Heracles heeft zich op de laatste dag van de transferperiode niet meer geroerd om versterkingen aan te trekken. Eventuele clubloze spelers zouden nog aan de selectie kunnen worden toegevoegd.  Peter Bosz moet het dus doen met een selectie van 23 man, waarbij Birger Maertens (langdurig geblesseerd) niet is meegerekend.

Waar het in de rest van Europa en Nederland nog de nodige transfers werden beklonken, was het in Almelo heel rustig. Een vervanger voor Birger Maertens kwam er dus niet. Het goede nieuws is wel dat er niemand weg is gegaan bij Heracles. De begeerde aanvallers Samuel Armenteros en Everton Ramos da Silva blijven bij Heracles, maar een selectie van 24 man lijkt erg krap voor komend seizoen.

Voorzitter Jan Smit meldde op de slotdag het volgende tegenover de Tubantia: “We zijn blij dat we de selectie bij elkaar hebben gehouden. Er gaat niemand weg en er komt niemand bij. We gaan verder met deze selectie, waarin we alle posities dubbel bezet hebben.” Smit vertelde daarnaast dat er voor het Beloften-elftal ook spelers van Go Ahead Eagles dit seizoen mogen worden ingezet i.v.m. gezamenlijke jeugdopleiding.

Sponsoren

Reacties (21)

Reageer nu!