Heracles Almelo speelt woensdagavond in de derde ronde van de KNVB Beker thuis tegen hoofdklasser Berkum. De bezoekers haalden nog nooit de derde ronde van de KNVB Beker.

Heracles won in de vorige ronde moeizaam van JVC Cuijk. Door een doelpunt van Glynor Plet in de 12e minuut won de ploeg van Peter Bosz bij zondag topklasser JVC Cuijk. In de tweede helft zorgde Remko Pasveer er voor dat de overwinning in stand bleef met fraaie reddingen. Woensdag is de eerste thuiswedstrijd in de beker en Peter Bosz heeft op Birger Maertens na geen personele problemen. Marko Vejinovic is weer hersteld van een knieblessure die hij opliep in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

Berkum versloeg in de tweede ronde van KNVB Beker verrassend SC Veendam. De ploeg van Roeland ten Berge versloeg de Jupiler League club thuis met 2-0. De bezoekers zijn naar eigen zeggen niet bang voor het duel in Almelo en willen zelfs proberen voor een verrassing te zorgen tegen de nummer zeven van de Eredivisie. “Ik ben zeker niet bang voor een afgang, in feite hebben we niets te verliezen. Ik wil de ploeg er van overtuigen dat alles mogelijk is in het voetbal. We hebben in ons eigen jubileumtoernooi laten zien dat we er tegen ploegen als HSV en FC Zwolle snel uit kunnen komen én dan kunnen scoren. We gaan proberen voor een stunt te zorgen, maar als we snel op achterstand komen wordt het natuurlijk wel een moeilijk verhaal”, aldus Ten Berge op hun website. De oefenmeester moet tegen Heracles aanvaller Chris van der Meulen missen vanwege een blessure.

Heracles Almelo – Berkum
Aanvang: 20:00 uur
Arbiter: R. Wiedemeijer
Stadion: Polman Stadion

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!