Heracles heeft vanavond simpel de achtste finale bereikt van het KNVB Beker toernooi. In het eigen Polman Stadion werd hoofdklasser vv Berkum met 4-0 verslagen. Glynor Plet scoorde driemaal en ook Everton Ramos da Silva wist het net te vinden.

In de beginfase zocht Heracles na een opening en kreeg het geen kansen. Heracles kreeg daarna wel een goede kans. Glynor Plet schoot naast en ook Berkum kreeg kansen met twee afstandschoten. Na ongeveer 20 minuten spelen brak Glynor Plet de ban en scoorde de 1-0 voor de Heraclieden. De spits kon van dichtbij raak schieten. Tien minuten later werd het al 2-o voor Heracles. Na een goede actie van Glynor Plet bleef Everton Ramos da Silva rustig en schoot de 2-0 tegen de touwen. De 2-0 bleef ook de ruststand in een goed gevuld Polman Stadion.

In de tweede helft kwam Lerin Duarte in het veld voor Willie Overtoom. Heracles ging op zoek naar meer doelpunten en vooral Lerin Duarte was hierbij veel betrokken. De middenvelder wilde continu de bal en dit zorgde af en toe voor mooie combinatie. Tien minuten in de tweede helft werd het 3-0 voor Heracles. Glynor Plet kon simpel zijn tweede van de avond scoren van dichtbij. Berkum probeerde er af en toe nog wel uit te komen maar kon weinig uit richten in tweede helft. Thomas Bruns en Everton Ramos da Silva kregen nog goede kansen, maar wisten niet te scoren. Ben Rienstra gaf nog bijna een cadeautje weg, maar Berkum profiteerde niet van een foute terugspeelbal. Na een dik uur spelen bepaalde Glynor Plet met zijn derde goal de eindstand op 4-0. Daarna vond Heracles het wel goed en voetbalde het de wedstrijd simpel uit en is het naar de volgende ronde. Morgenavond vindt de loting plaats voor de achtste finales.

Sponsoren

Reacties (15)

Reageer nu!