Heracles heeft de uitwedstrijd tegen NEC verloren. Na een pover duel, waarbij Heracles wel de beste mogelijkheden kreeg, stond er een 2-1 eindstand op het scorebord.

Heracles oogde vooral in het begin van de wedstrijd niet wakker en keek binnen tien minuten al tegen een 2-0 achterstand aan. Lasse Schöne en Nick van der Velden scoorden beiden op het moment dat de verdediging van de Heraclieden als “makke schapen” stonden te verdedigen. Rienstra liet bij de 1-0 zijn man veel te makkelijk lopen en bij de 2-0 werd Nick van der Velden geen strobreed in de weg gelegd, toen hij vanaf de zestien mocht uithalen.

Heracles herpakte zich wel. Het had grotendeels het initiatief in de eerste helft en er werd laten zien dat er wel degelijk gevoetbald kan worden. De mooiste momenten kwamen van Marko Vejinovic en Samuel Armenteros. Vejinovic plaatste een schot van ruim 25 meter precies op de onderkant van de lat. Armenteros maakte een individuele actie, waarbij hij vier man van NEC voorbij wist te spelen. De voorzet op Everton werd vervolgens op de lat geschoten door de Braziliaan. De aansluitingstreffer zou er voor rust nog wel komen. Een corner werd ingekopt door wederom Glynor Plet. (Zijn derde dit seizoen)

In de tweede helft was het beste er eigenlijk wel vanaf. Er was nog een riante mogelijkheid voor Armenteros om de score gelijk te trekken. Zijn inzet ging er helaas niet in, waardoor de Heraclieden met lege handen naar huis gaan.

Een troosteloze avond. Er zat veel meer in, maar zonder strijd kom je nergens!

Heracles heeft het verlies te wijten aan een gebrek aan inzet

Bekijk resultaten


Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!