Jong Heracles is maandagavond uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen. De Heraclieden waren op bezoek bij Jong FC Groningen met 2-0 te sterk. Voor de ploeg van René Kolmschot maakten Anmar Almubaraki en Lerin Duarte de doelpunten.

Jong Heracles begon sterk aan het duel en kreeg na vijf minuten al een penalty. Deze werd benut door Anmar Almubaraki. Daarna was het Jong Heracles dat domineerde in Groningen en kreeg het kansen om de score uit te breiden. Helemaal nadat Jong FC Groningen met tien man kwam te spelen, was de wedstrijd min of meer al gespeeld. In de tweede helft kreeg Jong Heracles weer goede kansen, maar had het pech in de afronding. Lerin Duarte raakte de paal en een doelpunt van Thomas Bruns werd afgekeurd wegens buitenspel. Tien minuten voor tijd werd de score alsnog uitgebreid naar 0-2. Een prachtig afstandsschot van Lerin Duarte trof doel en was ook tevens de eindstand.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk (75.Delano Haulussy), Mike te Wierik, Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Semol Souhuwat (46.Lerin Duarte), Thomas Bruns, Anmar Almubaraki, Daryl van Mieghem (85.Alvin Daniels), Glynor Plet en Luis Pedro.

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!
casperHAFC 16:00 23 augustus 2011

Dit staat er op vi.nl

Heracles Almelo bekijkt deze week of de Fransman Cédric D’Ulivo (21) een potentiële versterking is. De verdediger van Olympique Marseille loopt van woensdag tot en met vrijdag stage in Almelo.

De Franse verdediger, die zowel centraal als op rechts uit de voeten kan, traint woensdag voor het eerst mee met de spelersgroep van trainer Peter Bosz. Mocht hij voldoende indruk maken, kan D’Ulivo op transfervrije basis de overstap maken.

Door de blessure van Birger Maertens heeft Heracles behoefte aan een extra verdediger. De Belg is zes tot negen maanden uit de roulatie met een gescheurde voorste kruisband.

Lijkt me interesant 😛
00
Truus 16:16 23 augustus 2011

Aanstaande Maandag 22 jaar!!

Marktwaarde 150.000 eurotjes.
00
herman 15:52 23 augustus 2011

Toch wel zeeeeeer knap vind ik het hoor.. De jongens hebben bij elkaar denk ik 2 wedstrijden gespeeld in de voorbereiding.. En als je ziet met welke jongens ze spelen.. Alleen plet duarte telgenkamp en ter wierik wat mee kan komen bij het 1e.. Dan is het toch wel een goed resultaat uit bij groningen.. Top gedaan jongens !
00
Robbert 20:49 23 augustus 2011

De beloften zijn goed begonnen. Je ziet dat deze knapen gewoon beter worden doordat ze dagelijks met het 1e meetrainen. Dat gebeurt bij de grote clubs natuurlijk niet want daar hebben ze 22 man alleen voor de 1e selectie. Zo zie je maar weer dat een selectie van 23 man voor twee teams ook wel zijn voordelen heeft voor met name de beloften. Ik praat het niet goed, laat dat duidelijk zijn.
00
StevenD 14:33 23 augustus 2011

who the fuck is alvin daniels
00
Hendry 14:36 23 augustus 2011

Ik denk van de gezamenlijke jeugdopleiding.
00