Heracles is donderdagavond gekoppeld aan De Graafschap voor de achtste finale van de KNVB Beker. De Heraclieden spelen opnieuw een thuiswedstrijd nadat Berkum woensdag met 4-0 werd verslagen.

De Graafschap bekerde afgelopen woensdag een ronde verder uit tegen De Treffers. In Groesbeek werd het 1-5 voor de ‘Superboeren’. Naast de loting van Heracles waren er ook twee mooie affiches voor de achtste finale. Ajax ontvangt AZ thuis en FC Twente speelt thuis tegen PSV. Het beloofd een mooie achtste finale te worden. De wedstrijden zullen 20, 21 en 22 december worden gespeeld. De definitieve datum voor Heracles Almelo – De Graafschap zal later bekend worden gemaakt.

Volledige loting achtste finales KNVB Beker (20, 21 en 22 december):
Ajax – AZ
RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles
FC Eindhoven – Vitesse
Heracles Almelo – De Graafschap
SC Heerenveen – FC Oss
NEC – Achilles ‘29
FC Twente – PSV
Sparta – GVVV

Sponsoren

Reacties (10)

Reageer nu!