Jong Heracles heeft vanavond na twee nederlagen op rij weer de volle winst gepakt. In Rotterdam werd Jong Sparta met 2-1 verslagen door de ploeg van René Kolmschot. Michal Janota en Anmar Almubaraki scoorden voor de Heraclieden.

Jong Heracles speelde moeizaam in de eerste helft. Op enkele kansen na voor beide teams gebeurde er weinig. Pas na rust werd de wedstrijd opengebroken. De thuisclub kwam op voorsprong via Yanicks Schults, die rustig afrondde: 1-0. Daarna herstelde Jong Heracles zich en kreeg het enkele goede kansen. Na een uur spelen kwam Heracles op gelijke hoogte. Michel Janota maakte een rush en schoot uiteindelijk oog-in-oog met de keeper raak: 1-1. Zes minuten later zette Anmar Almubaraki de eindstand op het scorebord na het benutten van een strafschop. Daarna werd nog een doelpunt van Mike te Wierik afgekeurd wegens buitenspel.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk, Mike te Wierik, Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Thomas Bruns (82.Joey Belterman), Glenn Kobussen (46.Michal Janota), Darl Douglas, Daryl van Mieghem (75.Semol Souhuwat), Luis Pedro en Anmar Almubaraki.

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!