Heracles won gisteren de bekerwedstrijd tegen JVC Cuijk en mocht daardoor verder bekeren. Pasveer was content met de zege. “We hebben de eerste helft goed gespeeld, maar in de tweede helft is het helemaal weggezakt.” Aldus de keeper tegenover RTV Oost.

Heracles speelde onrustig en kreeg geen vat op de tegenstander, ondanks dat ze behoorlijk snel op voorsprong kwamen. “We hadden in de rust nog gezegd dat we geduldig moesten blijven, maar het was gewoon veel minder van onze kant. Het is toch een bepaalde scherpte. Tegen een profclub ben je anders ingesteld. Het mag niet, maar het blijkt wel. De atmosfeer is anders. Geen stadion, een minder veld, dat werkt allemaal mee. Maar dat mag niet gebeuren. Ik hoop dat wij onze slechte wedstrijd in de beker nu hebben gehad en vooruit kunnen kijken op een mooi bekerscenario.”

“Met Go Ahead Eagles heb ik het een keer tot de halve finale geschopt, dat zijn de mooiste wedstrijden die je kan spelen. Dan gaat het echt ergens om. Het is mooi als we ver komen.”

Vanavond zal er geloot worden wie er aan Heracles gekoppeld zal worden. Verschillende mensen roepen al om een waardige tegenstander, aangezien dan van onderschatting geen sprake meer kan zijn. Bovendien hebben de jongens in de competitie wel degelijk laten zien heel goed te kunnen voetballen.

Heracles moet weer een amateurclub loten

Bekijk resultaten

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!
willemvakc 16:06 23 september 2011

Berkum speelt hoofdklasse staan 3e van onderen en hebben 2 punten dus doen het niet zo goed in de competitie.Dit mag voor Heracles toch geen probleem zijn?
00
ilonk 23:59 22 september 2011

Weer amateurs, maar nu thuis dus dat mag je zekers niet verliezen. In welke klasse spelen ze
00
Robbert 23:55 22 september 2011

Volgende ronde thuis tegen Berkum, moet te doen zijn toch!
00
marcel vak L 12:44 22 september 2011

Even wat anders, is er al wat bekend over onze proef speler ?????

zwartwitte groet.
00
Truus 13:32 22 september 2011

Ja,hij mag nog een week blijven,volgens HNDB.
00
marcel vak L 16:57 22 september 2011

@ Truus

bedoe je de tweede week of nu ook nog de derde week

zwartwitte groet
00
FELIX Hengelo 12:39 22 september 2011

Het maakt mij weinig uit wie we loten, als het maar geen Ajax, Feyenoord, twente of PSV is.
En da’s niet uit angst om te verliezen maar omdat zulke tegenstanders tijdelijk de aandacht/ concentratie van de competitie af kunnen leiden.
En zolang we geen ruime voorsprong op de bodem-drie hebben vind ik de competitie vele malen belangrijker dan het bekertoernooi.
00
Komdanjonge 10:38 22 september 2011

doe mij maar thuis een amateur club, kun je nooit verlieze! en je zit weer in de koker.
00