Deze week zal de Kameroener Franck Songo’o op proef zijn bij Heracles Almelo. De fysiek sterke aanvaller heeft momenteel geen club en mag in Almelo laten zien wat hij in huis heeft. De 24-jarige aanvaller behoort tot de nationale selectie van Kameroen en heeft tevens een Frans paspoort.

De aanvaller werd regelmatig geselecteerd voor de nationale jeugdelftallen van Frankrijk en begon zijn loopbaan in de jeugd van FC Barcelona. Daarna speelde hij bij veel verschillende clubs. Songo’o kwam uit voor Portsmouth, Bournemouth, Preston North End, Crystal Palace, Sheffield Wednesday, Real Zaragoza, Real Sociedad en Albacete. “Franck is een fysiek sterke aanvaller”, aldus trainer Peter Bosz.

Later vandaag volgt een fotoreportage van Franck Songo’o tijdens zijn eerste training bij Heracles.

Sponsoren

Reacties (18)

Reageer nu!