Glynor Plet staat zaterdagavond voor het eerst in de basisformatie dit seizoen. De lange spits was tegen RKC en Feyenoord al erg belangrijk als invaller en scoorde in beide wedstrijden. Plet krijgt van Bosz tegen NEC zijn eerste basisplaats. Dit zal ten koste gaan van Darl Douglas.

De voorhoede zal dus wat verschuivingen kennen. Samuel Armenteros verkast naar de flank en Glynor Plet start in de spits. Peter Bosz trainde vanmiddag tijdens de laatste training met die samenstelling.

Een fotoverslag van de laatste training van vrijdag vindt je hieronder.

Glynor Plet krijgt terecht een kans in de basis

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!
heraclessupporter 17:37 27 augustus 2011

prima keuze van bosz! plet is een goede speler die tegen feyenoord de lopende man leek. ik zou eerder verwachten dat everton en overtoom enzoww lopende mannen waren maar plet speelde als lopende man, ik vind wel dat darl douglas in de basis moest blijven. armenteros speelt niet zo goed meer, miss heeft ie geen echte druk op de plaats waar hij staat en denkt hij dat ie ook gwn slecht kan spelen. ik zeg niet dat ie slecht speelt maar minder als eerst!!!

z/w gr
00
Henkuh 16:23 27 augustus 2011

Douglas zit aan z’n top maar is een verdienstelink speler geweest en heeft zeker bepalende momenten gehad. Denk wel dat Armenteros op rechts balvaster en creatiever is.
00
hinsenveld 12:18 27 augustus 2011

nou kennes, zo’n kenner ben je niet. Douglas zondebok nu? Zeker niet met je eens
00
kenner 11:58 27 augustus 2011

hehe eindelijk is het dan zo ver de slechtste speler van de eredivisie word er eens uit gehaald.
Na dit nieuws gok ik op een overwinning: 1-3
00
Robbert 12:56 27 augustus 2011

” @Kenner” je moet je dood schamen door één van onze eigen spelers de “slechtste speler van de eredivisie” te noemen. Dit is geen mening geven maar één van je eigen spelers de grond in trappen! Ik kan je zo een paar noemen die veel minder zijn dan onze Douglas. Bij RKC, Excelsior, De Graafschap en VVV Venlo lopen er enkelen rond die er helemaal geen hout van kunnen. Wat een schaamteloze reactie.
00
Martin 17:46 27 augustus 2011

Wat laat die Robbert zich opnaaien zeg!!
00
Robbert 18:21 27 augustus 2011

Ik laat me liever door iemand anders naaien dan door deze stumpert Martin.
00
ilonk 09:26 27 augustus 2011

Misschien robbert is het de bedoeling dat de backs opkomen en dan armenteros en everton naar binnen trekken. En bosz gaf aan dat ze veel van positie gaan wisselen. Dus armenteros kan ook naar links en everton naar rechts.
00
Robbert 10:57 27 augustus 2011

Mooi bedacht deze theorie Ilonk, maar hebben we zulke sterke backs die constant opkomen? Heeft met name Breukers al niet zijn handen vol om aan zijn verdedigende taken te kunnen voldoen? Let maar op, met name Breukers krijgt het vanavond heel moeilijk. Mede omdat ik verwacht dat Armenteros hem minder zal of kan assisteren.
00
luc 07:22 27 augustus 2011

vind het terecht dat plet in de basis staat heeft bewezen dat ie er klaar voor is,douglas moet maar eens weer in z,n oude vorm terug zien te komen.
snel en aanvallend voetbal !
bijna elke tegenstander weet hoe wij voor de dag komen,plet is het duveltje uit het doosje !!!
en we hebben er nog een duarte,dus ik zeg 3 punten !!!
inpakken en wegwezen.burp !!!
00
braf 21:27 26 augustus 2011

Ik weet t niet of het spelen met 3 spitsen garant staat voor doelpunten. Ik vind een echt goede spits icm met minimaal (!) 1 echte vleugelaanvaller die een goede voorzet kan geven vanaf de flank eerlijk gezegd de voorkeur hebben. Ik zou luis pedro wel ns wat vaker in actie willen zien op die flankpositie. Ook zie ik heel veel potentieel in lerin duarte en ik hoop dat hij steeds meer minuten mag maken.
00
Robbert 22:20 26 augustus 2011

Vind ik ook, de twee die als “buitenspeler” moeten optreden trekken naar het centrum, geen van beiden kan buitom en daarmee de spits (Plet) bedienen. Het wordt morgen heel druk daar in het centrum. Ik ben heel benieuwd hoe Everton en Armenteros dit oppakken. Ik laat me verrassen.
00
Manon 20:51 26 augustus 2011

Deze wijziging in de basisformatie zat er al een tijdje aan te komen.
Ik ben benieuwd hoe het morgenavond zal uitpakken.
We scoren sowieso dit seizoen iedere wedstrijd, maar met 3 pure spitsen in de basis moet scoren toch geen probleem zijn lijkt mij. Nu maar hopen dat we het achterin eens een keer dichthouden.
00
Robbert 20:17 26 augustus 2011

We zullen zien wat deze mutatie brengt.
00
Henkuh 20:15 26 augustus 2011

Zat er al een tijd aan te komen. Getuigd wel lef om Douglas te passeren maar kan niet anders.
00
Komdanjonge 19:44 26 augustus 2011

Goedzo, heeft die jongen verdient!
00
BRRR 18:03 26 augustus 2011

Geheel terecht!
00