Jong Heracles is maandagavond uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen. De Heraclieden waren op bezoek bij Jong FC Groningen met 2-0 te sterk. Voor de ploeg van René Kolmschot maakten Anmar Almubaraki en Lerin Duarte de doelpunten.

Jong Heracles begon sterk aan het duel en kreeg na vijf minuten al een penalty. Deze werd benut door Anmar Almubaraki. Daarna was het Jong Heracles dat domineerde in Groningen en kreeg het kansen om de score uit te breiden. Helemaal nadat Jong FC Groningen met tien man kwam te spelen, was de wedstrijd min of meer al gespeeld. In de tweede helft kreeg Jong Heracles weer goede kansen, maar had het pech in de afronding. Lerin Duarte raakte de paal en een doelpunt van Thomas Bruns werd afgekeurd wegens buitenspel. Tien minuten voor tijd werd de score alsnog uitgebreid naar 0-2. Een prachtig afstandsschot van Lerin Duarte trof doel en was ook tevens de eindstand.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk (75.Delano Haulussy), Mike te Wierik, Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Semol Souhuwat (46.Lerin Duarte), Thomas Bruns, Anmar Almubaraki, Daryl van Mieghem (85.Alvin Daniels), Glynor Plet en Luis Pedro.

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!