Heerenveen uitHeracles speelt zaterdagavond alweer de zevende wedstrijd van het seizoen. Momenteel bivakkeren de Heraclieden op een twaalfde plaats, drie plekken onder Heerenveen, dat nu negende staat.

De stand op de ranglijst is een tegenvaller voor de Heraclieden. Gezien het vertoonde spel hebben zij namelijk recht op hoger. Met name in de wedstrijd in en tegen FC Utrecht, werd duidelijk wat het team van Peter Bosz allemaal in zijn mars heeft. Utrecht werd op alle fronten (behalve het scoren) afgetroefd. Heracles combineerde naar hartelust en als het de kansen afmaakte die het had, zou de score zomaar naar 5- of 6-2 kunnen uitlopen. Helaas ontbrak de afronding en kon er maar één punt worden bijgeschreven.

Afgelopen week stond alles ook in het teken van het bekervoetbal. Heracles wist deze wedstrijd nipt te winnen van de amateurs van JVC Cuijk. Plet was de enige man op het veld die het net wist te vinden, waardoor de stand na 90 minuten op 0-1 bleef steken. Heerenveen kwam in actie tegen VVV, waar het met 0-2 won.

Heracles kent in de aanloop naar de wedstrijd tegen Heerenveen weinig personele problemen. Naast het feit dat trainer Peter Bosz over een smalle selectie beschikt, is bijna iedereen fit. Alleen steunpilaar Birger Maertens ligt nog enkele maanden in de lappenmand. Marko Vejinovic is in tegenstelling tot vorige week weer volledig fit. Of hij ook in de basis zal starten is niet zeker. Lerin Duarte mocht zijn plek innemen tegen FC Utrecht en deed dit zeer verdienstelijk. Bovendien liet Peter Bosz hem ook in de basis starten in de bekerwedstrijd tegen Cuijk.

Bij Heerenveen liggen de kansen om de wedstrijd te winnen vooral voorin. Heerenveen heeft een levensgevaarlijke aanval. Bas Dost moet een prooi worden voor Van der Linden en Rienstra. Met Assaidi en Narsingh aan de buitenkant is het de taak aan Looms en Breukers om aanvallen over die flanken te stoppen.

Verwachte opstelling Heracles Almelo:

Pasveer – Looms – Van der Linden – Rienstra – Breukers – Quansah – Duarte – Overtoom – Armenteros – Plet – Everton

Arbiter: Tom van Sichem
Stadion: Abe Lenstra Stadion
Datum: 24 september 2011
Tijd:
19:45

Doe je mee met de HAFC.nl Manager? Vergeet dan niet je score in te vullen!

Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!
cewi 22:02 25 september 2011

Nee Ilonk, ik ben het niet met je eens, ik ben namelijk een groot fan van Marko V., een pachtige voetballer met een goeie pass en een prima overzicht, het komt er alleen nog niet helemaal uit.
00
ilonk 22:43 24 september 2011

Goed resultaat, maar peter moet nu echt gaan spelen met pedro en duarte ipv marko en everton en dan komt het goed.
00
Liesje 22:25 24 september 2011

En wat vonden jullie van Everton?
00
Robbert 22:16 24 september 2011

Uitstekend resultaat, Heerenveen speelde angsthazen voetbal en dat in een thuiswedstrijd.
00
willemvakc 22:02 24 september 2011

Knappe prestatie van Heracles de gevaarlijke voorhoede in bedwang gehouden .We hadden zelfs op het eind nog kunnen winnen/. Ik ben tevreden me het punt
00
Roy vak R 20:28 24 september 2011

EredivisieLive en dan kanaal 4
00
BWBADGER 19:42 24 september 2011

iemand stream?
00
Ruud 12:22 24 september 2011

Ik ben erbij vanavond! Ik heb er vetrouwen in dat we de 3punten mee naar Almelo nemen.
00
HAFC-1903 09:54 24 september 2011

iemand enig idee hoeveel mensen er naar hveen zullen afreizen?
wij zijn er bij in elk geval!
00
Robbert 20:01 23 september 2011

Niets te verliezen, erop kletsen net als Utrecht uit maar nu wel de kansen benutten en het geluk mee! Waarom niet ik zie ons wel winnen.
00
Henkuh 08:17 24 september 2011

Scoren geeft vertrouwen !! Maar ik vind ‘t scorendvermogen van ons een beetje tegenvallen. De spitsen komen nog niet echt uit de verf hopen dat er wat dat betreft een ommekeer plaatsvindt. We zullen ‘t zijn en wij zijn er bij vanavond !
00
Daniel 12:50 23 september 2011

Looms en Breukers tegenover Narsingh en Assaidi… ben dr bang voor
00
Henkuh 13:02 23 september 2011

enne v/d Linde tegenover ene Dost………….
00
Daniel 16:15 23 september 2011

Jep, zo snel mogelijk zelf scoren dus en achterin de schade beperkt proberen te houden.

COME ON HERACLES!
00