Jong Heracles heeft de unieke zegereeks van 14 wedstrijden geen vervolg kunnen geven in Heerenveen. Tegen Jong Heerenveen/Emmen werd met 4-1 verloren en dat is even geleden dat de Heraclieden verloren. De ploeg van Rene Kolmschot verloor kansloos in Heerenveen. Alleen Luis Pedro kon na een 4-0 achterstand nog iets terug doen.

Jong Heracles was geen schim van de ploeg die vorige week Jong PSV oprolde met 4-0 en liep vanaf minuut één achter de feiten aan. Jong Heerenveen/Emmen ging met een 2-0 voorsprong de rust in en breidde de score na rust uit tot 4-0. Luis Pedro deed in de 67e minuut nog iets terug met een geplaatst schot in de kruising en daar was dan ook alles mee gezegd.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk, Mike te Wierik ,Olivier ter Horst, Gaby Jallo (46.Joey Belterman), Semol Souhuwat, Ruud Wellenberg (60.Anmar Almubaraki), Thomas Bruns, Darl Douglas, Luis Pedro en Daryl van Mieghem (75.Alvin Daniels).

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!