Jong Heracles heeft vanavond Jong AZ met 2-1 verslagen. Alle doelpunten kwamen van een AZ-speler deze avond, waarin ze de Heraclieden aan de winst brachten. Het was voor Jong Heracles alweer de twaalfde competitiezege op rij.

De gastheren begonnen goed aan de wedstrijd en waren gevaarlijk met hoekschoppen. Desondanks kwam Jong Heracles na 13 minuten op voorsprong met hulp van Erik Falkenburg. Anmar Almubaraki zette voor en Erik Falkenburg liep de bal in het doel. Niet veel later bracht Jong AZ de stand weer gelijk. Celso Ortiz verraste Dennis Telgenkamp met een schot van ongeveer twintig meter. Jong Heracles kreeg daarna kansen via Anmar Almubaraki, Thomas Bruns en Mike te Wierik. Doelman Eric Heijblok voorkwam een achterstand voor de Alkmaarders.

In de tweede helft was de eerste kans voor Jong AZ. Dennis Telgenkamp stond goed opgesteld op een inzet van Kevin Luckassen. Direct daarna kreeg Semol Souhuwat een kans, maar Eric Heijblok hield tegen. Even later moest hij wel toezien dat alsnog de 2-1 werd gescoord. Een voorzet van Thomas Bruns werd door Giliano Wijnaldum (broertje van Georginio) in eigen doel geschoten toen hij de bal wilde weg werken. Beide ploegen kregen daarna nog kansen, maar het bleef 2-1 voor Jong Heracles.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk, Mike te Wierik, Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Semol Souhuwat (69.Joey Belterman), Lerin Duarte, Thomas Bruns, Darl Douglas, Anmar Almubaraki (89.Alvin Daniels) en Luis Pedro.

Sponsoren

Reacties (10)

Reageer nu!
Henk 17:53 30 augustus 2011

Hoorde net uit zeer betrouwbare bron dat KELLER komt!!
Die bron was: PSA, normaal gesproken zeer goed ingelicht!
00
Tjo 18:31 30 augustus 2011

Dat zou heel mooi zijn.Toch een brok ervaring.
We wachten af
00
Robbert 18:49 30 augustus 2011

Hou toch op, lees eens goed, die PSA zit gewoon de zaak op te fokken de man wordt daardoor ook nog cynisch.
00
Tjo 19:20 30 augustus 2011

D’r zal toch iemand moeten komen
00
Robbert 20:28 30 augustus 2011

Bij Jan Smit moet er niets, vooral als er geen geld is. En daar kan ik hem geen ongelijk in geven.
00
Tim 17:03 30 augustus 2011

Goedemiddag, wanneer worden de foto’s geplaats?
00
Hendry 00:47 31 augustus 2011

Vanwege technische problemen helaas dit keer geen foto’s.
00
Rick 13:08 30 augustus 2011

Douglas komt er gewoon niet meer langs. Hij heeft niet meer de snelheid die hij begin vorig seizoen nog wel had. En dan nog iets, we hebben geeneens een 3e keeper! Nick Hengelman is geblesseerd dta betekent dat we gister een keeper van de a-jeugd op de bank hadden zitten. Ik had met de beloften dit seizoen helemaal niet begonnen, je hebt te weinig spelers voor 2 goede elftallen .
00
Pin 23:40 29 augustus 2011

Die gasten van AZ kwamen vanavond thuis: ” WE HEBBEN 3 KEER GESCOORD” …..
nounou…. kregen ze tehoren…. 0-3 winnen is goed gedaan jongens… Ja maar we hebben
2 eigen doelpunten gemaakt…. hahaha

TIKKIE TERUG JAAP ! 🙂

ff serieus, maar AZ was best goed en onfortuinlijk met de eigen goals. Heracles 1e helft minder
en 2e helft goed, zoals we ze kennen. Zeker wel verdiend gewonnen.

Douglas…. tja die komt hier niet eens uit de verf. Ik weet niet wat hij heeft, maar hoop dat ie
snel weer beter gaat spelen, want het is echt nix zo.

Almubaraki was geblesseerd uitgevallen…. strompelde terug. Ik hoop dat het goed gaat….
00
Komdanjonge 23:23 29 augustus 2011

das knap 6 uit 2!
00