Heracles Almelo heeft zaterdagavond zijn eerste uitzege van dit seizoen geboekt. Op bezoek bij hekkensluiter Excelsior won de ploeg van Peter Bosz verdiend met 0-2 dankzij een eigen doelpunt van Scheimann en Willie Overtoom zorgde voor de eindstand in Rotterdam.

De Heraclieden moesten het spel maken in Rotterdam en Excelsior loerde op een fout om via een counter gevaarlijk te worden. Heracles had het meeste balbezit, maar Excelsior kreeg via Jason Oost en Edwin de Graaf de beste kansen. Ook Samuel Armenteros was dichtbij de openingstreffer, maar hij kopte net over. Vijf minuten voor rust kwam Heracles wel op voorsprong. Een voorzet van Mark Looms werd door verdediger Scheimann in eigen doel gewerkt. Everton claimde de goal, maar het was toch echt een eigen doelpunt.

In de tweede helft waren de beste kansen voor Heracles. Samuel Armenteros schoot in het zijnet en Lerin Duarte schoot net naast. Het was wachten op de tweede treffer want Excelsior wilde wel maar kon niks forceren. Een dik kwartier voor tijd zorgde Willie Overtoom na een goede assist van invaller Luis Pedro met een schuiver voor de dik verdiende 0-2 zege voor Heracles in Rotterdam.

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!