Heracles heeft het vanavond, net als vorig seizoen erg moeilijk gehad tegen een amateurclub. Voor de KNVB beker moesten de Heraclieden aantreden tegen topklasser  JVC Cuijk. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 0-1 overwinning voor de Heraclieden, maar eenvoudig kwam dit niet tot stand.

De Heraclieden hadden in de eerste helft moeite om het overwicht uit te drukken in de stand. Na 13 minuten spelen scoorde Glynor Plet de enige treffer van de avond. Daarna was Heracles wel beter maar had het moeite om kansen te creeeren voor het doel van JVC Cuijk. In Cuijk werd Heracles gesteund door zo’n 100 meegereisde supporters.

In de tweede helft probeerde JVC Cuijk nog de gelijkmaker te forceren en kwamen ze nog een aantal keer gevaarlijk voor het doel van Remko Pasveer. Een doelpunt viel er echter niet meer en Heracles hield stand. Wat nog wel illustratief was voor de wedstrijd was dat Remko Pasveer in de slotfase nog geel kreeg voor tijdrekken en dat zegt wel genoeg over hoe Heracles de tweede helft speelde. Snel vergeten en op naar volgende ronde!

Sponsoren

Reacties (10)

Reageer nu!