur.

Heracles speelt zondag zijn tweede thuiswedstrijd op rij. Afgelopen zondag werd een zwaarbevochten overwinning geboekt op NAC Breda. Na een 0-1 achterstand won Heracles uiteindelijk wel verdiend met 2-1 van de ploeg uit Breda. Heracles begon erg gehavend aan de wedstrijd en miste Antoine van der Linden en Mark Looms. Beiden zijn komende zondag wel weer van de partij en starten in de basis. Daarnaast zal ook Ben Rienstra weer centraal achterin spelen. De van origine middenvelder vulde de positie tegen NAC Breda prima in. ,,We zien in hem een centrale verdediger. Die kwaliteiten heeft hij. Hij heeft het tegen NAC goed gedaan. Ben raakt niet snel in de war, blijft rustig, voetbalt intelligent en speelt goed van achteruit. Met hem op deze plek zit ik niet onrustig op de bank.” Peter Bosz zit nu wat ruimer in de mogelijkheden. De oefenmeester hoopt nog voor het sluiten van de transfermarkt nog een aantal versterkingen te verwelkomen.

Feyenoord is goed gestart aan het seizoen 2011-2012. De ploeg van de nieuwe trainer Ronald Koeman won bij Excelsior (0-2) en won afgelopen weekend met 3-0 in de eigen Kuip van Roda JC. De Rotterdammers haalden afgelopen zomer een aantal spelers van Excelsior. Zo werden Guyon Fernandez, Jordy Clasie, Kaj Ramsteijn en Miquel Nelom terug naar de Kuip gehaald. Daarnaast vertrok Georginio Wijnaldum naar PSV en Rob van Dijk naar FC Utrecht. Koeman kent in aanloop naar de wedstrijd tegen Heracles weinig problemen. Alleen Diego Biseswar is niet inzetbaar vanwege een langdurige buikblessure. Daarnaast kan de oefenmeester niet beschikken over de langdurig geblesseerden Gill Swerts, Darley en Bart Schenkeveld. Ronald Koeman wil net als Peter Bosz graag de goede lijn van de afgelopen week doortrekken. Over Heracles is de trainer van Feyenoord ook positief gestemd: ‘Ik zie Heracles zeker als één van de elftallen die voor de vijfde tot de tiende plaats zullen strijden’, zei Koeman op de officiële website. ‘Het is een goed voetballende ploeg, die vooral in thuiswedstrijden veel punten pakt. Dat is bekend bij ons.’

Voorafgaand aan de wedstrijd zal er één minuut stilte in acht worden genomen voor de overleden oud-trainer van o.a. Heracles, Fritz Korbach. Korbach overleed afgelopen zondag op 66-jarige leeftijd. De markante oefenmeester was van 1999 tot 2001 trainer van Heracles.

Voor de mensen die mee doen aan de HAFC.nl Manager, vergeet niet je voorspelling in te vullen!

Heracles Almelo – Feyenoord
Aanvang: 12:30 uur
Arbiter: R. Wiedemeijer
Stadion: Polman Stadion
Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!
batigol 14:00 21 augustus 2011

Pletplet plet plet pletpletpletplet
00
taivo lepig 12:58 21 augustus 2011

Zzzzzzzz op televisie, Feyenoord zal winnen.
00
batigol 13:59 21 augustus 2011

1-0 Plet
00
Romano 12:29 21 augustus 2011

@ilonk ik vrees inderdaad ook dat dit het geval is….
peter bewijs me het tegendeel!
00
ilonk 11:50 21 augustus 2011

@romano. Omdat hij het lievelingetje van bosz is denk ik. Hij presteerd al een tijd niets en is de slechtste van allemaal en hij blijft maar staan pff moet ik vanmiddag weer naar al die mislukte akties van hem kijken. Waarom Pedro of van Miechem gehaald die hebben geen schijn van kans. Duarte had ik er ook ingezet ipv marko.
00
jackioo 11:49 21 augustus 2011
Pepsels 15:07 21 augustus 2011

Thanx Jackioo,

Ik zet ‘m gelijk even bij de linkjes op m’n pagina (http://heracles.bestelinks.nl)

Enneh Robbert, niet iedereen heeft daar tijd en geld voor (over). Ik denk dat het meeste van de inkomsten dan ook nog eens in de zakken van de directeuren verdwijnt.
00
Robbert 17:25 21 augustus 2011

Wat een slap excuus kerel. Als jij een brood koopt verdwijnt ook het meest van het geld in de zak van de bakker toch.
00
Pepsels 09:10 22 augustus 2011

Zeikende moraalridder….
00
Romano 11:31 21 augustus 2011

Opstelling is bekend: Pasveer, Breukers, Rienstra, v/d Linden, Looms; Quansah, Overtoom, Vejinovic; Douglas, Armenteros, Everton.

waarom Douglas? waarom niet Luis Pedro of evnt. Duarte
00
Pepsels 10:24 21 augustus 2011

Zijn er nog mensen die straks een streampje willen? Hopelijk mag ik hier dan even een linkje plaatsen.
Reactie redactie….
00
Robbert 10:39 21 augustus 2011

Pepsels: laten die mensen gewoon een kaartje kopen (er is nog plaats heb ik vernomen) en Heracles daarmee financieel steunen. De club heeft de centjes gewoon hard nodig. Illigaal kijken is gewoon diefstal en daar doe jij aan mee.
00
Martin 11:20 21 augustus 2011

Dank je Robbert maar zit even in het buitenland.Heb 2 seizoenkaarten en wil zelfs betalen voor de wedstrijd via internet maar dat blijkt niet te werken. Dus als iemand een alternatief heeft dan graag. Zelfs als dat illegaal is.
00
Robbert 17:23 21 augustus 2011

Dit is toch wat anders dan een streampje hier aanbieden, dan mag duidelijk zijn.
00
Pepsels 09:12 22 augustus 2011

Omdat ik zelf in het stadion zit, maar ook wel eens niet in die gelegenheid zat en er hier destijds geregeld om een stream gevraagd werd.
00
Martin 11:25 21 augustus 2011

Stuur mij die link maar indien mogelijk naar m.v.tiel@gmail.com.
Wil de wedstrijd graag zien.
00
kieft8 09:00 21 augustus 2011

Nou, dit worden gewoon 3 puntjes, ik verwacht dat wij weer het heft in handen nemen en dat feyenoord gokt op de snelheid van Fernandez en misschien ook wel Cisse…
We moeten dus oppassen voor de counters en verder gewoon lekker ons eigen spelletje spelen en dan blijven de 3 punten gewoon in Almelo en hebben we een goede opening gehad.
00
Dodo 19:11 20 augustus 2011

@nick klopt was ff in de war 😛
00
gijs 10:28 20 augustus 2011

keller is nog neit naar ado hij kan kiezen tussen ado en heracles
00
Nick 09:27 20 augustus 2011

@Dodo.. Tuurlijk zat Wijnaldum vorig jaar wel bij Feyenoord. Hij is afgelopen zomer vertrokken naar PSV.
00
Dodo 07:59 20 augustus 2011

Henk TS RKC uit was gewoon een zeer slechte wedstrijd daar valt nix op af te dingen
00
Dodo 07:58 20 augustus 2011

wijnaldum die de 1-1- maakte die zat er vorig jaar toch nog niet????
00
Henk TS 21:49 19 augustus 2011

RKC op 2 – 0 bij Roda uit, dat zet de prestatie van onze mannen toch in een ander daglicht. RKC oogt tot nu toe zeker geen degradatiekandidaat. Wat dat betreft hoop ik dat we zondag laten zien bij de subtob te horen en de drie punten in eigen huis houden 🙂
00