De afgelopen twee weken was de Kameroener met Frans paspoort Franck Songo’o op proef in Almelo. De aanvaller met een Barca verleden liet een aardige indruk achter op de trainingen, maar blijkt toch niet goed genoeg om Heracles te versterken of is geld de oorzaak?

Op de officiele website laat Nico-Jan Hoogma weten dat het geen directe basisspeler is voor Heracles. “Hij heeft het aardig gedaan, maar zou op dit moment niet direct een basisspeler zijn,” aldus Hoogma. We mogen dus wel vaststellen dat de lat hoog ligt voor nieuwe spelers die bij Heracles een contract willen afdwingen.

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!
tribaljohn 13:52 26 september 2011

Ik vraag me wel af waneer we BRuns in het eerste team gaan zien want dat is volgens mij wel een versterking
00
tribaljohn 13:51 26 september 2011

@cewi
Helemaal eens met je verhaal.
00
tribaljohn 13:50 26 september 2011

prima gedaan in Heerenveen.
tempo iets hoger en wat meer geduld en we hadden daar gewoon met 1-4 gewonnen.
00
willemvakc 22:09 24 september 2011

Wees toch tevreden met het punt. 2 uitwedstrijden niet verloren.De gevaarlijke aanval van Heerenveen bedwongen kunnen niet veel clubs zeggen.Heerenveen word gezien als de gevaarlijkste aanval van de eredivisie.Als je daar een punt weghaalt heb je het gewoon goed gedaan.Ik ben tevreden
00
ilonk 20:42 24 september 2011

Dat is fijn als je geen kansen creeert roy. We missen vleugelspelers en snelheid op het middenveld. Trouwens vond ik zonder door een heraclesbril te kijken dat assaidi echt rood had moeten hebben voor die trap op breukers en daarna nog wegtrappen van de bal. Van Sichem is duidelijk voor heerenveen aan het fluiten.
00
Roy vak R 20:24 24 september 2011

heracles duidelijk de bovenliggende partij, veel meer balbezit en Heerenveen komt niet eens aan de bal………op eigen helft dan!!!
00
cewi 19:12 24 september 2011

@Robbert
Jij speelt hier altijd de grote moraalridder met verschrikkelijk veel kennis van zaken. Vanwaar dan nu opeens dat negativisme ? Laat Jan Smit cs hun werk doen en bemoei je niet met zaken waar je volgens mij geen verstand van hebt !
00
Robbert 22:13 24 september 2011

Zout toch op met je moraalridder, mag ik niet zeggen wat ik denk? Mag ik niet zeggen dat ons bestuur met 23 spelers een groot risico neemt. Mag er niet geschreven worden dat dit de 5e of 6e proefspeler is die niet komt? Na één week zou je twijfel kunnen hebben, maar als je er nog een week bij aanknoopt zou je toch wel wat in een speler zien?
00
Jan 18:12 24 september 2011

Wat weer een boel onzin hierboven; zoethoudertjes (voor wie dan?), geen geld. ‘Het is toch heel simpel; als de speler niet goed genoeg is, komt hij niet. Kennelijk was er twijfel na twee weken dus dan doen ze het niet. Alleen als de speler een meerwaarde is, dus een betere speler dan we al in het veld hebben staan (doorselecteren heet dat) is hij welkom. Anders dus niet.
Het kost Heracles al genoeg als een speler op proef komt, denk aan vliegticket, overnachting, eten enz.)
00
fammetz 18:00 24 september 2011

lekker weer zeg…Heracles heeft natuurlijk allemaal spelers van Barca-niveau dan is Songo’o te min natuurlijk. dan winnen ze vanavond absoluut van Heerenveen 0-10?
00
ilonk 17:07 24 september 2011

Dus als hij niet goed genoeg is voor de basis volgens hoogma betekent dat dus dat Everton,Pedro en Douglas beter zijn? Kan ik me niet voorstellen. Denk eerder dat ze het salaris niet kunnen betalen.
00
Henkuh 15:59 24 september 2011

Deze Songo´o heeft zich mooi in de kijker gespeeld (én reken maar dat er clubs zijn die dat ook opgevallen is !!). En dus zal de concurentie er wel weer mee van doorgaan…………………… Zuinigheid met vlijt bouwt……
00
willemvakc 15:16 24 september 2011

Ik wist het wel van te vorendat hij niet zou komen.laten ze absoluut maar ophouden om proefspelers te laten komen.Want die komen toch niet.De almachtige Smit heeft beslist.Als er geen geld is hoef je ook ngeen proefspelers te laten komen.Supporters zijn voor de zoveelste maal met een kluitje in het riet gestuurd.Ik doe er in iedergeval niets meer op uit als ze weer met een proefspeler komen.De lat hoogleggen ? hoe hoog moet die lat dan wel niet zijn.Niet goed genoeg? terwijl iedereen positieve berichten over deze jongen had. Er komt niets bij en straks met de winterstop ook niet.
00
Stefan D 11:08 24 september 2011

Tsja, vindt het toch jammer. Heb een paar trainingen gezien waar hij het naar mijn mening uitstekend deed. Denk dat zijn prestaties op de trainingen zeker weten wel genoeg zijn voor een plek in de selectie. Zal het dan toch aan het geld liggen? Zonde om hem te laten lopen. Een snelle buitenspeler met een prachtige voorzet. Zou een prima vervanger zijn voor, met alle respect, Darl Douglas die toch te oud wordt.
00
Robbert 12:34 24 september 2011

Ik hoor ook zeer pos. verhalen van de mannen die regematig staan te kijken bij de trainingen. Als de nood in de aanval niet zo groot is (want als vervanger voor Douglas hebben ze Pedro gehaald) dan laat je deze man toch niet komen? Ik kan het niet anders vertalen als zoethoudertjes, want mocht het echt mis gaan, dan hebben ze een alibi “we hebben er alles aan gedaan……..en hij en hij is op de proef geweest” en zo denken ze zicht er weer uit te kunnen lullen.

Dat deze speler niet zou komen had ik vooraf al voorspeld, zelfs na de verlening van zijn stage wist ik dat er wel weer een “kut” smoes zal komen waarom hij het net niet is.
00
Robbert 11:06 24 september 2011

Geld is gewoon op, al voordat deze speler op proef kwam. Ze hadden de moeite kunnen besparen. Allemaal zoethoudertjes en niet vertellen hoe nu werkelijk de financiele situatie van onze club is.
00