Heracles heeft het geld op. Na vorig seizoen al tekort gekomen te zijn op de begroting (zoals bekend), zijn er ook nu weer (tot frustratie van menig supporter) problemen om een eredivisiewaardig (in de breedte) elftal op de been te brengen. Op papier staat er een aardig elftal (op Maertens na is de selectie gewoon compleet), maar de selectie is behoorlijk dun en het verschil in basisspeler en wissel is momenteel te groot.

Everton schijnt in de belangstelling te staan van een Russische club. Welke dit is, is niet helemaal duidelijk. Armenteros schijnt ook de interesse hebben opgewekt uit het Noorden van Nederland. Naar verluidt heeft FC Groningen gevraagd naar de beschikbaarheid van de Zweedse Cubaan. Hij zou Tim Matavz moeten opvolgen, die op zijn beurt weer in de belangstelling staat van PSV. Bij een verkoop van één van deze spelers lijkt er ruimte te ontstaan voor aankopen op andere posities. In dat geval zijn er weer enkele miljoenen te besteden om de selectie op andere posities te versterken. De transfer-cyclus zit momenteel muurvast.

Bovenstaande is gebaseerd op geruchten die zich de ronde doen binnen diverse kringen. Over een aantal dagen verstrijkt de transferdeadline. Dan zullen we het weten…

Sponsoren

Reacties (43)

Reageer nu!