Heracles heeft vanmiddag met 1-1 gelijk gespeeld tegen Feyenoord en daardoor na drie wedstrijden nog steeds ongeslagen. In een vooral spannende wedstrijd vielen de doelpunt pas na een dik uur spelen. Invaller Glynor Plet scoorde de 1-0 na een uur spelen en twaalf minuten voor tijd zorgde Guyon Fernandez voor de gelijkmaker en tevens de eindstand. Het gelijkspel was een juiste afspiegeling van de wedstrijd.

Voor de wedstrijd was er een toespraak van Jan Smit over de overleden Fritz Korbach waarop vervolgens een indrukwekkende één minuut stilte plaatsvond. Peter Bosz zag tegen Feyenoord Mark Looms en Antoine van der Linden terugkeren in de basiself. De eerste helft kwam langzaam op gang en het tempo lag erg laag waardoor er weinig gebeurde. Het eerste dreigende moment was van Leroy Fer die net over schoot. Ook Heracles kreeg enkele schiet kansen, maar kon verder weinig uitrichten in de eerste helft. Gyon Fernandez was nog dichtbij de openingstreffer maar Remko Pasveer kwam goed uit. Ook een inzet van Stefan de Vrij werd later goed gepakt door de doelman van Heracles.

In de tweede helft kreeg Heracles meer kansen. In de 52e minuut had Samuel Armenteros de 1-0 moeten maken, maar hij mikte van dichtbij over oog-in-oog met doelman Erwin Mulder. Even later werd een schot van Darl Douglas gepareerd door de doelman van Feyenoord. Na een dik uur spelen liet Bosz Darl Douglas vervangen door Glynor Plet. Dit bleek een gouden wissel. De lange spits stond nog maar koud in het veld en had de 1-0 al in het netjes liggen. De spits werd vrijgespeeld door Willie Overtoom waarna de spits koel afrondde. De wedstrijd werd daarna wat levendiger. Feyenoord ging op jacht naar de gelijkmaker en Heracles werd onrustig in zijn spel. Dit leidde tot een kans voor Gyon Fernandez (kopbal net over) en Remko Pasveer moest redding brengen bij een inzet van Ron Vlaar. In de 78e minuut kwam Feyenoord op gelijke hoogte na een goede actie van invaller Ruben Schaken, die wel heel makkelijk Tim Breukers uitspeelde en liet vervolgens Gyon Fernandez de 1-1 binnen tikken. In de slotfase werd Heracles nog gevaarlijk via een schot van Willie Overtoom dat voorlangs ging. Ook Everton Ramos da Silva schoot nog net naast en Mark Looms zette Erwin Mulder nog een keer aan het werk. Het bleef bij 1-1 en dat is gezien de wedstrijd wel een terechte uitslag. Beide ploegen zijn na drie wedstrijden nog ongeslagen.

Voor een verslag en foto’s van de andere kant.. zie FR12.nl : http://www.fr12.nl/nieuws/15558-nieuws/15558-feyenoord-deelt-punten-met-heracles–11.html

Onderstaand fotoverslag met dank aan Rene Hummel van www.Heraclesfotosite.nl

Sponsoren

Reacties (53)

Reageer nu!