Glynor Plet wordt nadrukkelijk gevolgd door clubs uit het buitenland. De lange spits werd afgelopen zaterdagavond tijdens het duel met FC Groningen nadrukkelijk bekeken door scouts van het Engelse West Ham United en het Duitse FC Augsburg weet de krant Stadtzeitung Augsburg te melden.

De 24-jarige spits lijkt dit seizoen door te breken bij Heracles. Plet is momenteel topscorer met zes doelpunten en is tot nu toe bezig aan een sterk begin van het seizoen. De spits zou zo’n 4 miljoen euro moeten opleveren. De spits, die twee seizoenen geleden overkwam van Telstar, heeft nog een doorlopend contract tot medio 2013 met een optie voor nog een seizoen.

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!
memed 15:57 20 oktober 2011

Denni S,ten eerste pranjic is eem miedenveelder ,hij verdint bij bayern rond 3.000.000 euro.ten tweede looms heeft tot die fout een goeie wedstrijd gespeelt.wat mij hier onzetend stoort is eigen jongens kapot krakken.nooit hoor ik : jongens jullie heeben goed gedan.ik heb het gevoel dat jullie liever willen een slecht wedstijd van jongens dan een goeie .dan komt die kallimero gedraag van jullie boven op om te zegen:wat zijn jullie slecht..jullie moeten ALLTIJD achter deze team en trainers stan.PS: sorry voor mijn goeie nederlandse
00
DenniS 10:17 20 oktober 2011

ik weet dat het stom klinkt, maar kunnen we met een bepaalde constructie Daniel Pranjic niet eerst en half jaar huren en dan kopen, net als we met Nico-Jan Hoogam en Martin Pieckenhagen gedaan hebben ??
Zijn we namelijk eindelijk van die Markie Looms af
00
brokie 22:09 19 oktober 2011

4 miljoen is een lekker bedrag voor een spits van heracles. Armenteros weer in de spits! klaar!
00
hsupportes 17:45 18 oktober 2011

Spelers kopen zal Heracles niet gauw terecht doen.
De scouting is gewoon heel goed bezig.
Als er nu een speler verkocht zou worden en de directie zou geen enkele cent in de selectie stoppen,
zou dat zeker een vorm van zelfmoord zijn.
00
rr 17:01 18 oktober 2011

Als er miljoenen binnenkomen zal dit wel gebruikt worden voor de aflossing van het stadion. Moet immers nog 15 miljoen bij elkaar gesprokkeld worden en is dit een mooi begin. Ik ga er niet vanuit dat hier spelers voor gekocht worden gezien de stand en goed voetbal.
De komende jaren zullen we wat dat betreft niet veel kunnen investeren in voetballers. Aankoopbeleid van de club zit goed in elkaar en we zijn in staat voor weinig geld spelers te halen die tzt doorverkocht worden.
00
Pieter 11:28 18 oktober 2011

Als een van die twee clubs 4 miljoen op tafel legt, is het laatste waar ik aan denk of dit wel goed is voor ZIJN ontwikkeling. Ik denk dat we ons beter kunnen bezig houden met wat goed is voor ONZE (heracles) ontwikkeling! Ik heb toch liever 4 miljoen dan Plet die zich een jaar nog ontwikkelt en blijkt dat ie er niks van kan en hooguit 1,3 miljoen oplevert tegen die tijd… Kennen allemaal het verhaal van de Guzman toch?
00
Truus 15:33 18 oktober 2011

Pieter,helemaal mee eens,voor 3miljoen mag hij van mij ook in de winter stop weg!!
00
Spook 21:05 17 oktober 2011

Als Heracles voor hem 4 miljoen kan vangen, breng ik hem persoonlijk op de (water)fiets naar West Ham of Augsburg.
00
Robbert 22:26 17 oktober 2011

Hoef je niet te doen Spook, voor dat bedrag regelt Jan Smit wel een privé jet, kan er wel van af voor zo´n bedrag.
00
Komdanjonge 21:03 17 oktober 2011

de beloften hebben 2 1 gewonnen!
00
hsupportes 17:41 17 oktober 2011

memet,
Ontwikkeling maken houdt in elke week spelen.
Dat Plet nu een paar goals heeft gemaakt is leuk maar meer ook niet.
Plet heeft vertrouwen nodig en mag ook bij Heracles slecht spelen.Sterker nog, hij moet soms slecht spelen om scherp en beter te worden. Als mens ontwikkeling ja, maar als voetballer heeft hij zeker nog 2 jaar nodig.
Ook B,Dost is een jaar te vroeg vertrokken.

j
00
memed 16:33 17 oktober 2011

hij kan ontwikkeling makken ook in bundes liga of in engeland.denk jullie dat alleen in nederland woord gevoetbalt?hij is 23 is ontwikkeld als mens en hij moet die kans wagen,als hij die krijgt.kans krijg je een keer of nooit.
00
hsupportes 15:06 17 oktober 2011

Voor Heracles zou het super zijn, maar voor Plet zijn ontwikkeling zeer zeker niet.
Zal de zoveelste speler zijn te te vroeg deze stap maakt.
00
Robbert 15:53 17 oktober 2011

Vind ik ook, hij moet eerst nog beter worden en dat kan hij goed bij Heracles. Er wordt veel te vroeg aan spelers getrokken en en al oportunisme in het voetbal. Laat hij nu eerst eens zien dat hij goed is voor 15 tot 20 goals per seizoen, dan praten we verder. Als ik het zakelijk bekijk dan is € 4 miljoen wel veel geld en dat zal de club niet laten lopen verwacht ik. Maar voor de ontwikkeling van de voetballer Plet zou het beter zijn als hij nog één seizoen blijft.
00
Marko 15:02 17 oktober 2011

4 miljoen? strik erom en weg ermee.
00
Daniel 14:53 17 oktober 2011

Dan nog, West Ham is zowel op sportief gebied als op financieel gebied een stuk verder dan Heracles. Als we een paar miljoen voor Plet kunnen vangen ben ik tevreden. ‘t Is alleen wel te hopen dat we heb tot het eind van dit seizoen kunnen behouden.
00
DenniS 14:38 17 oktober 2011

West Ham speelt niet in de Premier League, maar 1 divisie lager en spelen daar om het kampioenschap
00
Thom 14:45 17 oktober 2011

Mijn fout, ze spelen inderdaad dit seizoen in de championship.
00
Thom 14:35 17 oktober 2011

Ik zou dat wel heel vlot vinden. Hij heeft net een plek in de basis en nu al interesse vanuit Premier League en de Bundesliga. Persoonlijk vind ik het een beperkte speler (geen echte actie in huis), maar wel beresterk en eerlijk is eerlijk hij scoort makkelijk en da’s wel handig voor een spits.
00