Heracles won gisteren de bekerwedstrijd tegen JVC Cuijk en mocht daardoor verder bekeren. Pasveer was content met de zege. “We hebben de eerste helft goed gespeeld, maar in de tweede helft is het helemaal weggezakt.” Aldus de keeper tegenover RTV Oost.

Heracles speelde onrustig en kreeg geen vat op de tegenstander, ondanks dat ze behoorlijk snel op voorsprong kwamen. “We hadden in de rust nog gezegd dat we geduldig moesten blijven, maar het was gewoon veel minder van onze kant. Het is toch een bepaalde scherpte. Tegen een profclub ben je anders ingesteld. Het mag niet, maar het blijkt wel. De atmosfeer is anders. Geen stadion, een minder veld, dat werkt allemaal mee. Maar dat mag niet gebeuren. Ik hoop dat wij onze slechte wedstrijd in de beker nu hebben gehad en vooruit kunnen kijken op een mooi bekerscenario.”

“Met Go Ahead Eagles heb ik het een keer tot de halve finale geschopt, dat zijn de mooiste wedstrijden die je kan spelen. Dan gaat het echt ergens om. Het is mooi als we ver komen.”

Vanavond zal er geloot worden wie er aan Heracles gekoppeld zal worden. Verschillende mensen roepen al om een waardige tegenstander, aangezien dan van onderschatting geen sprake meer kan zijn. Bovendien hebben de jongens in de competitie wel degelijk laten zien heel goed te kunnen voetballen.

Heracles moet weer een amateurclub loten

Bekijk resultaten

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!