Jong Heracles heeft vanavond zeer goede zaken gedaan in de strijd om de koppositie. De Heraclieden wonnen met maar liefst 4-0 van medekoploper en landskampioen Jong PSV in het eigen Polman Stadion. Het betekende alweer de 14e! zege op rij voor de ploeg van René Kolmschot die bezig is met een zeer unieke reeks. Met de rust was de stand van 3-0 al bereikt en was de wedstrijd gespeeld.

Al direct in de eerste minuut was het raak voor Jong Heracles. Daryl van Mieghem kon de bal al naar 15 seconden binnen schieten, nadat de bal tweemaal was gekeerd door de doelman van Jong PSV. Jong Heracles bleef daarna heer en meester en na een kwartier spelen verdubbelde Luis Pedro de stand met een goed geplaatst schot: 2-0. De ploeg van René Kolmschot ging daarna gewoon door met aanval en vlak voor rust zorgde Joey Belterman met een mooie boogbal vanaf twintig meter voor de 3-0 ruststand.

De tweede helft was hetzelfde wedstrijdbeeld. Jong Heracles vergrootte na 53 minuten spelen de score na 4-0. Het was opnieuw Luis Pedro die zijn tweede van de avond mocht aantekenen. Jong PSV wist daarna weinig uit te richten en Jong Heracles had de score nog kunnen uitbreiden. Luis Pedro, die in de spits speelde, miste echter de scherpte. Ook Alvin Daniels kreeg nog een kans een klein kwartier voor tijd, maar hij mikte net voorlangs na een goede actie.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk, Mike te Wierik, Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Semol Souhuwat (66.Lars Bleker), Marko Vejinovic, Thomas Bruns, Daryl van Mieghem (63.Alvin Daniels), Luis Pedro en Joey Belterman (78.Delano Haulussy).

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!