De afgelopen weken waren er drie proefspelers te bewonderen in Almelo. Zowel Cedric D’Ulivo, Franck Songo’o en Joshua Silva werden te licht bevonden door de technische staf van Heracles Almelo. Het mag dus duidelijk zijn dat het niveau van de selectie aardig omhoog is gegaan.

“Het niveau van de selectie is de laatste jaren gegroeid, de lat ligt hier hoog”, verklaart trainer Peter Bosz inVoetbal International. “Wij kijken naar kwaliteit en niet naar aantallen.” De oefenmeester kan beschikken over een selectie van 24 spelers voor twee elftallen. “Voor ons als staf is het continu puzzelen.” De trainer wil voorkomen dat hij in de tweede seizoenshelft de rekening krijgt gepresenteerd. “Daarmee bedoel ik dat blessures die dan optreden, vaak ontstaan door spierschade of vermoeidheid die zich in een eerder stadium heeft voorgedaan. Het is dus zaak dat we nog één of twee spelers erbij krijgen”, aldus Bosz.

Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!