Tweede Bundesliga club Energie Cottbus volgt de verrichtingen van Tim Breukers nauwlettend, weet de TC/Tubantia te melden. De rechtsback, die al jarenlang een vaste waarde is, zou al meerdere malen zijn bekeken door scouts van de Duitse club.

De speler weet zelf niets van de interesse van Energie Cottbus. Het contract van Tim Breukers loopt na dit seizoen af en zou transfervrij de overstap kunnen maken naar de Duitse club, waar ook de Nederlander Jules Reimerink actief is.

Sponsoren

Reacties (30)

Reageer nu!
StevenD 15:53 9 november 2011

jullie hebben allemaal allemaal geen verstand van voetbal ik ook niet,
laat het nu maar aan de trainers over die stellen looms al 12 jaar lang op.
00
spitty 17:38 6 november 2011

We hebben ook nog Leon van Dijk als rechtsback. Vind ik ook een groot talent!
00
Slaatje 12:59 5 november 2011

Ik hoop niet dat Tim gratis de deur uitloopt. Van mij mag hij blijven.
Is een jongen met karakter (vingers uit de kom er zelf weer intrekken en daarna gewoon doorspelen). Is tevens een erg nuttige kracht in het elftal en geeft ook goede voorzetten. Is een jongen van de streek, dus ik zeg : Blijven!
Looms heeft een paar ongelukkige weken. Werd vorige week overlopen door Beerens en die blunder tegen Groningen maakt het er ook niet beter op. Maar toch is Looms een jongen van de club, die zelden verzaakt en er vol voor gaat.
Spelers afvallen die al jaren vaste waarde zijn vind ik ook niet kunnen. Beide jongen komen uit de eigen jeugd en Heracles mag in hun handen knijpen, met 2 goedkope Nederlandse verdedigers!
00
Hany 22:27 4 november 2011

Ik heb liever een Nederlander rondlopen, dan een litouwer. En dan vind ik het wel leuk als het toevallig een Almeloër is i.p.v. een zeeuw. Beetje nostalgie, mag toch?
00
hsupportes 18:55 4 november 2011

De meningen over spelers verschillen duidelijk, en een ieder heeft zijn eigen waarheid wat dat ook is.
Dat verschillende trainers een beroep doen op bepaalde spelers heeft zeker ook te maken met de samenstelling van de selectie, qua beperking.
Wanneer Maertens niet geblesseerd was geworden had Rienstra niet deze kans gekregen en gepakt.
Om dan nog een andere jongere speler als back op te stellen is te veel van het goede om de balans niet in gevaar te brengen.
Je ziet nu ook wedstrijden dat vd Linden tekort komt,laat staan dat hij dan ook nog andere moet coachen.
Persoonlijk denk ik dat Maertens wanneer weer fit, een aangepast contract krijg om zo samen met Rienstra het centrum in te vullen als nodig. Rienstra zal de vaste verdediger blijven,hij doet het super.
00
Chris 17:49 4 november 2011

Beste medesupporters van Heracles (neem ik gemakshalve aan),

Ik verbaas mij soms hogelijk over de meningen van tal van kenners over onzer beider backs Looms en Breukers. In mijn optiek voor Heracles beide prima voetballers die naast verdedigen ook aanvallend hun steentje meer dan bijdragen en een belangrijke bijdrage leveren aan het mooie en succesvolle voetbal van Heracles van de laatste jaren. Een back die naast verdedigen ook nog aanvallend denkt en doet (geldt zowel Looms als Breukers wat mij betreft) zie je toch lang niet bij elke eredivisieclub. En wij, als Heracles, hebben ze gewoon! Ik zou het zo 1,2,3 nog niet weten tegen wie ik Looms of Breukers zou willen ruilen in Nederland.
Klaarblijkelijk vinden de heren trainers van Heracles dit ook daar ze beiden al jaren een vaste waarde vormen in ons team. Zouden Verbeek en Bosz en Kruzen dan zo veel minder verstand van voetbal hebben dan wij supporters? Ben overigens ook fan van Te Wierik, maar ja, je mag er maar 11 opstellen. Ter Horst vond ik ook groot talent, maar is aanvallend wat minder dan Looms vind ik. Is nog jong, dus hopelijk komt dat ook nog.
Ik ben blij met beide backs, want ze komen tenminste op en geven tenminste voorzetten. Vind de tacktiek wel goed om uit te gaan van eigen kracht en de vleugelspelers van de tegenpartij achter jou aan te laten lopen. En ja, dat kan ook wel eens mis gaan. Anders deden we mee om het kampioenschap (en dan nog. Manolev ed doen ook weleens iets fout).
Wat mij betreft hoop ik dat beiden nog lang bij Heracles spelen. Beiden kunnen nog beter dan tot nu toe in mijn optiek en Looms moet even weer op niveau komen na zijn blessure. Maar ik vind het altijd prettig als ze meespelen. Zeker als ze in goede doen zijn!
Verlengen dus en alleen verkopen als je er als club goed aan verdient en talenten kunt aantrekken/doorschuiven.
Ik ben blij met onze selectie en vind dat de mensen die spelen vertrouwen moeten krijgen. Dat doet de technische staf ook en terecht. Je ziet waar het toe leidt!
00
Henk 16:43 4 november 2011

Dus Looms verdient respect omdat hij al jaren bij Heracles speelt? Ik erger me al jaren groen en geel aan deze verdediger, die niet kan verdedigen. Hij loop alleen achteruit en laat elke bal over links tot een voorzet komen. Breukers is echt een stuk sterker verdedigend. En leuk aanvallen? Kom op jongens. Hij loopt als een blinde naar voren en gooit de ballen allemaal op goed geluk voor de goal, net als ik op zondag ochtend in de klasse 7 amateurs. Let maar eens op; geen strakke voorzet, alleen maar boogballen. Dan valt de bal 1 op de 10 keer wel een keer goed. Die Looms kan niks!!

Dat hij wordt toegezongen door een stel pubers die het leuk vinden dat hij uit Almelo komt, doet daar voor mij niks aan af. Dan maar een afrikaan, of een oost europeaan. Wat kan mij het schelen waar een speler vandaan komt. Looms is de grootste kneus op de voetbalvelden. En dan ook nog op Everton lopen te schelden, na weer een goede aanval op links door de tegenstander, terwijl hij zichzelf aan alle kanten voorbij laat lopen…

De beste wedstrijd op linksachter was vorig seizoen. Looms was gebleseerd en Fledderus speelde een goede pot als linkback. Sinds die dag hoop ik wekelijk op een blesure voor Looms. Niet omdat ik hem dat gun, maar omdat ik het niet kan aanzien!!
00
Andere Jan 17:49 4 november 2011

Henk,
Je reactie is Heracles-onwaardig. Of je nu gelijk hebt of niet (niet dus), zo’n reactie kan echt niet. Beneden niveau!
00
RoberoPiero 16:36 4 november 2011

De telegraaf heeft ook een scoop

Heracles zonder Maertens
ALMELO – Heracles Almelo kan zondag bij PSV niet beschikken over Birger Maertens. De speler heeft last van zijn knie.
00
colinhelle 18:54 4 november 2011

haha +1
00
hsupportes 15:05 4 november 2011

Looms moet gewoon zijn verdedigende taak doen.
Niet steeds aan aanvallen denken, daardoor krijg je de ruimte vd tegenstander en loopt looms anderen in de weg.Tevens valt zo de organisatie weg. Als Looms a goed zijn taak zou doen krijg je ook minder goals tegen.
Dat heeft niks met respect te maken,maar met realisme.
00
Sten 15:23 4 november 2011

+1
Inderdaad, heeft niks met respect te maken. Looms kan het niveau gewoon niet meer aan.
00
Hany 14:40 4 november 2011

Looms is een prima back voor een club als Heracles. Elke back die beter is, kost je veel meer duiten. Dat geld kun je dan niet ergens anders investeren. Looms heeft absoluut zijn beperkingen, is een matige verdediger, maar een leuke clubvoetballer. Normaliter (niet de laatste tijd) zorgt hij aanvallend wel voor wat dreiging. Hij is zeker niet onze beste speler, maar wel een boegbeeld voor de club en de stad.

Breukers speelt de laatste tijd prima, o.a. tegen AZ en Grunn speelde hij erg goed. Voor hem hetzelfde verhaal als Looms. Een betere back kost meer geld. Jammer als die weggaat.

Ter Horst heeft zich tot op heden ook nog niet bewezen. En Te Wierik is goed, maar nog onervaren. Rustig brengen.
00
komdanjonge 12:48 4 november 2011

Ik denk dat Breukers gewwon een van de beste spelers is op dit moment samen met Duarte en jaja ook iemand die eerst wekelijks werd afgebrand Remco Pasveer.
00
Mark 1903 14:02 4 november 2011

+1 . Helemaal mee eens!
00
skip 13:53 5 november 2011

+2. Ook mee eens! Die jongen onderschept veel ballen door simpel goed te kijken.
00
dirk 12:09 4 november 2011

@Heraclied

Hoezo ‘heraclied’? Je mist niet alleen respect voor onze spelers, maar er ook de kijk erop. Breukers speelt een sterk seizoen tot nu toe. Speelde bv. een paar weken geleden tegen Groningen ene Tadic, toch niet de eerste de beste, volkomen uit de wedstrijd. Ook in de andere wedstrijden is hij vaak een van de betere spelers geweest.
Ben het met Jan eens, ook Looms verdient het inderdaad niet om zo respectloos afgeserveerd te worden.
00
Jan 11:22 4 november 2011

Bah wat een negatieviteit. Nee, Looms speelt de afgelopen weken niet bepaald goed maar een beetje meer respect voor deze jongen. Dit geldt ook voor Breukers. Breukers speelde tegen AZ een hartstikke goede wedstrijd.
00
Heraclied 11:16 4 november 2011

@POH

indd, en de trainers hier denken al jaren zo als jij ook denkt!
hij word alleen maar opgesteld omdat hij uit almelo komt en een jongen van de club is, beetje onproffesioneel gedrag noem ik dat!
00
Heraclied 11:15 4 november 2011

hahaha, intresse in tim breukers ? daar moet je zo snel mogelijk misbruik van maken en zorgen dat je van die prutser afkomt!, te wierik is toch veel beter ? laat ze die looms ook mee nemen!
00
Daniel 11:07 4 november 2011

@POH

Voor de eerste 10 seizoenen heeft hij zeker mijn respect. Maar de laatste twee seizoenen kan hij het niveau echt niet meer bijbenen. Heeft puur met zijn kwaliteiten te maken, aan zijn inzet ligt het niet. Daar kan de rest van de selectie namelijk nog wat van leren.
Het kan gewoon niet zo zijn dat alle aanvallen van de tegenstander over rechts resulteren in een geslaagde voorzet of dreigende doelpoging.
00
POH 09:50 4 november 2011

Wat zit iedereen toch te zeuren over Looms. Ik ben het met jullie eens dat hij de laatste wedstrijden niet geweldig heeft gespeeld, maar Looms verdiend veel meer respect. Hij speelt al 12 seizoenen voor Heracles !!!!!!!
00
Robbert 21:34 3 november 2011

Tim staat voor een verlenging van zijn aflopend contract. Als hij niet wil bijtekenen rest er maar één oplossing en dat is in het beloften team laten spelen en zijn vervanger voor volgend seizoen laten spelen. Daar moet de club nu eenmaal mee verder. Het is niet netjes, maar dat zijn nu eenmaal de wetten van het betaalde voetbal. Heracles moet zich niet laten piepelen door zijn makelaar. Die zal wel adviseren om niet bij te tekenen en heeft alleen belang bij een transfer als de Duitsers echt belangstelling hebben.
00
Ronny 20:52 3 november 2011

We hebben Mike te Wierik voor de rechtsback! lijkt me een goede vervanger voor Breukers. Vind hem zelfs beter dan Breukers.
00
henk 19:02 3 november 2011

De opruiming begint nog niet, maar laten ze dan Looms er gratis bij doen in kader van twee halen een betalen.
00
Henk 15:54 3 november 2011

Laat ze aub Loom nemen. Die achteruitlopen spillepoot is al jaren de zwakste schakel van het team. Let er eens 90 minuten op. Elke aanval over links eindigd in een gevaarlijke situatie.
00
Bram 13:17 3 november 2011

We hebben Ter Horst en Te Wierink ook he!
00
Tim 12:55 3 november 2011

Snel proberen om met een jaartje te verlengen? Zo toch nog proberen er wat geld uit te halen, vervanger vinden is niet écht heel moeilijk lijkt me!

Voor Looms mag inderdaad van mij ook een vervanger komen
00
Daniel 12:10 3 november 2011

Snel op zoek naar een vervanger dus! Mag ook voor Looms.
00
Henkuh 08:16 3 november 2011

Alleen jammer dat hij zo de deur uit loopt (zal lopen……!)
00