Heracles gaat voorlopig niet verder met de Franse proefspeler Cédric D’Ulivo. De verdediger keert vanavond weer terug naar zijn club Olympique Marseille in Zuid-Frankrijk. De technische staf concludeerde na een paar trainingen dat de 21-jarige verdediger niet beter is dan wat er momenteel loopt aan spelers bij Heracles.

“Cédric is zeker een speler met potentie”, aldus Algemeen Directeur Nico-Jan Hoogma.“Wij vinden hem echter op dit moment niet beter dan de spelers die we al hebben, dat is voor ons een belangrijke graadmeter. We hebben afgesproken contact te houden en wellicht nodigen we hem in de winterstop nog eens uit voor een wat langere stage. Want Cédric is zeker een talentvolle speler waar nog rek in zit.”

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!
Hafc-1903 20:53 26 augustus 2011

Zie hem echt als perfecte vervanger voor maertens! Ervaring genoeg en op championsship
zn niveau gehouden. Psymouth / Sheffield zijn vergelijkbare clubs
00
remyvanderb 17:54 27 augustus 2011

seip lijkt me een waardige vervanger! En misschien moeten wij Van La Parra eens op proef nemen….
zit ook zonder contract en is jong en heeft best wel wat wedstrijden gespeelt. Ik heb het van vi.nl maar lijkt me ook wel een leuke speler met potentie die graag aan spelen toe wil komen. Misschien goed voor de concurentie met Overtoom en veijinovic…..misschien ook wel verstandig met het oog op een eventueel verkoop van….
En misschien moeten wij eens op zoek naar een rechtsbuiten met meer kwaliteit want, niet te nadele van hem(darl douglas), maar sinds zijn blessure heeft hij niet meer zijn “oude” niveau gehaald. Hij heeft wle ervaring maar hij speelt momenteel nog geen lantaarnpaal voorbij….mensen die almubaraki een goede opvolger lijken te vinden…. zeker een speler met potentie maar is net als thomas bruns een lichte speler.
daarbij komt dat almubaraki een ander type rechtsbuiten is dan douglas was…..
00
Hafc-1903 20:51 26 augustus 2011

Hahaha nee eerlijk waar niet overgenomen! kende hem van zijn tijd bij heerenveen, ( 2004 etc.)
en las laatst de VI waarin ook een stuk over hem in stond. Toen herrinerde ik me dat dat
wel eens wat voor heracles kon zijn. Is gewoon toeval;) Ervaren speler. Zagen we dus allebei
als versterking voor heracles, niet gelijk zo gepikeerd kerel!
00
Robbert 22:39 26 augustus 2011

Jij kwam toch met de opmerking dat ik Seip van de site “wij zijn heracles” heb gehaald. Nee kerel ik ben daat niet geprikkeld door, maar voor je wat opschrijft eerst zeker weten kerel.

Maar we zijn het over eens dat je met Marcel Seip routine binnen haalt. Het kan er bij mij nog steeds niet in dat je met 24 spelers voor twee teams, al door je spelers salaris post bent. Transfergeld kost deze Seip niet, zal hij dan meer dan onze grootverdieners moet hebben?
00
Hafc-1903 18:00 26 augustus 2011

Robbert, ik DENK dat jij die naam marcel seip gisteren hebt gelezen op http://www.wijzijnheracles.nl
onder het kopje D’ulivo op proef, waarin ik ( hafc- ) die marcel seip + beschrijving noemde. Of heb je hem
ook echt eerder genoemt, dan ben ik het volledig met je eens. zal mijn post van toen er bij onder zetten waarom:

Hafc- schrijft:
augustus 25th, 2011 at 17:31

kan heracles niet eens informeren bij Marcel Seip?( 28)
Zat voor ongeveer 5 jaar geleden nog bij heerenveen, had toen een moeilijke periode met drank en gokken ( speelde als het moest nog wel goed), vertrok naar volgens mij Psymouth( championship), waar hij dit overwon en zich terugknokte. Speelde hier erg constant en verdiende een transfer naar Sheffield. Staat in Engeland bekend als een van de meest constante verdedigers van de championship die veel wedstrijden heeft gespeeld. Lijkt me voor Heracles een haalbare speler? Is ook nog eens niet heel erg oud, wel ervaren, een leider. Ook nederlands wat voordelen heeft.

Kortom is deze speler haalbaar, is het zeker het nadenken waard!
00
Thijsjuhk 18:26 26 augustus 2011

nee robbert heeft hier eerder de naam van seip genoemd ik geloof al voor de wedstrijd van feyenoord
00
Robbert 19:27 26 augustus 2011

Ik heb op 21 aug het volgende geschreven:
Robbert
21 augustus, 2011 | 09:21
Let maar eens op deze naam: Marcel Seip. Deze man zit zonder club, traint nu om op nivo te blijven bij Heerenveen en is transfer vrij.

Het is anders om @ Hafc, jij hebt het van mij overgenomen, geef niet, maar wel goed je feiten kennen kerel!
00
cewi 17:50 26 augustus 2011

@ Martijn
Jij schrijft precies wat ik denk. Als het een keertje misgaat…..
Kijken wat mensen als Ilonk dan zeggen, hoezo negatief gelul ? Je mag gloeiende gloeiende toch wel realistisch zijn ? Dit gaat een keertje verkeerd en iedere boerenlul op klompen kan nagaan dat het aantal spelers wat we nu hebben veel te weinig is… Mensen die zo bezorgd zijn als Martijn hebben misschien meer clubliefde dan lui die steeds maar schreeuwen dat alles wel goed komt … Dit is geen transferbeleid, hierin moet ik Robbert (eindelijk) gelijk geven !
00
martijn 15:47 26 augustus 2011

Dit had ik al zien aankomen. Hoe kan een speler zich nou in 3 trainingen bewijzen. Ik had dit wel verwacht of dat ze de stage zouden verlengen,. Dat gaat nu alleen een beetje moeilijk omdat de deadline al bijna is. Wat verwacht Nico-jan nu eigenlijk dat je betere spelers krijgt voor 0 euro. Daar moet je voor betalen. Ik vind dit gewoon slecht beleid. Als je weet dat er veel contracten niet worden verlengd, dan weet je dat je aardig wat spelers weer moet halen om 2 elftallen te vullen. Vervolgens is het 5 dagen voor de deadline en je hebt nog maar 23 spelers. Er moeten eigenlijk nog wel 3 spelers gehaald worden. Heracles heeft al een aantal gele kaarten gepakt. Dit kunnen ze nog wel opvangen, maar dan hangt het beloftenteam weer. Zij worden de dupe. Zij spelen straks geen enkele week in dezelfde samenstelling. Of sommige jongens spelen 2 keer. Dit verhoogt ook weer de kans op blessures. Ze hadden Reekers nooit weg moeten doen, dan hadden ze nu rustiger kunnen zoeken. Je hebt gwn massel dat Rienstra het perfect doet daar, anders had je wel een probleem. Maar wat als hij geschorst of geblesseerd raakt, dan is Mike te Wierik er nog en dan heeft het beloftenteam een probleem. Als je voor het 6e seizoen in de eredivisie zit, mag dit niet gebeuren. Zeker niet als in de maand mei al bekend is dat er veel contracten niet verlengt werden. Je kunt al het geld wel in het nieuwe stadion steken, maar als je straks degradeert, speel je net als ado in de jupilar league in een nieuw stadion. Niet dat ik denk dat we dit seizoen degraderen. Dat doen we niet mits er geen gekke dingen (lees ernstige blessures en veel schorsingen) zijn. Maar voorzover ik weet lopen er aankomende zomer weer erg veel contracten af. Als er dan weer veel niet worden verlengt en er veel talenten zijn, die het net niet waarmaken, dan kan het een keer goed mis gaan.
00
ilonk 15:26 26 augustus 2011

5 spelers henkie? hahahaha daar moet ik nou om lachen grapjas. Een of twee hooguit als er wat komt. We hebben geen geld. En al dat negatieve gelul elk seizoen. We gaan het dit seizoen ook weer redden. Met 23 of 30 spelers no problem.
00
Roy vak R 15:17 26 augustus 2011

Robbert, je bent wel erg negatief hoor….
Straks dan wordt jou ook nog gevraagd of je wel trots bent op je club!!! ; )
00
Robbert 17:14 26 augustus 2011

Wat een onzin Roy vak R, negatief, laat me niet lachen. Het is toch duidelijk wat ik hier schrijf. Bespaar je de moeite om iemand uit Z Frankrijk te laten komen, zoek het toch dichter bij huis als je iemand op proef wil laten komen. Je kunt best iemand van ver halen, maar kijk dan eerst naar zijn CV. Die zag er vooraf niet hoopgevend uit. Heracles zegt al een aardig nivo in huis te hebben, dan zoek je ter versterking toch op zijn minst spelers die al 100 of 120 wedstrijden op het hoogste nivo hebben gespeeld.

Ik heb de naam Marcel Seip al eens hier genoemd. De man zit zonder club, kost geen transfersom, traint nu bij Heerenveen, heeft 130 wedstrijden op het 2e nivo in Engeland gespeeld, 58 in de eredivisie en 12 UEFA cup wedstrijden. Dat kaliber spelers zoeken we, die hoef je niet op de proef laten komen en hij kent de eredivisie. Het is zo simpel. Al dat gekunsel met proefspelers die een staat van dienst hebben waar je niet echt warm van wordt, dat kan toch niet in deze fase? We zitten niet meer in de voorbereiding!
00
Robbert 15:08 26 augustus 2011

Allemaal verspilde energie waar Heracles mee bezig is. Laten een vent uit Z Frankrijk komen en dan is hij niet beter dan wat we al hebben. Ik ken die zin “we houden contact met hem” Hebben ze dat ook niet gezegd tegen de Zweed die hier op proef was, ik kom niet op zijn naam. Wat een gelul allemaal. Als je toch spelers wil testen, ga dan eerst zijn CV na, en als hij in Frankrijk 2 of 3 wedstrijden over twee seizoenen daar gespeeld heeft zegt dat toch genoeg! Kom op Heracles, hebben we al niet genoeg leergeld betaald!
00
Truus 19:05 26 augustus 2011

He Robbert,had het dus nog niet zo slecht gezien he!! hahaha groeten van Truus.
00
Elm 15:02 26 augustus 2011

Ik denk dat we het met deze spelers moeten doen.

jammer maar het is niet anders.
00
joris-hafcc 14:33 26 augustus 2011

ben ook erg benieuwd of er überhaupt nog een speler wordt aangetrokken voor de transferperiode eindigt :S!
00
Henkie 14:07 26 augustus 2011

haha we blijven hem volgen, is dat de zin wat altijd gezegd word!
we hebben nog 5 dagen de tijd voor minimaal 5 spelers! een speler per dag! ben benieuwd!
00