Jong Heracles heeft vanavond met 1-2 verloren van Jong FC Utrecht in het eigen Polman Stadion. Het betekende de tweede nederlaag op rij voor de ploeg van Rene Kolmschot. Everton Ramos da Silva scoorde in de 90e minuut voor de te late 1-2 om het nog spannend te maken.

De Heraclieden begonnen stroef aan de wedstrijd. De beginfase was duidelijk voor de bezoekers uit Utrecht die ook enkele kansen kregen om op voorsprong te komen. Heracles kreeg daarna een korte opleving toen Luis Pedro doelman Fons Mulder tot een redding dwong. Kort daarna knalde Dayl van Mieghem hard op de lat. Jong FC Utrecht kreeg daarna weer de nodige goede kansen, maar mede door goed keeperswerk van Dennis Telgenkamp bleef het 0-0. Ook Jong Heracles kreeg enkele kansen via Everton Ramos da Silva, Thomas Bruns en Luis Pedro. Het bleef 0-0 tot de rust.

In de beginfase van de tweede helft kreeg Luis Pedro twee goede kansen, maar scoorde niet. De Heraclieden dachten de wedstrijd onder controle te hebben maar de bezoekers sloegen na een dik uur toe. Leon de Kogel werd goed bediend en scoorde de 0-1 voor Jong FC Utrecht. Twee minuten later was het alweer raak voor Jong FC Utrecht. De inzet van Leon de Kogel werd nog gekeerd door Dennis Telgenkamp, maar de rebound werd benut door Yoshiaki Takagi: 0-2. Heracles kwam de doelpunten niet meer te boven en Jong FC Utrecht kreeg nog een kans de score verder uit te breiden. Pas in de slotminuut werd een vrije trap door Everton Ramos da Silva ingekopt en zorgde daarmee voor de eindstand: 1-2.

Opstelling Jonge Heracles: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk, Mike te Wierik, Olvier ter Horst, Semol Souhuwat, Anmar Almubaraki (77.Kris Fillinger), Thomas Bruns, Darl Douglas, Daryl van Mieghem, Luis Pedro en Everton Ramos da Silva.

Sponsoren

Reacties (12)

Reageer nu!