Jong Heracles heeft nog steeds de volle 100% score na drie competitiewedstrijden. De ploeg van René Kolmschot won met 2-3 bij Jong Vitesse/AGOVV al ging dat niet moeiteloos. Voor de Heraclieden scoorden Luis Pedro (2x) en Darl Douglas.

René Kolmschot mocht voor het eerst spelers van GA Eagles inzetten. Joey Suk begon in de basis en Ruud Wellenberg mocht na de thee zijn opwachting maken. De 13e zege op rij kwam moeizaam tot stand. Jong Heracles begon slap aan het duel en kwam tot twee keer toe op achterstand. Na een kwartier kwam Jong Vitesse/AGOVV op voorsprong via de Georgiër Giorgi Chanturia. Daarna voetbalde Jong Heracles wat beter en belandde een schot van Thomas Bruns op de lat. Nog voor het half uur zorgde Luis Pedro voor de gelijkmaker. Beide ploegen waren daarna aan elkaar gewaagd. De gastheren kwamen in de tweede helft opnieuw op voorsprong via Adnane Tighadouini. De Heraclieden toonden daarna veerkracht en sleepte alsnog een overwinning eruit. Darl Douglas schoot de 2-2 prachtig in de kruising en Luis Pedro zorgde voor de overwinning door de eindstand aan te tekenen: 2-3.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk, Mike te Wierik, Olivier ter Horst, Semol Souhuwat (46.Ruud Wellenberg), Joey Suk, Lerin Duarte, Thomas Bruns, Darl Douglas, Luis Pedro en Daryl van Mieghem (46.Alvin Daniels).

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!