Jong Heracles heeft vanavond Jong AZ met 2-1 verslagen. Alle doelpunten kwamen van een AZ-speler deze avond, waarin ze de Heraclieden aan de winst brachten. Het was voor Jong Heracles alweer de twaalfde competitiezege op rij.

De gastheren begonnen goed aan de wedstrijd en waren gevaarlijk met hoekschoppen. Desondanks kwam Jong Heracles na 13 minuten op voorsprong met hulp van Erik Falkenburg. Anmar Almubaraki zette voor en Erik Falkenburg liep de bal in het doel. Niet veel later bracht Jong AZ de stand weer gelijk. Celso Ortiz verraste Dennis Telgenkamp met een schot van ongeveer twintig meter. Jong Heracles kreeg daarna kansen via Anmar Almubaraki, Thomas Bruns en Mike te Wierik. Doelman Eric Heijblok voorkwam een achterstand voor de Alkmaarders.

In de tweede helft was de eerste kans voor Jong AZ. Dennis Telgenkamp stond goed opgesteld op een inzet van Kevin Luckassen. Direct daarna kreeg Semol Souhuwat een kans, maar Eric Heijblok hield tegen. Even later moest hij wel toezien dat alsnog de 2-1 werd gescoord. Een voorzet van Thomas Bruns werd door Giliano Wijnaldum (broertje van Georginio) in eigen doel geschoten toen hij de bal wilde weg werken. Beide ploegen kregen daarna nog kansen, maar het bleef 2-1 voor Jong Heracles.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk, Mike te Wierik, Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Semol Souhuwat (69.Joey Belterman), Lerin Duarte, Thomas Bruns, Darl Douglas, Anmar Almubaraki (89.Alvin Daniels) en Luis Pedro.

Sponsoren

Reacties (10)

Reageer nu!