Heracles is in zijn zoektocht naar een vervanger van Birger Maertens belandt in Frankrijk. Cédric D’Ulivo mag aankomende woensdag tot en met vrijdag op de training bewijzen of hij een versterking voor het elftal is.

De 22-jarige Franse verdediger komt momenteel uit voor Olympique Marseille, maar mag daar transfervrij vertrekken. Hij kan zowel rechts, als centraal in de verdediging uit de voeten. De Fransman werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan AC Ajaccio.

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!
Fiets 22:03 24 augustus 2011

Mannen die denken dat vrouwen enkel goed zijn voor de was en het eten klaarmaken snappen het nog niet helemaal. Geeft niet, verstand komt met de jaren. Een beetje man zou toch moeten weten dat wij vrouwen toch tot meer in staat zijn. Zij die hun sekse verheffen boven dat van ons zullen lang alleen zijn.

Bon, genoeg over de emancipatie, fascisme en vooroordelen. We weten weinig over deze speler. Ik vind dat we deze jongen hoe dan ook de kans moeten geven. Ik denk dat men bij Heracles wel kan inschatten of hij van waarde kan zijn voor onze selectie of niet. Mocht dit niet het geval zijn dan hoop ik dat er nog een speler beschikbaar komt die op transfervrije basis gehaald kan worden.
00
cewi 13:41 24 augustus 2011

@ Robbert
Ik snap niet dat jij niet in het bestuur van Heracles Almelo zit. Hebben ze daar de ogen dicht of zo ? Geen goed scoutingsapparaat muisschien ?
00
Truus 14:48 24 augustus 2011

Wat jij zegt,heb ik gedacht,maar als je wat zegt,dan reageert hij dat je maar in de keuken moet gaan werken,omdat mijn nickname Truus is hahaha!!
00
Robbert 15:32 24 augustus 2011

Dat jij je graag als vrouw voordoet kan ik niet weten alias TRUUS! Zo heeft iedereen zijn hobby toch!
00
ilonk 12:36 24 augustus 2011

@robbert. Wel eens aan geld gedacht. Ervaren spelers zijn misschien niet gratis? Keller schijnt nu ook in 1 keer niet meer gratis te zijn, maar misschien komen ze beiden. Deze fransman voor de rechtsback positie en keller voor centraal. Dan kan Rienstra concurreren met kwame en te wierik achter keller.
00
Robbert 13:15 24 augustus 2011

Hoe kom jij aan deze wijsheid dat Keller niet gratis mag vertrekken? Als hij nu geld moet kosten, dan wil dat nog niet zeggen dat het op 31 augustus ook zo is! Als de Zwitsers echt van Keller af willen, dan moet Jan op de laatste dag, ik zou zeggen op het laatste uur v/d dag, er als de kippen bij zijn want dan kun je hem voor niets, of een heel gering bedrag. daar ophalen. Let maar ! Gewoon pokerspel van zijn club. En als er voor deze datum toch een club komt die wil betalen wat ze wensen, dan hebben we pech gehad.
00
Henk Jan 12:09 24 augustus 2011

Vanmorgen de training gezien, de nieuwe speler maakte een redelijke indruk.
Hij kan wel voetballen,maar of hij ook bij heracles past is een tweede, dit kun je naar
een training niet bepalen. Al met al ziet het er veelbelovend uit.
00
Robbert 12:25 24 augustus 2011

Na een training en het balletje lekker hoog houden kun je niets zeggen v/d Fransman. Ik begrijp niet waarom ze gewoon geen mannen met routine en bewezen ervaring laten aankomen. Die hoeven zich niet tijdens 3 trainingen te bewijzen en kunnen er al heel snel staan. Liefst dan ook Nederlands sprekend of het kunnen begrijpen. Is niet onbelangrijk voor de communicatie tijdens de wedstrijden.
00
Truus 14:45 24 augustus 2011

Robbert,wel is gehoord dat Peter Bosz FRANS spreekt!!

Hij begreep het vanmorgen in ieder geval wel!!
00
Robbert 15:30 24 augustus 2011

Truus, je denkt hier een hele slimme opmerking te maken, maar een vraagje: staat Peter Bosz tijdens de wedstrijden dan ook in het veld? Voor mij is dat nieuw!
Ik weet al jaren dat Peter goed Frans spreekt, maar daar gaat het hier niet om! Wel scherp blijven dame!
00
Admiraal b 10:45 24 augustus 2011

Beetje concurrentie onderling is ook niet weg dus als die goed is waarom niet
00
Martijn 10:11 24 augustus 2011

@ remy

Dat mag ook wel, met nog een week voor de transfersdeadline. Ze hebben 24 spelers waarvan 1 geblesseerd, dus eigenlijk 23. Waarvan 3 keepers en 20 veldspelers. Dus sommige spelers moeten 2 keer in actie komen in het weekend. Of ze moeten wat ze ook tegen groningen hebben gedaan uit de a1 spelers meenemen.
00
Remyvdb 23:39 23 augustus 2011

Prima optie! Lijkt me beter dan keller.maar waarschijnlijk qua salar isgelijk. mocht het nie haalbaar zijn misschien djuric of otten.misschien eens kijken hoe het is met n’ toko? Lijkt me ook één goe
de optie.mar we zijn dus wel aant zoeken naa vervanging.en dat is al een goed teken.
00
Martijn 21:19 23 augustus 2011

En keller dan? Daar horen we niets meer van. Of gaan ze en keller halen en deze fransman? Nog beter lijkt me, dan zit je weer wat ruimer in de verdedigers. Anders wordt het wel lastig met de beloften. En aangezien deze fransman dan ook nog rechtsback, kan hij daar ook nog spelen als er een gebelesseerde is.
00
Robbert 21:39 23 augustus 2011

Keller zit nog in de wachtkamer denk ik. In de “wandelgangen” heb ik vernomen dat hij blijkbaar niet transfervrij mag vertrekken daar bij de Zwitsers. Als dat echt zo is dan komt hij niet, tenzij hij echt afziet van zijn doorlopend contract. Het zal zo maar kunnen dat de Zwitsers hem eigenlijk niet willen doorbetalen en daarom hem toch niet transfervrij laten vertrekken. Het zijn spelletjes die zich achter de schermen afspelen en waarvan het resultaat zou kunnen zijn dat de hem alsnog op 31 augustus om 21.00 uur vrij geven. Een ding weten de Zwitsers wel, als hij nu niet kan verkassen, moeten ze hem tot de volgende transfer window (januari 2012) doorbetalen zonder dat hij speelt.
00
Robbert 20:43 23 augustus 2011

Ik weet niet of dit wel werk is van ons scoutingsteam. Zullen ze hem dan regelmatig bij AC Ajaccio in Frankrijk aan het werk hebben gezien dan? Ik hoor NicoJan ooit eens zeggen dat hij dagelijks wordt bestookt met mailtjes en filmpjes van makelaars dat de DE speler voor onze club hebben. Maar goed we zullen zien. Hij is lekker jong en daar kun je geen buil aan vallen. Als ze vooraf maar duidelijk weten wat hij moet verdienen en ze dat niet achteraf te horen krijgen. Want als het een goede vent is en hij blijkt te duur te zijn dan hebben ze hun huiswerk niet goed gedaan. We zullen zien.
00
skip 20:16 23 augustus 2011

Ze moeten ook wel wat, nog minder dan een week voor dat de transfer periode sluit en zo breed is de selectie nog niet..

KWW 🙂
00
jackioo 19:29 23 augustus 2011

Als die beter is dan Breukers en of Rienstra meteen nemen
22 jaar is jong en transfer vrij kan je nog geld aan verdienen in toekomst

maar eerst even afwachten of het wat is.
Scoutings apparaat werkt wel als ze met zo`n speler komen
00
wilfried 18:50 23 augustus 2011

volgens mij is ben rienstra een prima vervanger dus loat goan
00
Truus 19:14 23 augustus 2011

En wat dacht je voor een plaats als rechtsback,zo goed is die Breukers nou ook weer niet.
00
BJ 09:48 24 augustus 2011

ja Inderdaad Cisse heeft afgelopen zondag breukers helemaal zoek gespeeld en daardoor werd Cisse ook gewisseld?

ik vind dat breukers het zo slecht nog niet doet.
00
Komdanjonge 10:47 24 augustus 2011

ja inderdaad en daarna werd ie helemaal weggespeeld door niemand minder dan RUBEN SCHAKEN!!
00
Martijn 11:09 24 augustus 2011

Dat legde Breukers toch uit op heracles.nl. Cisse had hij in de zak. En daardoor werd hij gewisseld. Daarna ging Schaken er inderdaad veel te makkelijk langs, dat ben ik met je eens, maar wat Breukers zelf ook zij. Dan komt Schaken fris in de ploeg en die is nog niet moe. Breukers had al 75 minuten gespeeld en het was ook nog eens super warm. Kortom ik ben het met BJ eens, Ik vind ook niet dat Breukers het zo slecht doet. Tuurlijk hij heeft nog niet het niveau van 2 jaar geleden, maar ik hoop dat, dat weer komt.
00